Bucură-te de seria jocuri online pe bani

Dacă îți plac jocurile, probabil îți dorești să te bucuri și de continuările acestora. Dezvoltatorii de software sunt conștienți de acest fapt și vor să le ofere jucătorilor o experiență unică la orice joc aparat.  Anual, aceștia scot o serie nouă de jocuri online pe bani cu diverse caracteristici bonus.

În acest articol îți voi prezenta câteva jocuri online pe bani pe care ar trebui să le încerci, dacă nu ai făcut-o până acum, deoarece game-urile sunt excepționale. Ai răbdare că am să ți le prezint pe toate! De asta sunt aici, ca să te ajut și să-ți fac viața mai ușoară. Să-i dăm drumul la distracție!

Jocuri online pe bani – Age of the Gods creat de Playtech

Age of the Gods este un joc aparat care conține un jackpot progresiv creat de către firma Playtech. Tema jocului este Grecia Antică și o să vezi pe parcursul jocului diferiți zei antici care-și folosesc puterile pentru a-ți spori șansele de câștig.

Totul a început în anul 2016, denumită și Epoca Zeilor și a dat startul Zeus, Athena, Poseidon și Hercule. Ei acordă rotiri gratuite în 4 moduri diferite, plus simboluri wild și multiplicatori. Alte titluri care au fost create de Playtech în anul respectiv sunt: Sisters of Fate, Furious 4, Regele Olimpului, God Storm.

Fiecare joc aparat menționat oferă patru jackpot-uri progresive care aparțin aceleiași rețele. Acestea pot fi câștigate în cadrul jocului Jackpot care se poate declanșa la întâmplare. Odată ce funcția este activată, jucătorii se pot bucura de unul dintre cele 4 jackpot-uri. Cel mai mare premiu poate fi de peste 4 milioane de lei. Descoperă magia jocurilor online doar pe JocAparat!

Joc aparat – Rocks de NetEnt

Dacă ești în căutarea divertismentului, asigură-te că ai verificat seria Rocks implementată de firma NetEnt. Este formată din 3 jocuri online pe bani de înaltă calitate, seria aceasta este inspirată de cele mai mari legende ale rock-ului. Primul joc a fost lansat în luna ianuarie 2016 și poartă denumirea de Guns N Roses și este unul dintre cele mai apreciate game-uri de la NetEnt. Acest joc îți aduce bonusuri, Expanding Wilds, rotiri gratis și multe alte. Încearcă-l și ai să vezi ce premii te așteaptă!

Alte două titluri sunt Jimi Hendrix și Motorhead. Dacă ești un fan al muzicii rock atunci aceste asunt extrem de potrivite pentru tine! În timp ce Jimi Hendrix folosește simbolurile Flower Power pentru a descrie epoca în care a trăit unul dintre cei mai talentați chitariști. Motorhead oferă o structură unică de 3x3x4x4x5 și atmosfera este una explozivă.

Reel Crime produs de Rival

Lansat de Rival Gaming, Reel Crime este o serie de jocuri online pe bani care conține doar 2 game-uri. Acestea ies în evidență prin simplul fapt că sunt interactive și te poți distra datorită caracteristicilor bonus care devin din ce în ce mai interesante din moment ce avansezi la joc.

Prima tranșă din rubrica Reel Crime este Bank Heist și te invită să participi la jaful unei bănci. În timp ce te joci trebuie să nu fi prins de poliție. Ca să scapi trebuie să avansezi 4 etape, fiecare dintre acestea având noi caracteristici și runde interactive.

Continuăm cu cel de-al doilea, și anume Art Heist care te duce într-un muzeu și o să vezi numai capodopere de artă, inclusiv pictura lui Leonardo Da Vinci – Mona Lisa și The Scream de Edvard Munch care vor fi furate. Ce trebuie să faci tu? Să îi ajuți pe cei 2 hoți să fure tablourile și să treacă de cele 5 etape și poți să devii foarte bogat. Deși acestea au fost lansate în anul 2012, încă sunt foarte populare și apreciate de către jucătorii experimentați.

Slots3 creat de BetSoft

Nu toate sloturile utilizează aceeași temă, iar Slots3 este excepția acestei liste. Este o serie de jocuri online pe bani 3D lansate de BetSoft. Aceștia au câștigat o popularitate imensă datorită graficii și desenelor animate care apar în jocurile acestora. Să nu uităm că au implementat și experiența cinematografică. Totul a început în anul 2010, când a fost lansat primul slot 3D cu experiență cinematografică. Jocurile din rubrica Slots3 utilizează o gamă largă de teme și le permite jucătorilor să-și aleagă jocul în funcție de preferințele acestora.

Unele dintre cele mai cunoscute nume sunt jocurile Slotfather partea I și II, care se inspiră din filmul celebrul Godfather. Goblins și Good Girl Bad Girl sunt joculețe 3D care oferă jackpot-uri progresive.

Dacă vrei să te bucuri de o experiență cinematografică, anime-uri, atunci încearcă aceste game-uri și dă drumul la distracție! Fiecare minut petrecut pe internet o să fie în avantajul tău! Nu ai nimic de pierdut! Joacă-te chiar acum!

Monopoly produs de WMS

Începând cu anul 1998, WMS a dezvoltat aparate de noroc bazate pe popularul joc de masă Monopoly sub licența Hasbro. Prima dată au fost concepute pentru cazinourile offline, după care au fost optimizate pentru online. Acest lucru le-a permis jucătorilor din întreaga lume să se bucure de ele din confortul casei lor.

Lista aparatelor de noroc care fac din această serie sunt: Monopoly Big Money Reel, Monopoly Diamonds de Lux, Monopoly Party Train, Epic Monopoly II și multe altele.

Toate jocurile din rubrica aceasta sunt pline de caracteristici bonus și o să-ți ofere o experiență unică. O să te bucuri de game-urile clasice în online și cu o grafică mult mai bună față de cum au fost concepute! Încearcă și tu unul dintre titlurile Monopoly și vezi ce câștiguri poți obține!

Nu trebuie să te joci doar pe bani

Dacă credeai că aceste jocuri le poți încerca numai pe bani, atunci poți să uiți de acest aspect. Există și varianta gratuită, care nu necesită o depunere! Dacă vrei să vezi cum funcționează joculețele menționate mai sus, dă play la cele gratis, fără să depui vreun ban!

De ce este mai bine să te joci gratuit? Pentru că nu îți folosești banii și te distrezi! Așadar, nu mai sta pe gânduri și începe cu un joc aparat gratis dacă ești începător! Învață cum se joacă la aparate fără bani! Vezi aici ce îți pot oferi cele mai bune jocuri de noroc cu bonus!

Dar noi îți propune o ofetă exclusivă din partea celor de la Admiral! Ai 200 ron fără depunere + 75 de rotiri gratis! Revendică-ți chiar astăzi banii și rotirile gratuite!