18+

Cele mai bune jocuri aparate cu funcții speciale și bonusuri

Ultima perioadă am dedicat-o exclusiv jocurilor care oferă ceva în plus față de sloturile clasice pe care le întâlnim în majoritatea sălilor de joc. Deși nu ne-am plictisit complet nici de jocuri aparate cu fructe și șeptari, tocmai pentru că au un farmec aparate, știm că noutățile cu care vin programatorii sunt foarte promițătoare. Imaginația nu are limite, iar cei care fac jocuri știu cum să combine lucruri neașteptate. Sunt acele aparate care ne atrag prin tematica surprinzătoare și prin autenticitatea cu care sunt recreate povești din filme, istorie sau muzică. Mai mult decât atât, sunt sloturi care îți oferă mult mai multe șanse de a câștiga și de a nu te plictisi deloc pe parcurs! Despre ce posibilități vorbim mai exact?

Câștigă mai mult din bonusuri

La jocuri aparate cu funcții speciale..ei bine, numele ne spune cam la ce să ne așteptăm. Fiecare din jocurile din lista pe care urmează să ți-o împărtășim are cel puțin câte o funcție adițională, în unele cazuri peste 3 chiar, iar asta înseamnă șanse în plus de a-ți multiplica suma de bani. Funcțiile acționează independent de miza de joc sau de banii depuși, iar asta nu poate decât să fie un motiv în plus să ne orientăm către astfel de sloturi. Oricine poate să joace și oricine poate să se distreze, deci hai să vedem ce ni se potrivește cel mai bine din următoarele jocuri aparate. Le poți încerca pe toate gratuit, exclusiv pe Joc Aparat!

TOP JOCURI APARATE CU FUNCȚII SPECIALE

Dracula

Iată un joc aparat înfiorător de palpitant. Grafica este suficientă pentru a te convinge că Dracula este unul din cele mai captivante și mai populare jocuri aparate online. Personajele sunt foarte realist construite, iar contele își face simțită prezența de fiecare dată când obții un câștig la o rundă a jocului. În ceea ce privește funcțiile speciale, te poți aștepta la simboluri wild care apar de nicăieri și acoperă toate rolele. Să nu mai vorbim de zecile de rotiri gratuite și multiplicatori care se activează și reactivează destul de des.

Jimi Hendrix & Guns N Roses

Cei care îndrăgesc muzica rock vor fi perfect satisfăcuți de aceste două jocuri aparate, fiecare cu fundaluri sonore inspirate din hit-urile cunoscute de fanii de pretutindeni. Funcțiile speciale sunt declanșate de simboluri armonizate cu tematica. O chitară roșie sau o pană de chitară inscripționată cu numele trupei s-ar putea să activeze fie rotiri gratuite fie funcții bonus cu premii cash. Există o singură modalitate prin care poți afla.

Drive Multiplier Mayhem

Adrenalină la maxim și curse cu mașini de lux, cam așa putem să rezumăm Drive Multiplier Mayhem. La jocuri aparate cu bonusuri, un rol important le revine multiplicatorilor de pe rolele de joc. În cazul nostru, fiecare simbol wild este însoțit de un multiplicator egal cu numărul rolei pe care apare simbolul respectiv. Altfel spus, dacă obții un simbol wild pe rola 5, atunci câștigurile vor fi multiplicate de 5x în acea rundă! Contează de asemenea și miza cu care joci, prin urmare nu ezita să plusezi din când în când valoarea monedei pe care o pariezi la fiecare rundă.

Gonzo’s Quest

În lista noastră cu jocuri aparate speciale nu putea să nu intre acest slot produs de NetEnt. Primul lucru pe care îl vor observa jucătorii este faptul că rolele nu se învârt pentru a face loc altor simboluri. Acestea sunt formate din blocuri de piatră cu simboluri care se sparg pentru a face loc altor simboluri noi, exact ca la Tetris. Bonusul depinde și de această dată de Wilds, însă rundele gratuite pe care le aduc simbolurile norocoase sunt acompaniate de multiplicatori incredibili. Cu fiecare rotire gratuită, multiplicatorii sar de la 5x la 15x, iar tu poți câștiga sume mari de bani doar din rotiri gratis!

Koi Princess

Pentru că nu sunt niciodată prea multe funcții bonus la jocuri aparate, Koi Princess vine cu un număr remarcabil de 8 funcții adiționale. În ce constau acestea? Într-o mulțime de rotiri gratuite și premii cash alese la întâmplare de o roată a norocului. Ție nu îți rămâne decât să te bucuri de interfața colorată, inspirată din cultura japoneză. Am pomenit că este și o frumoasă gheișă care te încurajează în timpul jocului? Te lăsăm pe tine să descoperi restul.

Batman și Jack Hammer

Avem o slăbiciune pentru jocurile cu super-eroi, în special pentru cele care se aseamănă cu benzile desenate. Tocmai de aceea am fost entuziasmați de apariția acestor tipuri de jocuri aparate online. Jack Hammer și Batman sunt doar două din sloturile pe care le preferăm în detrimentul clasicelor jocuri aparate 77777. Dacă primul ne întâmpină cu simboluri norocoase care rămân blocate pe role în așteptarea combinațiilor profitabile, celălalt este presărat cu mini-jocuri în care te lupți cu cei mai periculoși răufăcători.

Theme Park Tickets of Fortune

Nimic nu se compară cu jocurile din parcurile de distracție, la care ai oportunitatea să câștigi premii reale. De data asta toate atracțiile, inclusiv roata norocului, jocurile de forță și caruselurile, sunt sub formă de funcții bonus care îți aduc premii cash reale. Fiecare mini-joc îți oferă în primă fază bilete, iar acestea îți deschid calea către una din cele 6 funcții din jocul de bază. Îți vom lăsa ție plăcerea de a le descoperi pe fiecare în parte, însă îți spunem un singur lucru: să te aștepți la runde gratis!

Twin Spin

Pentru cei care nu vor să renunțe complet la sloturile standard cu fructe și șeptari, dar își doresc să profite de pe urma bonusurilor, Twin Spin este combinația perfectă între un joc clasic și unul cu funcții speciale. Simbolurile sunt cele pe care le recunosc deja toți jucătorii, dar felul în care se combină pe liniile de plată este unul cu totul aparte. La fiecare nouă rotire, un simbol de pe role va fi ales la întâmplare și va fi dublat de unul de pe rola alăturată. Cele două role consecutive vor rămâne blocate, în speranța că vor apărea simboluri identice pe rolele rămase. Cum fiecare rundă a jocului are această funcție atribuită, putem deduce faptul că jucătorul poate câștiga mult mai des.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016