Jocuri 77777 gratis fără bani – De ce au ajuns un Icon?

Firmele de aparate s-au înscris într-o cursă pentru cel mai bun slot. În trecut aceasta era o provocare, iar competiția nu a fost la fel de aprigă, dar acum apar tot mai multe firme care ajung să aibă măcar un joc aparat iconic. Oricum vremurile se schimbă destul de repede, iar mediul online a venit cu tot felul de surprize pentru iubitorii de jocuri 77777 gratis fără bani.

În zilele noastre, jocurile se produc pe bandă rulantă și sunt care mai de care atractive, iar crearea unui joc aparat așa-numit iconic a deveni aproape imposibilă. Oare ce trebuie să aibă unul ca să devină foarte popular? Ca să fie un un game popular trebuie să aibă următoarele elemente:

  • Design impecabil;
  • Trăsături unice;
  • Acel factor X.

Factorul X este exact elementul care face un slot iconic și atrăgător pentru diferite tipuri de jucători, indiferent de grupa lor de vârstă. Răspunsul o să-l găsim ascuns undeva în ADN-ul jocului și pentru a-l găsi trebuie să cercetăm 2 dintre cele mai iconice jocuri lansate de către NetEnt:

  • Starburst;
  • Gonzo’s Quest.

Starburst – jocuri 77777 gratis fără bani

Când a fost lansat pentru prima dată în anul 2012, Starburst a fost doar un alt joc aparat cu un procentaj de plată de 96% și cu o grafică impecabilă. Succesul fără precedent al jocului este rezultatul a numeroși factori, dar cheia popularității sale poate fi mult mai evidentă decât ai anticipa.

În momentul lansării, jocul Starburst a conținut simboluri tradiționale cu fructe și un design modern, iar jocurile ca acestea erau rare în momentul respectiv și cu siguranță mulți producători nu aveau cum să ajungă la nivelul celor de la NetEnt. Dezvoltatorul s-a axat pe 2 lumi diferite, și anum: tradiționaliștii și cei noi. Cum s-ar spune cei de la NetEnt au împăcat două generații de vârstă.

Simboluri și caracteristici bonus pentru Starburst

Starburst folosește ambele moduri de a câștiga și nu se aplică doar combinațiilor Scatter, acest lucru poate fi considerat ca fiind o inovație majoră. După cum știi mulți dezoltatori validează un câștig de la stânga la dreapta.

Simbolurile sunt un amestec de pietre colorate, baruri tradiționale și nelipsitul șeptar. Așadar, Starburst este un joc care a păstrat anumite simboluri tradiționale, dar le-a îmbunătățit din punct de vedere grafic.

Acum să ne uităm la marile arme – bonusurile. Atunci când începi un joc aparat online, probabil primele două lucruri pe care le cauți sunt rundele bonus și caracteristicile speciale. Destul de interesant este că designerii de la NetENt nu au schimbat jocul din această perspectivă.

Acesta conține simbolul wild care poate înlocui alte simboluri și poate declanșa până la 3 respinuri. Nu există nivele complexe, multiplicatori, sesiuni gratuite de rotiri, runde bonus, jackpot-uri progresive.

Un alt lucru extraordinar despre Starburst este frecvanța de câștig – acesta are un RTP destul de mare și îți poate asigura o victorie, dacă nu mai multe. Câștigurile moderate vor veni la intervale decente și te vor duce mai aproape de marele premiu.

Joc aparat Gonzo’s Quest

Acum o să vorbim puțin despre jocul Gonzo Quest ca să vedem ce a adus nou pe piață și de ce a fost atât de popular. NetEnt a lansat Gonzo’s Quest în anul 2010 iar succesul a venit instant.

Spre deosebire de Starburst, care duce jucătorul într-o direcție complet opusă, Questul lui Gonzo este un game care te duce într-o aventură. Acesta conține o poeveste pe fundal și are o calitate cinematografică spectaculoasă.

Comparativ cu succesorul său, Gonzos Quest oferă o poveste față de Starburst. Acesta îți oferă un plus de distracție față de restul jocurilor.  Distrează-te la jocurile online numai pe JocAparat.ro!

În mintea unu jucător mediu, acest tip de gameplay este ca un fel de preludiu al jocurilor complexe care are o mulțime de caracteristici bonus, dar NetENt pare să dovedească că acest lucru nu este de mare importanță în ceea ce privește succesul unui game.

Cu alte cuvinte, caracteristicile bonus sunt extrem de importante, dar nu contează doar acestea. Două dintre cele mai importante funcții sunt Avalanche și Free Falls. Primești multiplicatori care te pot aduce la un câștig destul de mare.

Care este legătura între cele două jocuri?

Acum avem o întrebare de un milion de dolari – care este legătura dintre cele două sloturi complet diferite, dar ambele la fel de populare și sunt etichetate ca fiind iconice?

Dacă ar fi să analizăm puțin situația și să aflăm care este ingredientul secrete prin care un slot de la NetEnt a ajuns să fie iconic, am putea spune că e pur și simplu ciudat. Primul lucru la care ne-am putea gândi ar fi este aspectul vizual.

O altă calitate pe care o s-o vezi la ambele jocuri este că îți oferă victorii moderate și combinații uimitoare care te ajută să câștigi.

Prin comparație am putea deduce următoarele caracteristici comune și elementele prin care un joc online devine iconic:

Inovație – Povești originale, elemente noi și un joc aparat de înaltă calitate grafică;

Simplitate – funcționează de fiecare dată;

Fair Play – nimănui nu îi place ca un slot care să plătească puțin sau care simți că stai o veșnicie până obții un bonus;

X-Factor – Trebuie descoperit și explicat științific.

Toate elementele de mai sus completează factorul X. Chiar dacă un dezvoltator bifează toate elementele de mai sus s-ar putea ca acel slot să nu devină iconic. Așadar, un game poate deveni popular și de neuitat cu ajutorul jucătorilor. Ei sunt principalul factor care contează. Dacă sunt mulțumiți de un slot online atunci fără îndoială acesta va deveni iconic!

Putem spune că dezvoltatorul NetEnt este numărul 1 în crearea de jocuri iconice! Poate că a fost noroc sau pur și simplu oamenii s-au chinuit ca să scoată 2 jocuri atât de populare. Game-urile fac parte din categoria jocuri 77777 gratis fără bani! Pe site-ul nostru găsești foarte multe jocuri 77777 gratis fără bani!

Un alt joc care face parte din categoria de jocuri gratis fără bani este Power Stars online free! Vezi cum se joacă și ce premii îți poate aduce!

Noi îți propunem oferta celor de la Admiral cu 200 de Ron fără depunere + 75 de rotiri gratuite! Revendică-ți chiar astăzi oferta exclusivă și bucură-te de jocurile tale favorite!