Prinde bonusuri cu rotiri gratuite la Thunderstruck 2

De când a fost lansat în anul 2010, Thunderstruck a devenit unul din cele mai jucate jocuri ca la aparate online. Cu o interfață simplă, clasică și ușor de intuit, slotul inițial era o alternativă destul de reușită și captivantă pentru cei pasionați de aparate cu 77777. Varianta îmbunătățită a fost concepută de cei de la Microgaming, care au modificat grafica inițială și au adăugat nu mai puțin de 243 de linii de plată. Povestea din spatele jocului Thunderstruck 2 rămâne în continuare cea legată de zeii nordici, însă alte personaje cunoscute i se alătură lui Thor de această dată: Loki, Odin și Valkyrie.

Încearcă gratuit Thunderstruck 2 slot chiar aici pe site, fără să downloadezi programe suplimentare! Ai cele mai noi jocuri ca la aparate și toate sloturile clasice populare exclusiv pe Joc Aparat.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Informații utile înainte de joc

Thunderstruck vine la pachet cu o mulțime de elemente interesante, pe lângă simbolurile care fac trimiteri la mitologia nordică. Fiecare din personajele menționate anterior apar pe cele 5 role ale jocului și formează combinații extrem de profitabile. Important este să știi cum să selectezi miza potrivită la momentul potrivit și să fii pregătit pentru toate funcțiile surpriză specifice multor jocuri ca la aparate de ultimă generație.

Linii de plată și mizeSimbolul WildFuncția Great Hall of Spins

Toate butoanele de care ai nevoie sunt poziționate sub rolele jocului, cu o extensie a lor pe care o poți vedea dacă selectezi modul Expert al jocului. Astfel, vei avea acces la butoanele Autoplay și cel care schimbă valoarea monedei cu care joci.

După ce ți-ai reglat mizele pentru liniile de plată, e timpul să apeși Spin și să urmărești simbolurile norocoase. Atenție sporită pentru logo-ul Thunderstruck, pentru că acesta este chiar simbolul wild al jocului și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția ciocanului lui Thor. Atunci când se nimeresc mai multe simboluri similare pe role, logo-ul Thunderstruck va forma combinații câștigătoare incredibile! În timpul funcției Wildstorm vei avea parte de o rundă bonus în care rolele se vor umple treptat cu simboluri Wild. Ce-ai zice de 5 role acoperite în întregime de Wilds? Ar însemna un adevărat jackpot la jocuri ca la aparate!

Cea mai importantă funcție cu bonusuri a jocului Thunderstruck 2 este Great Hall of Spins. Așa cum ne dezvăluie numele, funcția îl recompensează pe jucător cu rotiri gratuite, alături de multiplicatori ai mizei. Pentru a activa bonusul, tot ce îți trebuie sunt 3 sau mai multe simboluri bonus cu ciocanul lui Thor. Vei observa ulterior că sunt 4 niveluri ale bonusului, fiecare mai profitabil decât cel anterior. Ca să avansezi în funcție, trebuie să declanșezi runda bonus de un anumit număr de ori.

Primul nivel este cel dominat de zeul Valkyrie, în care vei primi 10 rotiri gratuite, iar toate câștigurile din timpul acestor runde vor avea multiplicatori de 5x. Dacă ești suficient de norocos, combinațiile profitabile îți vor aduce și mai multe runde gratis.

Funcția zeului Loki vine cu un plus de 5 rotiri gratis față de cea precedentă, deci ai 15 runde bonus și o funcție adițională Wild Magic. Altfel spus, câștigurile sunt multiplicate de această dată de simboluri Wild, care vor lua locul simbolurilor de pe rola din mijloc de la Thunderstruck 2 slot.

Nivelul care corespunde zeului Odin ne surprinde cu 20 de rotiri gratuite și cu o altă funcție bonus. Simbolurile sub formă de corbi ale zeului pot să transforme celelalte simboluri în multiplicatori de 2x și 3x. Două sigle Wild Raven înseamnă un multiplicator de 6x!

Tot ce e mai bun rămâne la final, astfel că zeul Thor vine la pachet cu 25 de runde gratis și multiplicatori care cresc cu fiecare nouă rotire. Cu alte cuvinte, fiecare rundă are potențialul de a-ți mări câștigurile de 5x.

Folosește-te eficient de buget la aparate online

Strategii și trucuri la jocuri ca la aparate online

Online totul se rezumă la cât de bine știi să profiți de toate avantajele pe care ți le oferă cazinourile și fiecare joc în parte. Nu uita că cel mai mare beneficiu la jocuri ca la aparate online este faptul că rata de payout întrece procentajul pe care îl poți obține într-un cazinou fizic. Caută jocurile cu RTP de peste 90% și bucură-te de profitul pe care reușești să îl aduni într-o sesiune de joc în întregime. Pe lângă asta, încearcă unul din următoarele trucuri la Thunderstruck 2 și construiește-ți strategia perfectă de joc.

Alternează mizeleTestează cât mai multe jocuri ca la aparate

O tehnică ingenioasă care s-ar putea să îți transforme sesiunea de joc într-o cursă pentru marele premiu este modificarea mizelor pe măsură ce avansezi. Cu atât de multe funcții surpriză și rotiri gratuite, ar fi păcat să intri într-o rundă cu multiplicatori și să nu joci cu cea mai mare miză. Cu toate astea, fii precaut și alternează constant sumele pariate. Cine știe, s-ar putea ca un Max Bet la momentul potrivit să însemne că toate câștigurile care vor urma în rundele bonus de la Thunderstruck 2 vor fi mult mai mari.

Experiența nu se măsoară neapărat în numărul de ore jucate, ci mai degrabă în diversitatea perspectivelor pe care le ai. Îți vei da seama mult mai bine ce strategie se potrivește unui slot cum e Thunderstruck dacă te vei confrunta cu mai multe provocări la jocuri ca la aparate. Încearcă sloturi clasice cu 77777 și apoi experimentează câte ceva din gama celor cu funcții speciale, pentru a fi complet pregătit să câștigi.

Pro

  • zeci de rotiri gratuite la funcțiile bonus
  • multiplicatori ai mizei și simboluri wild

Contra

  • simbolurile care declanșează bonusul Wild apar rar în perechi

Alternative

La jocuri ca la aparate nu te poți plânge de lipsa de alternative. Tematicile variază de la filme horror și de acțiune, până la povești din istorie și mitologie. Să nu mai pomenim de muzică. Thunderstruck este doar una din nenumăratele opțiuni care te așteaptă în pagina de Sloturi Gratis. Aruncă o privire și joacă gratuit oricând vrei!