O mulțime de fructe te așteaptă la slotul Sizzling Hot

Sizzling Hot este unul dintre cele mai populare jocuri create de către cei de la Novomatic. Jocul face parte din categoria sloturilor clasice cu cinci role și cinci linii de câștig. Nu există bonusuri speciale în joc, dar vei aprecia tema simplă, grafica concepută și plățile extraordinare care pot fi obținute. Cu o rata de peste 95%, plățile sunt decente și cu siguranță o să-ți aducă zâmbete, atunci când vei accesa jocul online. Este disponibilă și o versiune mobilă și poate fi jucat gratuit sau pe bani reali. Chiar dacă nu există runde bonus în joc, simbolurile Scatter îți pot oferi plăți impresionante la acest joc.

Cei de la Novomatic ți-au pregătit premii hot! Poți să încerci Sizzling Hot, care face parte din categoria aparate cu 77777, gratuit sau pe bani reali și o să vezi ce surprize ți-a pregătit slotul!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Descriere Sizzling Hot online

Sizzling Hot online este un joc clasic cu fructe, și îți poate aduce premii extraordinare. Nu există rude bonus în joc. Dar simbolul Scatter este numărul tău norocos, care îți poate oferi unele plăți impresionante ca la aparate 77777.

Dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri Scatter, reprezentate de stelele norocoase, o să primești instant o plată. În jocul Sizzling Hot, aceste simboluri pot apărea oriunde pe role. Celelalte combinații de simboluri care se numără din stânga ecranului trebuie să apară pe rolele adiacente pe o linie de plată. La slotul Sizling hot, nu poți modifica liniile de câștig care sunt în joc, fiind stabilit pe 5 linii de plată. Sumele pariate pot varia de la 0,05 ron până la 100 ron pe rotație.

Cea mai mare recompensă la aparate cu 77777 este de 1000x pariul. Asta în cazul în care nimerești 5 simboluri pe linia de plată și ai pariat suma maximă. Dacă ai avut noroc, atunci poți colecta banii. Patru simboluri o să îți ofere doar 200 de fise, dar totuși, este o  recompensă benefică, în cazul în care ai un pariu mic. Câștiguri mari la Sizzling Hot!

Încearcă cele mai noi jocuri cu aparate 77777

Structura slotului Sizzling Hot

Caracteristici Sizzling HotSimboluri Sizling Hot Cum se joacă Sizling Hot

În primul rând, tu trebuie să faci un pariu în funcție de cea mai mică sumă care este afișată pe ecran. Liniile de joc sunt activate automat, în funcție de suma pe care o pariezi. Pariul pe linie, înmulțit cu numărul de linii care au fost activate, o să-ți ofere un pariu pe rotire. Acesta te va duce în lumea câștigurilor! Soarta câștigului tău se va datora acestei rotiri, și dacă ești norocos poate o să câștigi sume impresionante. Te așteaptă multe surprize la aparate cu 77777!

Dacă nimerești simbolul 7 de cinci ori pe o singură linie de plată, o să câștigi de 5000xsuma pariată pe acea linie. Jocul sizzling hot online are și o caracteristică Scatter ca la aparate cu 77777. Funcția Scatter se declanșează atunci când reușești să ai 3 sau mai multe simboluri pe role. Aceste simboluri sunt reprezentate de o stea. De fiecare dată când declanșezi acest simbol o să apară funcția de Gamble care îți poate înmulți câștigurile.

Sizzling Hot este un joc foarte bun pentru tine! Îți oferă și varianta gratuită de joc pentru a înțelege modul cum se joacă acest slot online, fără să depui niciun ban. Este cel mai bun lucru pentru tine, pentru că te joci gratis, te distrezi și câștigi experiență. Acest joc gratuit de aparate cu 77777, te va forma pentru rundele următoare în care o să decizi să te joci pe bani reali. Așadar, încearcă să te joci în primă fază gratuit, după încearcă și varianta plătită!

Slotul Sizzling Hot, vine cu 6 simboluri de fructe. Avem delicoasele cireșe, fiind singurele simboluri care îți pot face plați cu 2 simboluri pe linia de plată. Trecem la următoarele fructe, și avem, lămâi, portocale și prune. Dacă nimerești între 3-5 simboluri, plățile se efectuează ca la cireșe. Strugurii și pepenii au câștiguri mai mari, decât cele 4 fructe enumerate mai sus. Simbolul Wild este cifra 7, care este cel mai vânat simbol. De ce este cel mai așteptat simbol? Dacă nimerești 3 șeptari îți pot aduce de 20 x miza pe care ai pariat-o, iar o linie de șeptari înseamnă că tu o să primești de 1000 x bet-ul pe linia de plată.

Acesta poate să înlocuiască toate simbolurie, în afară de simbolul Scatter. Simbolul Scatter din slotul Sizzling Hot online, este chiar steaua norocoasă. Dacă o nimerești, aceasta îți poate aduce câștiguri suplimentare. Nu-i așa că e minunat! Dacă se anunță o ploaie de stele, și vezi 5 stele pe o linie de paltă, câștigurile tale pot ajunge până la 50 x pariul. Jocul vine cu vești foarte bune pentru tine! Așa că, mușcă din fiecare fruct care îți apare pe linie și simte savoarea acestora!

În primul rând, trebuie să îți alegi pariul pentru acest joc cu care vrei să începi. Pariul maxim este de 1000 ron, iar ce minim este de 5 ron. Este recomandat să joci cu cel puțin 25 de fise pentru a avea o șansă reală de câștig. Sizzling Hot este un joc ca la aparate cu 77777, cu un format standard, care cuprinde 5 linii de plată. Din păcate, nu poți reduce sau crește numărul de linii, dar asta nu este o problemă, deoarece jocul oferă multe câștiguri.

Ca să începi o sesiune de joc ca la aparate cu 77777, trebuie să apeși butonul Start. Cu ajutorul funcției Gamble poți dubla câștigurile. Cel mai mare premiu, este dat de către numărul 7, aceasta fiind urmat de liniile de pepeni și struguri. Și alte simboluri câștigătoate pentru tine sunt stelele. Nu, nu o să vezi stele verzi, ci doar o mulțime de premii!

Pro

  • Simbolurile Scatter îți pot aduce câștiguri mari
  • 5 linii de plată cu premii

Contra

  • Nu există rundă bonus

Alternative aparate cu 77777

Sizzling hot online, lansat pentru prima dată în anul 2003, pe 6 martie, acesta este unul dintre cele mai jucate sloturi din lume. După succesul uriaș al primei versiuni, Novomatic a lansat câteva jocuri bazate pe aceeași idee. Poți încerca gratuit, pe pagina Sloturi Gratis, Lucky Lady Charm și Shining Crown!