Drive Multiplier Mayhem – Adrenalină și câștig

Am putea la fel de bine să spunem că cei de la Net Entertainment s-au inspirat din Fast and Furious sau Rush Hour, pentru că noul lor joc aparat testează limitele vitezei și atenția jucătorilor. Drive Multiplier Mayhem are din acest punct de vedere o grafică foarte realistă, cu mașini de cursă puternice și competitori pe măsură. Dacă nu credeai că vei întâlni un slot care să ducă stările de adrenalină și neașteptare la un alt nivel, atunci suntem aici să îți demonstrăm contrariul. Pregătește-te să aduni premii, în timp ce te bucuri de o interfață atrăgătoare și simboluri cu multiplicatori!

Joacă gratuit Drive Multiplier Mayhem slot și descoperă toate funcțiile bonus care îți vor aduce câștiguri la fiecare nouă rotire.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Ce trebuie să știi înainte să joci Drive NetEnt

La jocuri cu aparate care dispun de funcții speciale, atenția jucătorului trebuie să fie direcționată către simbolurile norocoase Wild și Scatter. Acestea sunt în general responsabile pentru declanșarea rundelor bonus cu multiplicatori și rotiri gratis. Dacă la jocuri aparate 77777 aveai câteva simboluri standard și norocosul 7 care să îți mărească câștigurile de pe fiecare linie de plată, la sloturi cu funcții speciale poți să te bucuri de mult mai mult! Îți vom explica pe larg tot ce trebuie să știi despre Drive Multiplier Mayhem în cele ce urmează:

Mize și simboluriBonusurile simbolurilor Wild și ScatterNitro Collect Meter

Slotul este format din 5 role și 15 linii de plată fixe pe care trebuie să îți setezi miza de joc în prealabil. La jocuri cu aparate cu funcții speciale, poți să decizi valoarea monedei de joc de pe fiecare linile de plată fie de la butonul Coin Value fie de la Level. Butonul Max Bet îți stă oricând la dispoziție, în cazul în care vrei să pariezi miza maximă pe toate liniile de plată.

În ceea ce privește simbolurile, le ai pe cele clasice de jocuri cu aparate sub forma literelor și cifrelor de pe cărțile de joc. Cele cu valoare ceva mai mare sunt reprezentate de competitorii care intră în cursă alături de tine și cu care te vei întâlni la jocurile bonus.

În jocul de bază, simbolurile Wild îți aduc multiplicatori pe fiecare rolă a jocului și înlocuiesc toate celelalte simboluri, în afară de Scatter și Nitro. Multiplicatorii care însoțesc fiecare Wild în parte corespund rolei pe care apar, astfel că dacă vei reuși să obții un simbol Wild pe a5-a rolă, te așteaptă un multiplicator al mizei de 5x. Același lucru e valabil și pentru restul rolelor 1, 2, 3, 4, cărora le revin multiplicatori de 1x, 2x, 3x și 4x.  Partea cea mai bună este că, în cazul în care obții două sau mai multe simboluri wild, multiplicatorii de înmulțesc la rândul lor. De exemplu, un Wild de 2x pe rola 2 și unul de 4x pe rola 4 înseamnă un multiplicator final de 8x!

La aceste tipuri de jocuri cu aparate nu lipsește nici funcția specială cu rotiri gratuite. De fiecare dată când obții 3 simboluri Scatter pe cele 3 role din mijloc, primești automat 10 rotiri gratuite. În timpul funcției, nu uita să fii atent și la simbolurile Nitro care te recompensează cu runde gratis în plus și la simbolurile Wild bonus.

Dacă tot vorbeam de o cursă care se desfășoară în spatele liniilor de plată, o altă funție bonus la Drive Multiplier Mayhem este cea Nitro. Cu fiecare simbol Nitro avansezi la un nou nivel în care te întreci cu un oponent, totul pentru mai multe premii la jocuri cu aparate. Rotiri gratuite și multiplicatori Wild? Din ce în ce mai multe avantaje în timp ce joci!

Cum să alegi aparate profitabile

Strategii și trucuri pentru Drive NetEnt

Cel mai mare beneficiu pe care îl ai la jocuri cu aparate online este faptul că poți să controlezi foarte ușor depozitul de care dispui. Ai o mulțime de sloturi pe care e poți juca doar pentru a-ți înbunătăți balanța din cont, iar Drive NetEnt este cu siguranță unul dintre ele. Până ajungi însă să joci pe bani reali, ia în considerare câteva din sfaturile noatre, mai ales dacă ești la început.

Joacă gratuit Drive Multiplier MayhemAlege un cazinou de top

Primul sfat pe care îl oferim tuturor jucătorilor noștri, novici sau profesioniști, este să testeze varianta demo a oricărui slot pe care urmează să îl joace. Este, de altfel, cea mai bună metodă prin care te familiarizezi cu toate regulile jocului și funcțiile sale speciale. Mai mult decât atât, ai oportunitatea de a încerca mai multe modalități de mizare, fără să ai nimic de pierdut. Îți poți face propria strategie de joc chiar în timp ce te bucuri pe gratis de tot ce are slotul de oferit. După câteva runde, vei știi exact când e momentul oportun să îți ajustezi miza sau să riști cu un Max Bet.

E de la sine înțeles deja, cazinourile online populare au cele mai bune platforme de joc, perfect securizate și în conformitate cu legislația impusă de ONJN. Ce ne atrage pe noi, totuși, sunt ofertele cu bonusuri de bun venit pe care le pun la bătaie marii competitori precum Unibet sau Fortuna. Ai șansa să îți mărești depozitul sau chiar să primești rotiri în plus și bani de joc gratuiți, totul în schimbul înregăstrării pe site-urile cazinourilor de top. Ca lucrurile să fie mai simple și la îndemână, am creat o listă cu cele mai bune cazinouri de la ora actuală, așadar nu îți rămâne decât să te decizi asupra ofertei perfecte pentru tine!

Pro

  • zeci de rotiri gratuite
  • multiplicatori pe fiecare rolă a jocului
  • funcții interactive

Contra

  • simbolurile norocoase apar destul de rar în număr mare

Alternative

Ai tot timpul ceva nou de descoperit pe Joc Aparat. În fiecare săptămână te surprindem cu câte un nou joc aparat, testat de noi în prealabil. Ți-am stârnit interesul pentru jocuri cu aparate cu funcții speciale? Drive Multiplier Mayhem nu e singurul din această categorie. Încearcă și Jimi Hendrix sau Dracula, pentru aceleași beneficii cu care te-am obișnuit și o grafică extrem de captivantă!