Alege un joc aparat cu tematică exotică

Din mulțimea de jocuri pe care o găsești pe toate site-urile care se ocupă de jocuri de noroc, a venit momentul să încerci ceva cu adevărat interesant. Nu poți să joci la infinit aceleași câteva sloturi clasice, cu 77777 ca la aparate sau alte simboluri care să te trimită cu gândul la bani, de tipul dolari sau bijuterii prețioase. Într-un punct o să realizezi că e mult mai distractiv să urmărești jackpoturi și câștiguri mari dacă ești implicat într-un joc interactiv și captivant. Tocmai de aceea îți sugerăm să încerci un joc aparat care să te transpună, chiar dacă cu gândul numai, în alt loc. Poate să fie o locație exotică în care ți-ai dorit mereu să ajungi și în care nu ai avut ocazia încă să mergi. Faci două lucruri simultan astfel, te destinzi cu peisaje frumoase virtual și în același timp câștigi bani pentru o viitoare călătorie poate. Imaginația te poate duce oriunde, iar câștigurile de la un joc aparat cu atât mai mult.

Amazing Amazonia

Am ajuns în America de Sud cu acest joc aparat și ne așteaptă o atmosferă pe cinste. Amazing Amazonia face parte din categoria de jocuri ca la aparate având ca temă animalele și este popular printre pasionații de jocuri sloturi pentru că are o interfață impresionantă, datorită superbelor portrete și ilustrații cu animale. Am putea spune că atmosfera acestui joc amintește de slotul Panther Moon. Cert e că nu e un joc de care să vă plictisiți prea curând. Pe lângă cele 10 linii de plată de care dispune, jucătorul e întâmpinat de foarte multe bonusuri surpriză.

Bonusul Jackpot Crads Mystery este declanșat la întâmplare, după terminarea unui joc individual și colectarea câștigurilor. Când acest bonus este activat, iubitorul de jocuri ca la aparate este trimis către un nou ecran care va prezenta 12 cărți de joc cu fața în jos. Jucătorul trebuie să selecteze câte o carte pe rând pentru a dezvălui unul dintre cele patru simboluri. Când au fost descoperite 3 simboluri pereche, runda ia sfârșit iar jucătorul este răsplătit cu jackpotul progresiv asociat cărților respective. Nimic mai bine, un mod cât se poate de fericit de a încheia un joc.

Wild Orient

Mergem în celălalt capăt al lumii de data asta și ne jucăm cu simboluri mistice orientale. Unul din cele mai interesant jocuri pe care le vei găsi la noi pe site este Wild Orient, creat de Microgaming și compus din 5 role, 3 rânduri și 243 de linii de plată. Simbolul Wild Orient apare doar pe rolele 2 și 4, substituie toate celelalte simbolurile cu excepția Simbolului Scatter, și nu creează propria combinație câștigătoare în acest joc casino.

Simbolul Scatter sau Animal Statue completează o combinație câștigătoare dacă 2 sau mai multe Simboluri Scatter apar pe role. De asemenea, 3 sau mai multe Simboluri Scatter care apar oriunde pe role declanșează runda Bonus de Rotiri Gratuite. Jucătorul va câștiga 15 Free Spins, iar toate câștigurile vor fi triplate în timpul acestei runde! Dar distracția nu se termină aici! Rotirile Gratuite se pot redeclanșa. Funcția Respin permite jucătorului să rotească o singură rolă, în timp ce restul rolelor sunt înghețate. Joacă sloturi gratis și câștigă!