Adună șeptarii și câștigă jackpotul din Fruits n Sevens

Pentru că nu se învechesc niciodată, mai ales când sunt atât de multe variante care încearcă să aducă ceva nou, jocurile clasice cu fructe și șeptari sunt în continuare printre opțiunile noastre de top. Jucătorii revin după o perioadă de explorat tot la sloturile cu care s-au obișnuit în primă fază. Sunt acele jocuri de noroc aparate ușor de intuit, cu un farmec aparte. Fruits n Sevens face parte din categoria sloturilor cu fructe și norocoasele simboluri în formă de cifra 7, însă elementul său definitoriu e de departe jackpotul progresiv. Crezi că ești următorul jucător care va revendica premiul cel mare?

Joacă gratuit Fruit n Sevens și pregătește-te să aduni toate simbolurile de care ai nevoie pentru a ajunge la jackpotul final.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Structura din spatele jocului

Deși Fruits n Sevens respectă structura majorității jocurilor de aparate online cu 77777, e important să știi în ce marjă te poți încadra cu mizele, precum și ce funcții îți pot multiplica câștigurile. Nu te lăsa distras de interfața aparent simplă, cu un număr redus de butoane și role de joc. Orice slot se poate dovedi a fi o provocare, mai ales pentru jucătorii care testează aparate online pentru prima oară. Noi îți spunem exact la ce să te aștepți de la Fruts n Sevens online.

Linii de plată și mizeSimboluri și jackpotFuncția Gamble

La jocuri de aparate clasice este destul de comună structura cu 5 role și 5 linii de plată, deci ai deja ca atuu faptul că nu trebuie să decizi pe câte linii joci. Acestea sunt deja fixate, dar miza este cea pe care trebuie să o selectezi pentru fiecare linie de plată. Cu 5 linii, este de la sine înțeles că miza de pe o singură linie de plată se înmulțește cu totalul lor. Mizele variază în acest slot de la 8 până la 2000, așadar Fruits n Sevens este perfect pentru toate tipurile de jucător. Dacă îți place să riști și să pariezi maxim sau ești mai degrabă prudent, poți urma orice stil de joc ți se potrivește mai bine.

Deși grafica nu este spectaculoasă și pictogramele în formă de portocale, mere și cireșe aduc mai degrabă cu niște stickere frumos colorate, Fruits n Sevens online rămâne în topul căutărilor. Atracția principală rămâne desigur jackpotul care depinde de șeptari. Cinci șeptari te recompensează automat cu premiul cel mare, cu condiția ca miza din momentul în care apar pe liniile de plată să fie cea maximă.

Cea mai bună modalitatea prin care poți să faci un profit consistent la jocuri de noroc aparate este funcția Gamble. De fiecare dată când obții o combinație câștigătoare pe liniile de plată, funcția este activată și îți poți dubla suma de bani. Tot ce ai de făcut este să ghicești ce culoare are cartea de joc care îți va apărea pe ecran întoarsă invers. Ai de ales între roșu și negru, iar dacă răspunsul e corect îți dublezi câștigurile și poți fie să continui să ghicești fie să te întorci la joc. De reținut este faptul că un răspuns greșit îți poate anula în orice moment banii acumulați până atunci.

Jocuri aparate în funcție de numărul de role

Trucuri și strategii pentru Fruits n Sevens

Din experiența noastră și a altor jucători care ne-au împărtășit strategiile lor la sloturi, nu putem spune că există rețeta perfectă care să îți asigure succes necondiționat. De cele mai multe ori succesul ține de un bonus cu rotiri gratuite din partea unui cazinou sau poate doar de interesul pe care îl aloci unui joc. S-ar putea să fie suficient să joci gratuit de câteva ori pentru a putea continua să câștigi pe bani reali. Sunt câteva lucruri de bază pe care le poate face oricine pentru a-și mări șansele la câștig.

Joacă gratuitAlege cazinoul ideal pentru tine

Nu degeaba am adunat sloturile preferate ale jucătorilor de pretutindeni și le-am adus într-un singur loc, în varianta demo gratuită. Ce fel mai bun de a-ți construi propria strategie și de a încerca toate combinațiile posibile de mize decât jucând gratuit? Vei începe să anticipezi momentele în care își vor face apariția șeptarii și o să știi exact când să pariezi maxim pentru a debloca jackpotul!

De îndată ce te-ai decis să îți încerci norocul la jocuri de noroc aparate cu bani, noi avem la îndemână pe site o listă completă cu cazinouri de top de la ora actuală. Ofertele cu bonusuri de bun venit nu lipsesc nici ele, așadar te sfătuim să pui în balanță toate beneficiile și să alegi ce-i mai avantajos. Ai nevoie de rotiri gratuite sau un plus de cash? De ce nu amândouă? Marii competitori de pe piață au tot timpul câte un as în mânecă pentru clienții lor fideli. Câștigi fără efort sume incredibile de bani pentru simplul fapt că alegi să joci pe o platformă profesionistă cu jocuri de aparate.

Pro

  • Ai disponibilă funția Gamble până la nivelul 5
  • Jackpot progresiv incredibil pentru 5 șeptari

Contra

  • Nu sunt alte funcții suplimentare cu premii sau rotiri gratuite
  • Grafică învechită

Alternative

Fruits n Sevens online nu este singurul joc clasic cu jackpot care te așteaptă pe Joc Aparat în secțiunea Sloturi Gratis. De altfel, ai multe alte jocuri de noroc aparate cu care să te distrezi în timpul liber. Ești pasionat de mitologie sau ai un film preferat, ori o trupă care îți place? Mai mult ca sigur găsești un slot inspirat din ceea ce te pasionează. Pe noi ne-au atras Pink Panther și Rango.

Articolele din seria :