Jocuri cu aparate online: Dolphins pearl

Dolphins pearl slot este încă un joc din colecția de sloturi cu tematică marină de la Novmatic. Acțiunea acestui joc are loc în adâncul mării albastre și este plin de caracteristici oceanice. Dacă sunteți dispuși să vă scufundați în joc, veți găsi o uluitoare aventură acvatică. Așa cum am menționat mai devreme, Dolphin Pearl slot este un joc de slot online de la Novmatic care o să vă ducă în minunata lume a mării.

Dacă sunteți fani ai mării și mereu ați avut o curiozitate ca să aflați ce se ascunde în adâncurile acesteia, puteți încerca gratis jocul Dolphins pearl din categoria jocuri cu aparate online! Aici o să vă întălniți cu diferite specii de pești din adâncurile mării!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Viața subacvatică și suprizele din Dolphin Pearl slot

O să vă prezentăm, pe scurt, o scurtă poveste despre delfini și perle. Delfinul este cunoscut ca prietenul omului din adâncul mării. Acesta simte omul bun, și de aceea dorește să îl ajutați în căutarea lui de perle și acesta simte când ai devenit din ce în ce mai bun, o să se apropie de voi și o să vă ghideze pe parcursul jocului. Din momentul în care delfinul a căpătat încredere în voi o să vă arate comorile mării fără nicio reținere.

Încă din istorie, și chiar din cele mai vechi timpuri se spune că perlele sunt considerate de majoritatea culturilor aducătoare de noroc și fericire. În antichitate perlele proveneau din Persia și India, fiind considerate unele din celele mai prețioase bijuterii. În religia musulmană perla este considerată ca simbol al virginității unei femei, iar la kurzi este considerat ca fiind embrionul care se dezvoltă în uter. Găsirea acestor perle era o provocare destul de grea, deoarece era necesar ca persoanele curajoase să se scufunde în adâncime și să pescuiască scoicile.

În China perlele simbolizează bogăție, înțelepciune, demnitate și putere. O legendă spune că regina Cleopatra a scufundat o perlă într-un pahar cu vin pe care l-a băut pentru a câștiga un pact cu Marc Antoniu. Cel mai cunoscut prinț al Perlelor este maharajahul Rana din Dolfur care aveam mereu decorațiuni și haine din perle. Așadar, perlele au avut o semnificație importantă în timp, dar și în ziua de astăzi sunt considerate ca fiind cele mai extravagante bijuterii. Noi credem că puteți să fiți prinți ai perlelor la jocuri cu aparate online!

Învată să joci profesionist și gratis

Descriere Dolphins Pearl Slot

Carcateristicile Dolphin pearl slotSimbolurile Dolphins pearl slotCum se joacă Dolphins pearlOpțiuni de pariere și plată la Dolphins pearl slot Sfatul nostru despre Dolphins pearl
Dolphins pearl se întinde pe 5 role, 3 rânduri și 10 linii câștigătoare. Jocul deluxe face parte din categoria jocuri cu aparate clasic, și vă oferă o variantă gratuită pe care o puteți încerca. Fundalul jocului este unul acvatic care îți captează atenția și te duce cu gândul la mare. O să descoperiți secretele adâncurilor și vă veți distra jucând. Nu este necesar să depuneți bani, deoarece puteți încerca varianta gratuită ca să vă obișnuiți cu jocul. Suntem siguri că o să deveniți experți în acest joc!
După cum vă și așteptați, jocul conține diferite simboluri, și fiecare are rolul său pentru Dolphins pearl. Simbolurile jocului Dolphins pearl slot sunt reprezentate de pești precum: căluți de mare, pești tropicali, homari și peștele balon. Dolphins pearl slot are un design aparte care vă permite să distingeți clar simbolurile. Grafica și sunetul jocului sunt captivante și o să vă simțiți mai aproape de mare și de căldură. În această aventură subacvatică cu cinci tamburi și zece linii de plată reglabile, veți întâlni creaturile marine, dar cele pe care le veți căuta sunt delfinul și stridiile sale magice care ascund perle. Dacă credeți că acest lucru nu este suficient de interesant, trebuie să vedeți și caracteristica de rotire gratuită.
Ca orice slot care face parte din structura jocuri cu aparate online, acesta are 2 simboluri importante, și anume Wild și Scatter. Simbolul Wild este reprezentat de către delfin ca fiind prietenul din adâncuri al omului. Simbolurile Scatter sunt chiar stridiile cu perlă. Simbolul Wild înlocuiește toate celelalte simboluri, excepție făcând simbolul Scatter care îți poate dubla sau tripla câștigul. Două simboluri Scatter active pe rolele de joc înmulțesc pariul cu x2, în timp ce 3 simboluri Scatter pot activa 15 rotiri gratuite. În timpul funcției free spins, toate câștigurile  pot fi înmulțite cu 3. Și asta nu este totul! În timpul rotirilor gratuite, puteți obține mai multe runde
Fiind un joc care face parte din categoria jocuri cu aparate din mediul online, și se joacă la fel ca și celălalte sloturi. În primul rând, apăsați pe butonul de pornire pentru a lansa jocul, dar înainte să faceți asta trebuie să vă asigurați că ați ajustat numărul de linii și valoarea monedei. Pentru a selecta suma dorită este necesar să selectați pictogramele + și -, iar aceasta este cuprinsă între 0,05 – 10 monede. Așa cum am afirmat, Dolphin pearl slot se joacă pe 9 linii de plată, și aveți nevoie de cel puțin 3 simboluri de potrivire de la stânga la dreapta pentru a activa bonusurile. După fiecare câștig, puteți să-l dublați folosind funcția Gamble, iar șansele de a câștiga sunt de 50 – 50.
Puteți plasa pariul între 0,05 și 10 monede pe linie, ceea ce înseamnă că miza minimă, atunci când toate liniile sunt activate este de 0, 45 monede, în timp ce pariul maxim este de 90 monede. Jackpot-ul maxim este de 81. 000 de monede și se acordă atunci când nimeriți pe role 5 delfini având toate liniile active. Punctul culminant al jocului Dolphins pearl este caracteristica de multiplicare, deoarece vă puteți dubla sau tripla premiul cu simbolul wild sau în timpul funcției de rotiri gratuite.
Odată ce ai trei stridii de perle oriunde pe role, poți crește semnificativ creditul pe care-l joci la acest slot care face parte din categoria jocuri cu aparate online. Deși grafica este simplă și muzica nu este inovatoare,  acest joc nu vă va dezamăgi. Jucați-l pentru a vă convinge!

Pro

  • Multiplicator de 2x pariul
  • Funcția Gamble care poate dubla câștigul la jocuri cu aparate

Contra

  • Grafică și sunet la un nivel mediu fata de jocuri cu aparate online

Alternative

Dolphins pearl face parte din structura jocuri cu aparate online, creat încă de acum 7 ani de către cei de la Novmatic! Este un slot distractiv care te duce în adâncurile mării pentru a găsi perle. Puteți încerca acest joc gratuit pe site-ul nostru, în secțiunea Sloturi Gratuite, și descoperiți viața subacvatică. Mai puteți încerca și alte jocuri similare precum Doplhins pearl Deluxe și Book of Ra Deluxe!