Jocuri de noroc cu bonus! Încearcă-le acum!

Pentru a atrage noi jucători, cazinourile online oferă bonusuri de bun-venit, precum și alte promoții pentru a satisface și clienții vechi. Aceste bonusuri pot include bani gratis sau rotiri gratuite pe care le poți utiliza la jocuri de noroc.

Nu numai că poți folosi premiul în bani sau rotiri gratuite pentru a te juca la aparate online, dar sunt și o sursă bună ca să-ți transformi fondurile din bonus în bani reali. În acest articol ne vom ocupa de jocurile de noroc cu bani bonus, cerințele de pariere și de toate aspectele tehnice, pentru că ar trebui să le acorzi atenție.

Despre bonusurile la jocuri de noroc

Bonusurile pentru cazinourile online se oferă de obicei tuturor membrilor noi. Pentru a le folosi trebuie să-ți creezi un cont de jucător și să face un depozit sau nu neapărat.  În majoritatea cazinourilor, bonusul primit va dubla soldul până la o anumită sumă. În plus, față de bonusul fără depunere, poți obține și o serie de rotiri gratuite pe care le poți utiliza la jocuri de noroc. Bonusurile fără depozit pot fi oferite fără niciun depozit.

Odată ce ești membru al unui cazinou ai șansa de a beneficia și de bonusurile de reîncărcare. Acestea pot face parte din ofertele promoționale sau pot fi oferite ca parte a unei promoții singulare sau cu rotiri gratuite. Indiferent dacă primești un bonus de bun venit sau de reîncărcare – vestea bună este că poți să le folosești la jocurile de aparate online în funcție de preferințele tale.

Ai destule avantaje, chiar dacă ești jucător vechi sau nou. Oferte sunt pentru toată lumea. Cazinourile online s-au asigurat că nu fac discrepanță între jucătorii experimentați și cei care nu au jucat niciodată. Acum să trecem și la partea de „cum ne jucăm la aparate online folosind bonusul”? O să află și răspunsul la această întrebare! Dacă dorești și mai multe promoții atunci intră aici și vezi ce oferte speciale sunt valabile pe Joc Aparat https://jocaparat.ro/oferte-speciale-jocuri-de-aparate/ !

Cum să te joci la aparate online cu bani din bonus

Rotirile gratuite vin cu anumite limitări, deoarece trebuie să te joci la sloturile alese de cazinou și să pariezi pe sume minime. Dar este și o parte bună ca să te joci la sloturi cu banii din bonus, deoarece este mai distractiv și poți alege jocurile pe care le dorești și poți să pariezi sume mai mari de bani.

Cele mai frecvente jocuri de noroc la care poți să-ți folosești rotirile gratuite sunt: Starburst, Guns N Roses, Gonzo s Quest și multe altele. De obicei, cazinourile stabilesc pariul maxim – posibil când pariezi pe banii bonus, dar este mult mai mare pentru bonusul cu rotiri gratis.

Toate câștigurile obținute în timp ce obții victorii cu ajutorul banilor din promoție o să fie adăugați în contul tău. Acest sold va fi blocat până când vor fi îndeplinite cerințele de pariere stabilite de cazinou. Este de reținut că unele cazinouri îți permit să retragi banii la anumite sume, mai ales când este vorba de rotiri gratis. Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie să citești cu atenție termenii și condițiile unui bonus, înainte de a profita de acesta.

Cerințe de înregistrare

Un alt motiv pentru care ar trebui să începi să studiezi termenii și condițiile bonusului sunt cerințele de pariere atașate la toate bonusurile oferite de cazinourile online. Pentru a înțelege cerințele de pariere, trebuie să pricepi că nu poți retrage banii bonus fără să te joci.

Să presupunem că ai profitat de bonusul fără depunere cu rotiri gratuite. Acestea vor fi adăugate în contul tău de îndată ce te înscrii la cazinou și le poți folosi la un anumit joc. Dacă obții un câștig în timp ce te joci, această sumă va fi adăugată la banii din bonus și va rămâne intactă până când vor fi îndeplinite cerințele de pariere.

Când vine vorba de primirea și reîncărcare bonusurilor, cerințele de pariere sau așa-numitul playthrough sunt stabilite până la 40x miza. Uneori, jocul poate fi setat la 35 d eori depozitul plus bonusul primit. Asta înseamnă că trebuie să pariezi suma pe care ai depus-o de 35 de ori înainte de a retrage banii. Ca și exemplu, dacă ai depus 100 Ron și ai obținut 100 de Ron, va trebui să pariei 7000 de Ron pentru a transforma bonusul în bani reali.

Așa cum am menționat deja, jocurile de aparate online cu bonus pot fi foarte distractive, deoarece poți alege jocurile care îți plac cel mai mult și te poți bucura de ele atâta timp cât ai fonduri gratuite în contul tău. Când începi să pariezi cu bani reali pentru a satisface cerința de pariere, joculețele sunt cea mai bună opțiune, deoarece în majoritatea cazinourilor contribuie 100%.

Pentru astfel de bonusuri nu există cerințe de pariere, dacă ai un câștig nu trebuie să îndeplinești nicio cerință de pariere. Ci doar retragi banii când vrei! Asta este diferența între bonusurile cu depozit și fără depunere.

Acum depinde și de ceea ce vrei! La viața mea am încercat ambele tipuri de bonusuri. Și sincer, am câștigat la cel fără depunere, nu vreo sumă uriașă, dar am adus un plus în bugetul meu. Dar și cel cu depozit este benefic pentru că nu sunt obligat să îndeplinesc cerințe de pariere ca să îmi retrag câștigul.

Concluzie

Dacă îți palce să te joci la aparate online atunci poți să folosești fondurile de bonus și le poți savura. Deoarece termenii și condițiile unei promoții variază de la un cazino la altul, înainte de a profita de ele asigură-te că ai citit cu atenție care sunt cerințele de pariere.

Așadar, bucură-te de toate jocurile din mediul online și profită de bonusurile care sunt valabile de la cazinourile de top din România. Nu ai nimic de pierdut, poate doar să îți mărești bugetul! Norocul fie cu tine! Bucură-te de fiecare minut petrecut pe o platformă online! Dacă vrei să nu faci nicio depunere te poți distra la jocuri 77777 gratis fără bani!

Îți propunem astăzi oferta celor de la NetBet cu 50 free spins! Ca să intri în posesia acestei oferte exclusive trebuie să te înregistrezi și să-ți validezi contul de jucător. Revendică-ți chiar acum cele 50 de runde gratuite și joacă-te! Fii următorul nostru câștigător la jocurile online!