Guns N Roses -ai runde bonus și premii cash

Ce se întâmplă atunci combini două elemente din domenii diferite, foarte populare în mod individual? Guns N Roses a fost și continuă să fie una din cele mai cunoscute și îndrăgite trupe rock, cu peste 100 de milioane de albume vândute la nivel mondial. În domeniul jocurilor de noroc, sloturile au fost și s-au menținut în topurile căutărilor online și offline. Programatorii ingenioși de la Net Entertainment software s-au gândit să adauge seriei lor de jocuri aparate gratis un slot care să reunească membrii celebrei trupe Guns N Roses. Rezultatul este unul care s-a bucurat de aclamări din partea jucătorilor, iar noi suntem de părere că merită încercat cel puțin o dată. Restul sesiunilor de joc vor veni de la sine.

Joacă gratuit Guns N Roses slot și descoperă toate funcțiile care se ascund în spatele legendarilor Slash și Axl Rose.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Structura jocului în detaliu

Guns N Roses online intră în categoria de jocuri aparate gratis cu o structură relativ standard. Ai 5 role și 20 de linii de plată fixe, alături de o tabelă cu bine-cunoscutele butoane de Max Bet și Autoplay. Poți modifica pe parcurs valoarea monedei, precum și miza cu care vrei să joci pe fiecare linie de plată. Ce-ți rămâne de făcut în rest? Nu trebuie decât să urmărești cu atenție rolele și să te bucuri de grafica colorată, plină de detalii care fac trimitere la trupa rock. Dacă se întâmplă să dai peste simboluri cu logo-ul Bonus sau cu membrii trupei, pregătește-te de câștiguri incredibile.

Simboluri WildFuncții speciale în jocul de bază Guns N RosesFuncții bonus suplimentare la jocuri aparate gratis

Vei observa, pe măsură ce avansezi în joc, că slotul Guns n Roses online se bazează foarte mult pe simbolurile sale Wild la capitolul câștiguri. Numele trupei este chiar simbolul Wild și poate apărea aleatoriu pe oricare din rolele jocului. Wild-urile înlocuiesc toate celelalte simboluri la jocuri aparate gratis și acoperă adesea toată rola pe care apar, însă lucrurile stau puțin diferit în timpul funcțiilor speciale din jocul de bază.

Spre surprinderea jucătorilor, multe din funcțiile speciale ale jocului nu depind de numărul de simboluri wild sau scatter care apar pe role. Cu alte cuvinte, ne putem bucura de bonusuri care se activează la întâmplare, fără să avem nevoie minim 3 simboluri identice. Primul din aceste bonusuri este oferit de funcția Legens Spins, cea care vine la pachet cu 3 runde gratuite în care rolele se umplu treptat de simboluri Wild.

Appetite for Destruction îți aduce în schimb un nou aranjament al simbolurilor pe liniile de plată din Guns N Roses online. Cele Wild vor fi așezat sub forma unei cruci și vor cuprinde cât mai mult din role pentru câștiguri maxime.

Funcția Solo Multiplier este combinația perfectă între simboluri valoroase și multiplicatori care se aplică câștigurilor aduse de aceste simboluri. Fiecare nouă combinație este multiplicată de 4x sau 10x! Nu uita însă că multiplicatorii nu se aplică și simbolurilor Wild.

Guns N Roses slot mizează foarte mult pe diversitatea funcțiilor sale speciale. Ne-am obișnuit, de altfel, cu metodele excelente prin care mențin cei de la NetEnt interesul jucătorilor. Pe lângă grafică și fundal sonor tematic, bonusurile iau forma unor mini-jocuri foarte captivante. Unul exemplu perfect este ”Roata Bonus”, un fel de roată a norocului care decide ce alte bonusuri îți sunt atribuite. 3 simboluri Bonus sunt suficiente pentru a activa Bonus Wheel, iar jucătorul primește ulterior unul din cele trei bonusuri adiționale.

Coin Win este unul din premiile cash pe care îl primești aleatoriu la Roata Bonus. Premiul variază între multiplicarea cu 10x și 30x valoarea mizei de joc din momentul respectiv.

Encore Free Spins îți aduce 10 rotiri gratuite, în timpul cărora unul din membrii trupei va apărea pe rolele de joc pe post de simbol Wild.

Nu în ultimul rând, funcția Crowd-Pleaser e aici ca să îți ofere oportunitatea de a-ți alege singur premiile cash,  printr-un joc clasic de Pick me. Unde mai pui că ai și rotiri gratuite în timpul bonusului din Guns N Roses slot.

Află totul despre cele mai noi oferte pentru jocuri aparate!

Ce să faci și ce să nu faci la jocuri aparate gratis

Sloturile s-au menținut în preferințele pasionaților de jocuri de noroc pentru simplul fapt că nu au reguli extrem de complicate și datorită formelor diferite pe care le adoptă. Deși fiecare joc aparat este unic în felul său, toate păstrează structura de bază într-o oarecare măsură. Mulțumită acestui fapt, putem să deducem câteva strategii care s-ar aplica mai multor jocuri aparate gratis.

Nu ezita să joci cu mize miciAlege un bonus de bun venit avantajos

Chiar dacă scopul final este să ieși din joc cu un profit satisfăcător, un parcurs prudent s-ar putea să îți asigure un rezultat mult mai bun. În orice caz, șansele la câștig cresc exponențial atunci când te folosești cu cap de resursele de care dispui. În loc să te avânți la mize uriașe pe liniile de plată, poți la fel de bine să parcurgi câteva runde cu miza minimă și să plusezi la rundele bonus. Sigur că sistemul Random Number Generator al fiecărui joc nu îți permite să anticipezi cu exactitate momentul în care vor urma rundele cu bonusuri. Cu toate astea, poți alterna mizele între cele două extreme și să nimerești exact momentul oportun. Cum Guns N Roses are și funcții speciale care se activează aleatoriu, totul se bazează în mare parte pe noroc și intuiție.

Nu putem să ne plângem de lipsa funcțiilor cu bonus din Guns N Roses online, însă mai multe rotiri gratuite și mai mulți bani de joc la jocuri aparate gratis n-au cum să prisosească. Urmărește cele mai bune oferte ale momentului în pagina Top Casino și alege-le pe cele care oferă mai multe beneficii pentru sloturile tale preferate!

Pro

  • funcții bonus care se activează aleatoriu
  • zeci de rotiri gratuite și premii cash
  • fundal sonor cu cele mai cunoscute piese Guns N Roses

Contra

  • nu apar toate bonusurile într-o singură sesiune de joc

Alternative

Guns N Roses este doar unul din mulțimea de sloturi pe care o vei găsi pe Joc Aparat. Tematicile își iau inspirația dintr-o varietate de domenii diferite, iar fiecare joc în parte vine cu ceva unic. Ce-ai zice de o confruntare cu zeii nordici din Thunderstruck II sau de o petrecere în Theme Park?