Vezi ce jocuri 777 gratis au un RTP ridicat

Astăzi o să vorbim puțin despre RTP și ce înseamnă acest acronim. Totuși, o să-ți prezint ce jocuri 777 gratis au un RTP ridicat. O să vezi că unele dintre ele poate că le-ai încercat sau ai auzit de ele. O să vedem pe parcursul acestui articol ce fel de game-uri ți-am pregătit!

Dacă graficele excepționale, bonusurile și temele pot să te pună în dificultate în alegerea unui joc aparat de la Quickspin, atunci ar trebui să introduci un alt criteriu de selecție pe lista ta.

Jucătorii care apreciază componenta de profit mai mult decât orice alt element al jocului sigur o să știe despre ce vorbesc. Nu pot spune că graficele, caracteristicile speciale sau gama de pariuri nu sunt contribuie la succesul jocului, dar pentru unii RTP-ul este foarte important, deoarece vor să obțină un câștig sigur.

Din fericire, un RTP mare nu înseamnă că trebuie să compromită celelalte elemente și firma Quickspin ne dovedește acest lucru! Chiar poți avea totul într-un singur joc! Eu zic să vedem despre ce este vorba! Minutele se scurg, dar în favoarea ta pentru că poți alege unul dintre cele mai bune jocu 777 gratis online! RTP-ul se referă la procentajul de plată, adică cât poate să plătească un slot! Bucură-te de jocuri 777 gratis online!

Big Bad Wolf – jocuri 777 gratis

Mai ți minte cum bunica sau mama îți povestea basmul cei 3 purceluși? Da și eu îmi aduc aminte cu mare drag și uneori parcă îmi doream să mai retrăiesc sentimentele copilăriei.

Acum facem o recapitulare a poveștii pentru copii, iar Big Bad Wolf este un joc aparat cu o grafică de înaltă calitate, care conține toate personajele populare din basm – cei trei purceluși, inamicul lupului și plămânii monstrului care ar putea stoca suficient aer pentru a distruge casa purcelușilor. Sincer, unii copii ar crede orice! Dar e fun!

Morala acestei povestiri este că firma Quickspin nu s-a gârcit în ceea ce privește procentajul de plată, iar RTP-ul este de peste 97%, ceea ce este cu mult peste media normală. Slotul este format din 5 role și odată ce formează o combinație câștigătoare, simbolurile care fac parte din șirul magic sunt suflate de pe role pentru a face loc noilor simboluri.

Pentru fiecare victorie, 2, 4 sau 6 purcei se vor transforma în simboluri wild, pentru a produce și mai multe șanse de câștig. Wolf Scatter îți va oferi până la 10 rotiri gratis cu un multiplicator de 3x miza și nu în ultimul rând 3 simboluri cu Luna te va ajuta să deblochezi runda Blowing Down the House.

 Aici, îl vei ajuta pe lup să învingă purcelușii cei răi și să le distrugă casa, iar în schimbul acestora o să primești rotiri suplimentare și un multiplicator de 2x pariul. Acești porci au și permis de construcție!? Mă-ndoiesc!

BeoWulf – joc aparat

BeoWulf este un joc format din 5 tamburi și 25 linii de plată și cu un procentaj de paltă de 97,21%. Cei care au citit povestea sau au văzut una dintre interpretările filmului și vor fi familiarizați cu majoritatea simbolurilor superioere și cu setul sepecial – regele care îl angajează pe Beowulf, mama lui Grendel, chiar și el însuși și dragonul.

Cu o scuză sinceră față de fanii Beowulf, slotul este mult mai distractiv față de film. Aproape orice rotație poate declanșa Grendel Attack Respins, în timpul căreia vor fi acordate simboluri Wild.

Combinația de simboluri Scatter va declanșa bonusul Free Spins, care durează până se termină lupta pentru Dragon Free Spin – ambii au o bară care este golită când un simbol specific caracteristicii se așează pe role. Fiecare pictogramă cu Dragon scurge contorul de sănătate a lui Beowulf.

Sinbad

Acest joc aparat este tot ce ți-ai putea dori de la viață, deoarece are un RTP de peste 97%, o poveste pe fundal extraordinară, grafică uimitoare și o mulțime de caracteristici bonus. Intră aici și vezi ce poți găsi pe site https://jocaparat.ro/ 

Ceea ce face ca Sinbad să iasă în evidență este funcția Free Spins – odată ce este activată poți să alegi una din cele 3 alternative:

  • Ape Free Spins – poți primi până la 7 rotiri gratis, iar simbolul Ape Wild rămâne blocat în poziția sa când aterizează pe role;
  • Roc Free Spins – Primești 10 rotiri gratis, inclusiv runda Progress Diamond Scatter care îți poate acorda rotiri suplimentare care pot să se transforme în Wild;
  • Snake Free Spins – Ai parte de 12 free spins. În timpul acestei funcții, șarpele va apărea și va lăsa un traseu cu Wilds ce vor aluneca pe role.

Goldilocks and the wild bears

În orice stat bazat pe justiție și integritate, Goldilocks s-a confruntat cu închisoarea pentru că a intrat din nefericire, dar a fost suficient de rapid ca să fugă. Acesta a devenit și fugar.

Acest joc aparat oferă un RTP de 97,09%, rotiri gratis, multiplicatori Wild și funcția Bears Turn Wild. Multiplicatorul Wild este singurul simbol care nu poate fi înlocuit de pictograma Regular Wild – odată ce terenul de pe role se înlocuiește cu alte pictograme și poate crește plățile cu până la 4x pariul.

Când se activează free spins, Goldilocks Progress Scatter se va transforma în wilds și implicit vor crește și plățile, dar și numărul de combinații valide. Încearcă și tu acest game și vezi ce îți poate oferi!

Treasure Island

RTP-ul acestui game este 97,07%, iar Quickspin te trimite la vânătoarea de comori pe toate cele 5 role și 40 de linii de câștig. Treasure Island este plin de aventură și caracteristici bonus.

În timpul rotirilor gratis de tip „pick-and-click”, jucătorii pot declanșa una dintre cele 3 caracteristici speciale:

  • Super Wilds – acestea pot aduce victorii uriașe datorită simbolurilor wild;
  • Extra Wild – în timpul rundei de free spins, simbolurile cu valoare medie se vor transforma în Wilds;
  • Locked Barrel Wilds – Aceste simboluri vor fi blocate după atacul piratului.

Nicio aventură de pirat nu va fi completă fără să cauți mai adânc unele comori îngropate și caracteristica Treasure Hunt îți va permite să alegi setul de comori care te va duce în peștera Ben Gunn.

Să știi că acestea fac parte din categoria jocuri 777 gratis și nu necesită o depunere ca să te bucuri de ele. Dar dacă vrei și o experiență reală te poți bucura de jocuri online pe bani, chiar și cele pe care ți le-am propus.

Profită și tu de 50 ron gratis de la Maxbet! Nu rata această ofertă exclusivă și bucură-te mai mult de jocurile tale favorite!