18+

Top 3 jocuri cu mașini populare de la NetBet

Nu mai este un secret faptul că cele mai populare sloturi online sunt cele tematice, jucătorii preferând în mod special acele jocuri cu mașini care le dau un nivel maxim de adrenalină. Cei de la NetBet îți pun la dispoziție o gamă variată de jocuri ca la aparate cu mașini care îți aduc premii mari dacă treci primul linia de sosire și nimerești combinațiile norocoase. Astăzi ne-am gândit să îți aducem în prim plan topul celor mai populare jocuri cu mașini pe care le poți găsi la NetBet!

Top 3 jocuri cu mașini populare la NetBet

Boost Racers

Dacă îți plac cursele de mașini și viteza, atunci te poftim la bordul mașinii care te va duce în goană către marele jackpot! Boost Racers este unul dintre cele mai populare jocuri cu mașini pe care le poți găsi la NetBet. Are o grafică și niște efecte fascinante care te transpun chiar în mijlocul unei curse de mașini. Jocul are 5 role și 10 linii fixe de plată, iar simbolurile sunt roți, motoare, chei mecanice și multe alte mașini spectaculoase. Însă simbolurile pe care ar trebui să le urmărești în cursa ta către marele câștig este simbolul Wild reprezentat de o capsulă Nitro și simbolul bonus/scatter reprezentat de o fată care dă startul cursei și care îți aduce rotiri gratuite. Trei simboluri scatter îți aduc 5 rotiri gratuite, dar în timpul acestor rotiri gratuite ai șansa să prinzi multiplicatori care îți cresc miza de până la 30 de ori! Un alt simbol important pe care ar trebui să îl urmărești este mașina verde care îți aduce nu mai puțin de 250 de fise! Acest slot cu mașini este renumit pentru câștigurile sale frecvente, deci poate n-ar fi rău să îl încerci atunci când ai chef de puțină adrenalină!

The Wild Chase

Dacă în Boost Racers te provocam să spui ”da” unei curse de mașini, acum te introducem în lumea luxului și a opulenței! The Wild Chase nu este propriu-zis un joc cu mașini sau curse de mașini, ci unul al cărui scop este să descoperi pe role mașini spectaculoase pe care le vezi uneori doar în filme! Wild Chase nu este doar unul dintre cele mai populare jocuri de la NetBet, ci și unul dintre cele mai noi și antrenante. Are 25 de linii de plată și multe funcții și bonusuri ce te ajută să îți crești rapid câștigurile. Pe lângă mașini, pe role vei găsi și diamante, grămezi de bani, ceasuri de lux sau personaje misterioase. Aceste personaje țin locul simbolului Mutiplier Wild și declanșează runda bonus.

Funcția Multiplier Wild, după cum îi spune și numele, îți multiplică câștigurile! Dacă prinzi pe rolă un simbol Multiplier, pariul îți este dublat, dacă prinzi 2 simboluri, pariul îți este triplat și tot așa. Cu ajutorul acestei funcții îți poți crește câștigul de până la 5 ori! Însă, lucrurile nu se opresc aici. Fiecare câștig îți aduce o rotire suplimentară și deci, o nouă șansă de câștig. Dacă nimerești pe rolă 3 simboluri bonus, vei fi propulsat într-o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite și multe câștiguri mari! Dacă vrei pentru o zi să vezi cum e să trăiești în lux, te invităm să îți încerci norocul la acest joc de sloturi cu mașini și poate cine știe, vei prinde mare premiu și vei putea să îți permiți o mașină luxoasă exact ca în joc!

Drive: Multiplayer Mayhem

Drive: Multiplayer Mayhem se numără printre acele jocuri ca la aparate ce țin în suspans de la început până la sfârșit! Jocul are o grafică inspirată din cursele de mașini și seria Fast and Furios și este recomandat în special iubitorilor de adrenalină. Are 15 linii de plată și scopul tău principal este să ajungi la linia de finish cu cât mai multe câștiguri. Din fericire, Drive: Multilayer Mayhem este unul dintre acele jocuri cu câștiguri foarte mari și multe funcții sau simboluri care te ajută să atingi aceste câștiguri.

Simbolul Wild are rol de multiplicator și apare într-un mod complet aleator. Dacă prinzi mai mult de 2 simboluri Wild pe o linie, poți să îți multiplici câștigurile chiar și de 120 de ori! Ca în majoritatea jocurilor de păcănele, și în cadrul acestui joc există rotiri gratuite, însă ele sunt duse la un cu totul alt nivel. Mai exact, în momentul în care simbolurile scatter apar pe rolele 2, 3 și 4, primești 10 rotiri gratuite. Dacă în timpul acestor rotiri gratuite mai prinzi simboluri nitro, beneficiezi de alte rotiri suplimentare, dar și de multiplicatori. Noutatea apare la nivelul 3 al rotirilor gratuite, atunci când simbolurile nitro colectate încep să umple un indice. Pe măsură ce nivelul acestui indice crește, apar tot mai multe rotiri gratuite care îți pot aduce la rândul lor câștiguri mai mari. Ți-am atras atenția? Atunci intră în joc și ia-te la întrecere cu personajul principal Jette în cursa pentru marele premiu!

Dacă vrei să te bucuri de câștiguri mari la jocuri ca la aparate la NetBet, poți colecta bonusul fără depunere de 50 de rotiri gratuite pe care le poți folosi la orice joc de păcănele vrei! În plus, la prima depunere, ai un bonus de 100% până la 1.000 lei pe care din nou îi poți folosi la jocurile de păcănele online disponibile în acest cazinou. Practic, dacă prima ta depunere va fi de 1.000 lei, vei avea în cont de fapt 2.000 lei și de două ori mai multe șanse de câștig! Toate aceste jocuri cu mașini sunt perfecte pentru cei care își doresc adrenalină maximă și câștiguri pe măsură. Te provocăm să intri în cursa pentru marele premiu, să apeși pedala de accelerație și să colectezi toate  premiile de pe drum! Ai grijă însă și la drum dacă vrei ca la final tu să fii cel învingător! Ca la orice joc de noroc, te încurajăm să joci responsabil și să nu lași adrenalina să pună stăpânire pe tine și să te conducă către pariuri riscante. Condu prudent și bucură-te de atmosfera creată în cadrul jocului!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016