18+

Jocuri cu aparate cu multe linii de plată

Dacă tot ne jucăm jocuri aparate, măcar să ne asigurăm că avem toate șansele să câștigăm. Rețeta succesului nu există, dar câteva trucuri îți pot deveni utile la jocuri de noroc. Alegerea slotului potrivit poate să facă toată diferența, iar cu atât de multe opțiuni s-ar putea să îți ia o vreme până descoperi ceea ce cauți. Aici intervenim noi, cu jocuri pe care le-am selectat în urma unor căutări riguroase. Ne dorim ce e mai buni pentru jucătorii noștri, tocmai pentru că știm ce înseamnă cu adevărat distracția ca la cazinou. Ne referim la jocuri cu aparate captivante, cu multe premii și care îți dau șansa să câștigi. Dacă de obicei optai pentru sloturi clasice, din comoditate, acum e momentul să vezi ce poți face și obține la jocuri aparate cu mai multe linii de plată.

Apollo Rising

Un joc cu tematică aparate, Apollo Rising ne duce în spațiu într-o călătorie de neuitat. Sigur că grafica de excepție e un motiv pentru care merită să testăm jocul, dar cu 5 role, 8 rânduri și 100 de linii de plată, să zicem că posibilitățile sunt infinite. Precum și celelelate jocuri cu aparate de la IGT, Apollo Rising se poate juca și pe mobil sau tabletă, unde te poți înălța către stele și profita de câștiguri impresionante. Simbolurile din jocul casino au dimensiuni diferite, iar unele dintre ele reprezintă în jocuri cu aparate simboluri Wild care par din afara lumii. Dacă ești pasionat de spațiu, atunci trebuie să te joci Apollo Rising! Ceva acțiunie, multă aventură și câștiguri la care doar ai visat te așteaptă acum într-un singur joc.

Razortooth

Animale preistorice și grafică care amintește de jungle exotice cu fel de fel de creaturi periculoase, asta te așteaptă în jocul celor de Quickspin. Fundalul sonor e sugestiv, deci te poți aștepta să auzi rinoceri, urși fioroși și tigri cu colți, în timp ce încerci să pui mâna pe bonusuri, care apropo, sunt la tot pasul. Vorbim până la urmă de 243 de linii de plată, deci tot atâtea șanse de câștig. Pleci într-o călătorie din care te întorci clar cu ceva resurse financiare de care să te bucuri ulterior.

Atunci când se găsesc simboluri identice de la stânga de dreapta, nu doar într-o configurație fixă, ai posibilitatea să ajungi la marele câștig. Totul e de partea ta deci!

Un aspect foarte atractiv al acestui joc este că simbolurile Random Wilds aduc câștiguri de 20-30x. Simbolul wild standard este reprezentatde logo-ul Razortooth. Pe lângă acesta, în timpul rotirilor poate apărea aleatoriu tigrul cu colți care adaugă până la 3 simboluri wild suplimentare. La jocuri aparate nu știi niciodată când pot apărea noi bonusuri, rotiri gratuite și simboluri norocoase. Nouă ne plac surprizele de acest gen, deci vă invităm și pe voi să vă distrați.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016