Joacă-te acum Power Stars online free

Power stars online free este un joc creat de către firma Novomatic care are o temă tradițională cu fructe. Se poate juca începând de la 10 monede pe rotire, dar are și o supriză de proporții, și anume caracteristica de Respin. Practic, acest joc a fost copiat după Starburst de la NetEnt. Când o să obții o rotire câștigătoare cu Wild Power stars online free, acesta se va extinde pentru a acoperi întreaga bobină.

Se pare că game-ul are multe de oferit, chiar dacă este unul clasic ca la cazinourile offline. Dar să vedem cu ce ne poate suprinde și pe internet. Oare are ceva în plus? Sau este doar unul ca la aparate din mediul fizic? Oferă bani mulți? Vom vedea în paragrafele ce urmează! Pe locuri, fiți gata, start!

Caracteristici Power stars online free

Acesta este un joc cu 5 tamburi și 10 linii de plată realizat de Novomatic. Această firmă a devenit cunoscută pentru că au transferat jocurile tradiționale cu fructe și în mediul online pentru jucătorii care sunt foarte atașați de astfel de game-uri. Jocul conține toate simbolurile fructelor clasice și steaua norocoasă care îți poate aduce super premii. Poate fi inclus și în categoria jocuri de strategie. De ce? Pentru că te poate ajuta în drumu tău spre cunoaștere și înțelegere a jocurilor online.

Lasă stelele să strălucească și să-ți mărească suma din cont. Power stars online free oferă jucătorilor aceste caracteristici extraordinare: simboluri wild, Respinuri și Gamble. Poți să începi să pariezi de la 10 monede până la 100 de monede pe rotație.

Cel mai valoros simbol al jocului este numărul 7 – 5 simboluri cu șeptarul te pot recompense cu 100x miza. În ordinea descrescătoare a importanței simbolurilor, cel de-al doilea este clopotul. Dacă nimerești 5 simboluri cu acesta pe o linie de plată activă o să primești un multiplicator de 50x pariul total.

Ca să formezi o combinație câștigătoare trebuie să nimerești 3 simboluri de același fel. Diferența dintre acest game și restul o face combinația câștigătoare care nu trebuie să apară pe primul tambur.

Steaua este simbolul wild și înlocuiește toate simbolurile pentru a forma o combinație câștigătoare. Steaua are și un alt rol – atunci când apare pe orice rolă se extinde pe întregul tambur pentru a produce și mai multe victorii și îți va acorda o rotire gratuită.

Atunci când în funcția de respin apare o victorie o să te întorci la jocul de bază, iar simbolurile wild dispar. Aceasta nu este o caracteristică de Free Spins, dar poți să ajungi să obții până la 3 respinuri. Sunt sigur că cei de la NetEnt au luat această funcție și au implementat-o la jocul Starburst.

Acesta este un joc minunat pentru cei care apreciază game-urile clasice cu fructe și recompense suculente. Dacă ești un fan de aparate online clasice atunci acesta este unul potrivit pentru tine.

Simboluri aparate online

Imaginile tradiționale sunt principalele staruri alea jocului, și anume: Șapte, Pepeni, Prune, Lămâi, Clopote, Struguri, Cireșe și Portocale. Există un singur simbol special – Wild care este steaua strălucitoare. Aceasta îți va lumina calea spre câștiguri ca la aparate online.

De asemenea, simbolul wild are o funcție interesantă, nu numai că poate înlocui celelalte simboluri, dar îți oferă și respinuri, maxim 3. Simbolul Scatter nu este prezent în acest joc. Dar asta nu este un minus, pentru că jocul îți oferă foarte multe premii în bani reali. Bucură-te și tu de Power Stars!

Interfață

Slotul video Power Stars este disponibil în mai multe limbi, de aceea nu am explicat în detaliu semnificația butoanelor și a panoului de control. Poți să o studiezi cu ușurință și fără ajutorul nostru.

Cantitatea de linii active de plată și mărimea pariului pot fi reglementate în mod tradițional cu ajutorul butoanelor „+” și „-”. Jocul dispune de un tabel mai detaliat care cuprinde reguli scurte și o pagină cu informații cu privire la game.

Are și Gamble

Funcția Gamble este prezentă la mai multe jocuri de aparate online. Ce este? Aceasta îți poate dubla suma câștigată în urma unei victorii. Ce trebuie să faci? Să ghicești culoare corectă a cărții (roșu sau negru). Dacă este ziua ta norocoasă, atunci o să îți dublezi premiul!

Concluzie

Desigur, calitatea graficii și a animației simbolurilor nu sunt avansate, pentru că s-a păstrat jocul tradițional. Cu siguranță nu este punctul foarte a acestui joc ca la aparate online. De asemenea, nu se poate lăuda cu o varietate de funcții. Dar funcțiile particulare ale simbolului Wild pot face jocul să fie captivant și interesant. Fiecare apariție pe ecran înseamnă o rotire suplimentară și o plată potențială. Vezi și tu cum este Power Stars și ce premii îți poate oferi!

Profită de bonusuri

Ca să te bucuri și mai mult timp de aparate online, ar fi bine să colectezi un bonus. De ce? Pentru că cele mai multe cazinouri de top oferă bonusuri fără depunere. Adică nu o să-ți folosești proprii bani, ci pe ai cazinoului. Așa că de ce nu ai profita? Nu ai nimic de pierdut, poate chiar o să câștigi fin banii de bonus.

Adevărul este că trebuie să citești termenii și condițiile unui bonus fără depunere pentru a știi exact când poți să faci o retragere. Au câștigat destui de mulți oameni din banii de bonus.

Mai sunt și cele cu depozit, dar pentru aceste tipuri de oferte nu se aplică cerințe de pariere. Poți să retragi când vrei suma câștigată fără să ți cont de vreo cerință. Acum depinde de tine ce fel de bonus îți face mai mult cu ochiul.

Dar cazinourile nu se lasă mai prejos și au venit cu Oferte Speciale care includ premii exclusive, precum: bani, mașini, vacanțe exotice. Acestea sunt altfel de premii pe care le-au pus la dispoziția ta! Vezi și tu ce oferte active sunt pe JocAparat.ro! Nu rata șansa de a câștiga diverse premii exclusive!

Joacă-te gratuit

Dacă ești la început și nu ai experiență la jocurile online, atunci încearcă varianta gratuită. Acestea te vor ajuta ca să capeți experiență fără să depui vreun leu. Este tot ce ai nevoie! Vestea aceasta a venit exact la fix! Fii următorul jucător experimentat la aparate online!