Dracula: Oferă funcții speciale și runde bonus

Deja nu mai vorbim de simple jocuri aparate cu fructe sau șeptari, ci de sloturi care ne antrenează toate simțurile și ne captivează încă de la prima rotire. Dracula face parte din categoria de jocuri ca la aparate speciale, care se bazează pe povestea originală a lui Bram Stoker și a cărui grafică amintește de filmul horror din 1931. Cei de la Net Entertainment au creat un joc aparat de care nu o să te plictisești prea curând, mai ales când ai atât de multe funcții speciale de descoperit. Ești pregătit să pornești într-o aventură alături de periculosul conte Dracula?

Joacă gratuit Dracula slots și revendică una din ofertele noastre exclusive pentru câștiguri incredibile la jocuri ca la aparate speciale!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Povestea din spatele jocului

După atât de multe jocuri dracula care s-au făcut de-a lungul anilor, avem în sfârșit și o serie de jocuri aparate dracula de care să ne bucurăm. Slotul celor de la NetEnt software este de departe unul din cele mai bune, atât din punct de vedere al tehnologiilor folosite ca să dea viață personajelor cunoscute, cât și în ceea ce privește posibilitățile de a face câștiguri mari. Înainte să vezi despre ce e vorba în jocul propriu-zis, noi ți-am pregătit o scurtă descriere a funcțiilor bonus care te așteaptă. Intră în joc cu maxim de avantaje!

InterfațaFuncția LiliacRotiri gratuite

Slotul este format din 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată. Miza poate fi ajustată atât din butonul care selectează nivelul jocului cât și din butonul special dedicat pariului pentru fiecare linie de plată. Miza variază între 0.01 și 1, iar în cazul în care te-ai decis să joci cu aceeași miză pentru mai multe runde la rând poți să selectezi Autoplay și să alegi câte runde să se deruleze fără oprire.

Un element extrem de interesant al interfeței este de departe poziționarea contelui Dracula în stânga ecranului. Personajul este atât de bine realizat încât s-ar putea să tresari de mai multe ori în timpul slotului, în special când acesta se ridică de la locul și trimite lilieci pe liniile de plată pentru rundele bonus. Efectele speciale sonore accentuează atmosfera dramatică, pentru ca jucătorul să aibă toată atenția direcționată către slot.

În jocul de bază vei fi surprins în momente aleatorii de lilieci care zboară deasupra rolelor la jocuri aparate dracula. Pe lângă vizualurile spectaculoase, funcția este menită să multiplice câștigurile de pe liniile de plată, transformând toți liliecii în același simbol ales la întâmplare. Dacă ai norocul ca acel simbol să fie chiar simbolul wild sau oricare din cele cu valoare ridicată, atunci te așeaptă sume de bani impresionante.

Această funcție specială este strict legată de simbolurile wild grupate care îl înfățișeasă pe contele Dracula și pe domnița pe care o urmărește. Dacă cei doi apar împreună pe rolele de joc – simbolul Lady obligatoriu pe a patra rolă – atunci ești recompensat cu 10 rotiri gratuite.

Liliecii vor zbura pe tabela de joc cu fiecare nouă rundă gratuită, ceea ce mărește și mai mult suspansul având în vedere că transformă fiecare simbol pe care aterizează. 20 de lilieci îți acoperă toate cele 20 de căsuțe ale slotului, iar asta înseamnă simboluri identice care te duc la marele premiu : 400x miza de joc.  Te așteaptă și mai multe rotiri gratuite dacă în timpul funcției speciale se formează cele două simboluri grupate pe liniile din mijloc.

Cum poți să joci jocuri ca la aparate gratis?

Trucuri care să îți asigure succesul la jocuri ca la aparate speciale

Cu atât de multă atenție acordată aspectului general al slotului și față de funcțiile care însoțesc simbolurile valoroase, cel mai bun truc deja l-ai acoperit dacă ai ajuns până aici. Cu cât cunoști mai bine un joc aparat, cu atât vei fi mai pregătit și vei știi cum să acționezi pentru a atinge maxim de profit în fiecare situație. Mai mult decât atât, ți-am pregătit câteva sfaturi și strategii aplicate de jucători profesioniști pentru un plus de avantaje.

Joacă gratuitAlternează mizeleAlege un cazinou de top

Și nouă ne place să ne asumăm riscuri, mai ales când sorții sunt în favoarea noastră la jocuri ca la aparate speciale, însă primul pas pe care trebuie sa îl parcurgi este jocul gratuit. Este, de altfel, cea mai bună metodă prin care poți să testezi tot ce are de oferit un joc, dar fără rețineri cauzate de posibilitatea unei pierderi. La jocuri dracula cu funcții adiționale contează modul în care îți gestionezi banii, astfel încât să poți miza maxim atunci când se activează rundele bonus. Cum altfel să anticipezi momentul în care va începe bonusul decât jucând gratuit?

Mai ales dacă ești la început, sfatul nostru este să pornești cu miza minimă și să crești treptat valoarea monedei de joc. Poți de asemenea să alternezi miza, între cea mai mare și cea mai mică, pentru că așa ai șanse mult mai mari să te menții în joc un timp îndelungat. Important e să ajungi la rundele cu cele mai mari premii și să ai suficiente resurse pentru a facemax bet.

Când vine vorba de oferte pentru jocuri  ca la aparate speciale, cazinourile cunoscute care activează în mediul online au pregătit oferte perfecte pentru sloturi. Cei de la NetBet știu că în topurile căutărilor se află jocuri aparate dracula, iar asta i-a îndemnat să facă o promoție specială pentru slotul Dracula. Cum sună 25 de rotiri gratuite pe care să le folosești așa cum vrei la unul din cele mai profitabile aparate online? Verifică toate ofertele pe care ți le-am pregătit pe pagina Top Casino!

Pro

  • Grafică excelent adaptată la funcțiile speciale de joc aparat
  • Runde gratuite și multiplicatori pentru fiecare simbol norocos wild

Contra

  • Nu are funcție Gamble

Alternative

Acum că ți-am deschis apetitul pentru jocuri dracula și pentru jocuri ca la aparate speciale, e timpul să arunci o privire și peste aparatele clasice sau cele cu jackpot. Cu atât de multe opțiuni, întotdeauna e indicat să experimentezi cât mai multe genuri de jocuri și să vezi ce ți se potrivește. Poate te așteaptă câștiguri și mai mare la Burning Hot sau la Jackpot Giant. E doar un singur mod prin care poți afla.