18+

Acest joc jewels 4 all îți oferă câștiguri mari

Astăzi îți voi prezenta un slot foarte cunoscut, dar și apreciat de către jucătorii experimentați. Este vorba despre joc Jewels 4 all. Acesta a fost unul care a rupt pița jocurilor de noroc offline, dar noi venim cu o veste excelentă pentru tine și îți spunem că este disponibil și în mediul online.

Da, o să vezi că nu există nicio diferență între cel de la cazinourile offline și cel online. A rămas același slot cu o rată mare de câștig. Multe aparate de noroc cunoscute sunt disponibile pe internet. O să vezi de ce este mai benefic să te joci în online față de cazinourile demodate. Dar acum o să intrăm în detalii despre cum și ce poți să câștigi la joculețul cu bijuterii.

Despre joc Jewels 4 all

Toate jocurile fabricate de către compania Novomatic au 5 tamburi și 9 linii de plată. Acesta este un slot clasic și provine din lumea de aparate de noroc terestre și își face debutul și pe internet. Începând de la sunet și ajungând la grafică, joculețul aduce atmosfera cazinourilor tereste. Dar acum te poți bucura de el din confortul casei tale. Acesta este similiar cu slotul Extreme.

Acest joc Jewels 4 all nu are parte de bonusuri suplimentare, dar nu trebuie să te descurajeze acest lucru pentru că are o rata de procentaj destul de ridicată, iar simbolurile care plătesc bine apar destul de des. Aceentul se pune mai mult pe simbolul Wild, care se poate extinde pe jumătate din ecran. Este disponibil și în varianta gratis, dar și pe bani reali.

Diamantele sunt de toate formele și dimensiunile. O să îți mai iasă în ochi bar-ul de aur, pachetele cu bani și alte bijuterii care o să-ți lucească ochii. Bucură-te de tot ce îți poate oferi mediul online și încearcă joculețul cu bijuterii chiar acum!

 1. Pentru început, înainte de a începe distracția alege câte linii de plată vrei să activezi! Opțiunile de pariere sunt: una, trei, cinci șapte sau nouă moduri de a activa liniile de plată;
 2. Pariul începe de la 1 și ajunge până la 100 de monede pe rotație. Selectează cât dorești să riști făcând click pe butonul „bet”;
 3. Butonul „Max Bet” setează automat cea mai înaltă treaptă posibilă. Valoarea acestuia este de 900 de monede, iar toate liniile de câștig sunt activate;
 4. Apasă „Start” și urmărește ruloul de aur. În partea de jos este un ecran care va afișa toate rezultatele.

Singurul risc pe care poți să-l ai este să câștigi foarte mulți bani și să se evaporeze într-un mod miraculos la Gamble. Noi ne sfătuim să folosești această funcție dacă te simți norocos.

Caracteristici ca la aparate de noroc

Modul de joc Jewels 4 all se efectuează în mod tradițional. Mașinăria are o varietate de simboluri standard și conține cea mai atractivă pictogramă wild care are funcții progresive. De asemenea, există o caracteristică de „dublu sau nimic” și se poate juca la fiecare câștig. Pentru cei relaxați și comozi există și varianta de Auto-play. În cele din urmă, poți vedea informațiile de bază și/sau multiplicatorii făcând click pe „Info”.

Evenimentul principal și special este să citești corect combinațiile câștigătoare:

 1. Combinațiile câștigătoare se formează de la stânga la dreapta pe oricare dintre cele 5 role;
 2. Una dintre cele mai voloroase simboluri sunt barele de aur și un pachet cu bani care îți oferă un multiplicator de 500x miza, iar cel mai relevant simbol este coroana de aur cu un multiplicator de 1000x pariul;
 3. Simbolul wild este semnul bancnotei euro € care se găsește în interiorul unui diamant în formă de stea. În funcție de locul unde este poziționat simbolul acesta poate acoperi 4, 6 sau chiar 9 pătrate.

Beneficii pe internet

Dacă nu știi cum se joacă acest slot, atunci încearcă varianta gratis. Acesta nu necesită bani și te joci cât vrei. Este o metodă foarte bună pentru tine ca să înțelegi cum funcționează fiecare linie de plată, simbol și așa mai departe.

De aceea sunt benefice jocurile gratuite pentru că nu trebuie să faci nicio depunere ca să te bucuri de ele. Te ajută să înveți și să te perfecționezi la aparate de noroc online.

Și aici voiam să ajung, ca să îți spun mai multe despre beneficiile mediului online. Sunt destule și am să-ți enumăr câteva, și vreau să te convingi singur de acest lucru.

 1. Nu trebuie să îți mai părăsești incinta ca să te bucuri de jocurile tale preferate. Acum, poți sta liniștit în pat și te distrezi. Înainte, trebuia să te deplasezi până la colțul blocului sau poate mai departe ca să te joci. Acum acestea sunt istorie, te joci de unde vrei și când vrei;
 2. Nu mai stai la coadă că să prinzi un joculeț pentru că pe internet poate fi accesat același slot de mai mulți utilizatori;
 3. Cazinourile online sunt deschise 24/7 și cei de la relații cu publicul sunt disponibili pentru a te ajuta, îndruma și rezolva o problemă pe care o întâmpini pe site-ul respectiv;
 4. Ai o gamă variată de jocuri, de la cele 3D până la cele clasice. Acestea sunt furnizate de către cele mai mari companii de game-uri, cum ar fi: NetEnt, EGT, Quickspin, Novomatic și alții. Cei mai mulți dintre acești au creat și sloturi inspirate din cele mai celebre filme ca să îmbunătățească experiența ta de jucător;
 5. Ai bonusuri cu sau fără depunere. Cele fără depunere, evident, nu necesită bani ca să profiți de ele. Cele cu depozit îți pot dubla sau tripla suma depunsă, depinde de bonus.
 6. Dacă îți e dor de dealeri și alți concurenți intră aici și joacă-te live!

Astăzi îți propunem bonusul oferit de Maxbet în valoare de 50 ron fără depunere. Ca să intri în posesia acestuia trebuie să te înregistrezi și să-ți validezi contul de jucător! Banii îi poți folosi la jocuri maxbet disponibile pe site-ul acestora! Baftă multă!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016