Gonzo’s Quest va exploda multe rotiri gratis

Schimbăm puțin peisajul și ne îndreptăm atenția către un nou joc aparat, care și-a câștigat popularitatea rapid în rândul jucătorilor. NetEnt sunt programatorii care au reușit încă o dată să își surprindă publicul cu un slot complet diferit, dacă ne gândim la interfețele clasice de jocuri de noroc aparate. Gonzo’s Quest urmărește aventurile exploratorului Gonzalo Pizzaro, în căutarea sa după orașul pierdut Eldorado. Piramide maiașe și toate bogățiile care se ascund printre ruinele orașului de aur ar trebui să fie motive suficient de bune care să îți stimuleze curiozitatea. În ceea ce privește câștigurile pe care la poți face la acest aparat online, exact asta urmează să îți spunem în continuare.

Joacă gratuit Gonzo’s Quest slot și convinge-te singur de posibilitățile pe care le ai de  a ajunge la profitul pe care ți-l dorești.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Ce trebuie să știi înainte să joci Gonzo Quest

Grafica jocului reușește cu succes să recompună spațiul străvechi în care a trăit civilizația Maya, dar poate cel mai interesant element rămâne felul în care sunt plasate simbolurile de pe liniile de plată. Dacă la alte jocuri de noroc aparate ne-am obișnuit să vedem rolele cum învârt simbolurile pentru noi combinații, de data asta avem de-a face cu un slot asemănător jocului Tetris. Cu alte cuvinte, simbolurile și inscripțiile din Gonzo’s Quest sunt poziționate pe plăci din piatră care se prăbușesc, pentru ca altele să le ia locul. În cazul combinațiilot câștigătoare de pe liniile de plată, blocurile de piatră explodează și te așteaptă și mai multe surprize.

Multiplicatori la fiecare rundă câștigătoareMiza de joc și alte setăriFuncția bonus Free Falls la Gonzo’s Quest

Gonzos Quest online este genul de joc aparat de care nu o să te plictisești prea curând, mai ales când fiecare rundă este completată de multiplicatori de 2x, 3x, 4x și 5x. Cu fiecare nou câștig pe care îl obții din combinațiile celor 20 de linii de plată, valoarea multiplicatorului crește și odată cu el crește și suma de bani pe care ai obținut-o inițial. Tot ce îți rămâne de făcut este să îți stabilești miza de joc și să urmărești coloana de deasupra liniilor!

Înainte să începi jocul, o miză trebuie aleasă. Poți face acest lucru cu ajutorul butonului care îți selectează nivelul de joc, iar astfel o să stabilești pariul pentru fiecare linie de plată. Valoarea monedei de joc poate fi alternată în intervalul 0.01 și 0.5 în orice moment al jocului. Depinde de tine dacă te hotărăști să păstrezi miza minimă sau să faci direct Max Bet la Gonzo’s Quest.

În cazul în care vrei să joci cu miza maximă, butonul de Max Bet îți stă la dispoziție oricând, în dreapta butonului de Spin. De asemenea, în momentul în care vrei ca rolele să continue să cadă fără să acționezi tu asupra panoului de control, îți sugerăm jocul automat. Numărul de rotiri continue pornește de la 10 și ajunge și la 1000, înainte ca jocul automat să se oprească.

La jocuri de noroc aparate cu funcții speciale, fiecare rotire înseamnă noi posibilități de a aduna simbolurile norocoase care declanșează bonusurile. Gonzos Quest online vine cu 10 rotiri gratuite, de fiecare dată când obții 3 simboluri scatter Free Falls pe 3 role consecutive. Multiplicatorul se va schimba de asemenea în timpul rotirilor gratuite, pentru ca tu să te bucuri de câștiguri mult mai mari, iar de data aceasta poate să ajungă și la 15x câștigul inițial. Bonusul poate fi oricând redeclanșat, atât timp cât simbolurile scatter necesare.

Totul despre liniile de plată la aparate online

Trucuri și strategii pentru jocuri de noroc aparate

Sloturile cu funcții speciale cum e Gonzos Quest online îți oferă din start un avantaj în fața jucătorilor care se rezumă la jocuri aparate clasice. Rotirile gratuite și multiplicatorii trasformă fiecare rundă într-o nouă oportunitate de a ajunge la suma de bani pe care ți-ai propus-o. Pe lângă asta, nu e nevoie să îți consumi resursele și poți rămâne în joc un timp îndelungat, dacă reușești să redeclanșezi rundele bonus. Chiar dacă nu există strategia perfectă care să elimine cu certitudine probabilitatea unei pierderi, sunt anumite trucuri pe care te poți baza. Șansele sunt mult mai bune atunci când ești bine informat, deci aruncă un ochi și pe celelalte articole din secțiunea Ghid.

Joacă gratuitUrmărește ofertele cazinourilor de top

Majoritatea jucătorilor sunt dornici să își testeze abilitățile direct la jocuri de noroc aparate cu bani reali, însă primul pas pe care ar trebui să îl faci este să încerci varianta demo a oricărui slot. Cine știe, poate vei descoperi că nu te atrage atât de mult grafica și că nu merită să facă o depunere pentru aparatul respectiv. În același timp, te poți convinge de contrariu, anume că Gonzo’s Quest s-ar putea să fie alegerea perfectă pentru tine.

În orice caz, la jocuri aparate gratuite ai ocazia să experimentezi și să încerci mai multe tactici. Alternează mizele și vezi care tipar dă cele mai bune rezultate la jocul aparat ales de tine. Chiar dacă jocurile cu aparate funcționează după sistemul RNG – Random Number Generator- și nu poți anticipa când vor apărea simbolurile norocoase, asta nu înseamnă că nu poți să înveți cum să îți gestionezi mai bine banii.

Cum rotirile gratuite nu sunt niciodată prea multe și pot fi completate perfect de un bonus cash, ofertele marilor cazinouri online ar trbui să fie în topul căutărilor tale. Pentru ca lucrurile să fie mult mai simple, ne-am luat angajamentul să îți oferim bonusuri exclusive, în parteneriat cu ofertanții populari de la ora actuală. În cazul aparatelor cu funcții speciale, un depozit mai mare de bani și un număr însemnat de runde gratuite vor face diferența între un câștig mulțumitor și un profit substanțial!

Pro

  • grafică unică, sub formă de joc de pc
  • rotiri gratuite
  • multiplicatori la fiecare câștig pentru Gonzo’s Quest

Contra

  • nu are simboluri wild

Alternative

Gonzo’s Quest este doar unul din zecile de jocuri pe care le poți testa gratuit în secțiunea de Sloturi Gratis. În funcție de preferințele tale, vei descoperi o mulțime de variante care să ți se potrivească la jocuri de noroc aparate. Cauți și mai multă aventură, cu un strop de adrenalină și premii cât cuprinde? E momentul să arunci o privire peste Dracula și Drive Multiplier Mayhem. Spor la joc!