18+

De ce iubim jocuri aparate clasice?

Vom discuta despre dragostea nemărginită pentru sloturile clasice și de ce sunt atât de apreciate de către jucătorii experimentați. Am intervievat câțiva experți la jocurile online ca să vedem care este răspunsul acestora în legătură cu jocuri aparate clasice.

Despre asta o să vezi pe parcursul articolului. La unele răspunsuri chiar am râs puțin și mi-au dat o altă dispoziție. Ce au găsit jucătorii pe Joc Aparat? Vom vedea pe parcursul acestui articol. Trebuie să vedem care sunt punctele cheie ale joculețelor clasice. Keep it classy!

Mașinăriile acestea au ajuns la un nivel mai înalt față de invenția Bellty Bell al secolul al XIX-lea. Astăzi putem să ne bucurăm de sloturi inovatoare care oferă caracteristici bonus captivante și care îți oferă o experiență unică. Nu doar că aceasta sporesc câștiguri multiple, dar fac ca sloturile să pară mai mult jocuri video.

Cu toate acestea, sunt mulți care preferă joculețele clasice, deoarece își amintesc de vremurile petrecute la un cazinou fizic. În acest articol îți voi oferi o imagine de ansamblu, pe lângă interviu, a caracteristicilor sloturilor tradiționale pe care le iubim și care este motivul pentru care lumea are nevoie de ele mai mult ca orice.

Interviu cu experți despre jocuri aparate

Noha, 40 de ani, București:„Dacă mă întrebați pe mine, sincer, prefer stilul clasic. De ce? Cu ăsta am crescut. Mergeam la colțul blocului și mă jucam Book of Ra, cele cu fructe și mă distram. Acum, de când a apărut internetul, am încercat jocurile clasice pentru că mă  fac nostalgic și îmi aduc aminte de tinerețea mea”.

Ioan, 36 de ani, Craiova:„Vai, ce vremuri apuse! Pffff… da m-am distrat maxim la jocuri aparate clasice. Da, și pe internet mă joc la Sizzling Hot, Book of Ra. În special, am fost atras de cele cu fructe. Vremurile se schimbă, iubirea pentru lucrurile clasice a rămas. Am intrat pe JocAparat. Ro și m-am bucurat să văd că sunt și jocurile cu care am crescut! Este o experiență minunată pe acest site”!

Relu, 43 de ani, Slatina:„Mă bucur că m-ați întrebat, și da prefer sloturile clasice. Cel mai bine m-am distrat cu acestea și am câștigat bănuți buni cu ajutorul lor. Prefer sloturile bazate pe aventură, cum ar fi Book of Ra. Indiana Jones în acțiune! Pac-Pac prinde banii! Pentru mine o să rămână mereu cele clasice în suflet! Vă urez baftă la jocuri aparate online, fie că sunt cele vechi sau cele mai noi modele”!

Am văzut care sunt răspunsurile oamenilor, mai vechi de meserie despre ce preferă aceștia. Mai departe, vom vedea câteva lucruri pe care ar trebui să le faci în privința joculețelor online.

Nu te complica la un joc aparat

Aastăzi, sloturile video se bucură de o grafică fantastică și animații excepționale, însoțite de coloane sonore cinematografice. Pe de altă parte, jocurile clasice își păstrează aspectul simplu și structura, menținând astfel jucătorii axați pe gameplay și premii. Acestea, sunt de regulă, foarmate din 3 role și doar câteva au 5 linii. Tot ce trebuie să faci la aceste jocuri este să aliniezi simbolurile pe una dintre liniile active și să aștepți marele premiu.

Tradițional vs. Modern

Dacă ești o persoană mai nostalgică și îți place să vezi simbolurile tradiționale pe role cum se învârt, cum ar fi: fructele, clopoțeii, 7 și multe altele, atunci ești un fan al jocurilor clasice. Introducerea acestor simboluri în multe jocuri aparate moderne poate înseamna doar un singur lucru – ele încă sunt populare și atrag vechii jucători de cazinou.

Totuși, în ziua de astăzi sunt jocuri clasice care depășesc aceste simboluri tradiționale și folosesc o varietate de teme. Și de aici au început să apară cât mai multe joculețe cu diverse teme. Această opțiune este una excelentă și noi am votat pozitiv asupra acestora.

Mai multe linii de plată, mai greu pentru începători

Cu mai puține linii de câștig, varianta tradițională oferă pariuri mai potrivite pentru cei care sunt începători. În majoritatea cazurilor, acestea încep de la 0,01 monede, atunci când are doar o singură linie de plată.

În ultimul timp, poți găsi joculețe clasice care au 5 role și 5 linii de plată. Dacă optezi pentru această opțiune, asigură-te că ai setat pariul în funcție de bankroll-ul tău. Indiferent dacă te bucuri de cele cu 3 sau 5 role, trebuie să acorzi atenție bugetului. Acesta este un factor important de care ar trebui să ți cont.

Volatilitate mai mare, mai mult profit

Jocurile clasice sunt în principal destul de volatile, ceea ce înseamnă că nu apar câștigurile destul de frecvent, dar când o fac premiile sunt destul de mari. Din această cauză, trebuie să ai răbdare și să ajustezi miza pentru a juca mai mult. Aruncând o privire la masa de câștig a unui joc aparat clasic vei observa cu ușurință că plățile sunt destul de mari, însemnând că acest tip de sloturi de cazinou sunt atractive pentru diverși jucători.

Unele au și caracteristici bonus

Sunt destule joculețe tradiționale care oferă caracteristici bonus. Simboluri Wild care înlocuiește toate simbolurile pentru a forma combinații câștigătoare. Altele pot include și Scatter-ul care plătesc în monede sau care declanșează rotiri gratis. Unele sunt și mai generoase și pot oferi multiplicatori. Acest lucru se datorează faptului că dezvoltatorii doresc să țină pas cu tehnologia și piața care este destul de competitivă. Aceste caracteristici îți vor aduce șanse mult mai mari de câștig!

Încheierea jocului

Dacă îți plac game-urile simple, atunci versiunea clasică este potrivită pentru tine. Modul de joc pe care acestea îl oferă este simplu, în timp ce imaginile și sunetele simple pot părea puțin învechite. Adevărul este că nu îți va atrage atenția de la game, care este un lucru destul de grozav, mai ales dacă ești un jucător mai puțin experimentat sau începător.

Sincer, pentru cei care vor grafică excepțională și bonusuri extraordinare o să zică că sunt plictisitoare. Dacă și tu ai această gândire, sunt sute de sloturi de înaltă calitate care o să te atragă datorită sunetului și graficii.

Dacă vrei să încerci un joc aparat clasic noi îți propunem să citești articolul despre  joc jewels 4 all și să vezi ce premii îți poate oferi!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016