Premii speciale la jocul Jimi Hendrix

O combinație care ne-a încântat încă din primul moment este cea dintre legenda rock Jimi Hendrix și jocuri de noroc aparate a celor de la Net Entertainment software. Ce au reușit programatorii să facă a fost să dea viață unui slot care își surprinde jucătorii prin vizualurile de excepție, dar mai ales prin coloana sonoră cu faimoasele cântece ale chitaristului. În ceea ce privește câștigurile care se pot face la acest joc aparat, îți vom expune pe larg toate funcțiile speciale care îți vor multiplica valoarea mizei. Pe lângă asta, ne-am gândit la câteva trucuri și sfaturi perfecte pentru cei care vor profituri cu adevărat substanțiale!

Joacă gratuit Jimi Hendrix online exclusiv pe Joc Aparat și descoperă toate modalitățile prin care poți să ajungi la suma de bani pe care ți-ai propus-o.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Structura la jocuri de noroc aparate cu funcții speciale

Spre deosebire de sloturile clasice cu linii fixe de plată, în număr redus de regulă, aparatele cu funcții speciale reprezintă o provocare pentru jucătorii care s-au obișnuit cu jocuri cu 77777. Pe lângă faptul că trebuie să fii atent la mizele cu care vrei să joci pe fiecare linie de plată în parte, la jocuri de noroc aparate speciale sunt o mulțime de alte elemente noi. De la runde bonus la mini-jocuri cu premii, e mult mai distractiv să învârți rolele și să te lași surprins la fiecare rotire nouă. Avantajul suprem pe care îl poți obține la acest tip de sloturi este să știi dinainte la ce să te aștepți, pentru a profita cum se cuvine de toate bonusurile. Din fericire, ne-am ocupat noi de aspectul informațional pentru tine.

Linii de plată și mizeSimboluri norocoasePremii multiple pentru Scatter

Jimi Hendrix este un aparat format din 5 role și 20 de linii de plată. Înainte să începi jocul, trebuie înainte de toate să îți stabilești miza din secțiunea Coin Value. Butonul Level desemnează cu ce miză joci pe fiecare linie de plată, iar dacă vrei să joci cu miza maximă pe toate liniile de plată poți pur și simplu să selectezi butonul Max Bet. Autoplay îți va roti rolele automat de un număr prestabilit de ori, cu aceeași miză pe care ai setat-o inițial.

Jimi Hendrix însuși este simbolul Wild și poate să înlocuiască toate simbolurile din joc, în afară de cel Scatter. Cu alte cuvinte, pe lângă faptul că îți aduce câștiguri incredibile dacă obții până la 5 astfel de simboluri pe liniile de plată, substituie restul simbolurilor standard pentru ca tu să ai mai multe combinații profitabile.

Purple Haze este un alt simbol norocos pe care trebuie să îl ai în vedere, mai ales că activează o funcție specială cu rotiri gratuite. Un simbol Purple Haze pe prima rolă îți va transforma în timpul funcției bonus toate simbolurile standard cu valoare mică în simboluri Wild.

Din slotul Jimi Hendrix online nu lipsesc simbolurile în formă de chitare, iar acestea îți aduc alte runde adiționale. 4 simboluri Red Guitat oriunde pe rolele jocului te vor recompensa cu rotiri gratuite care se reactivează. Astfel, de fiecare dată când primești o nouă chitară roșie pe liniile de plată, rolele se vor învârti gratuit din nou. Funcția continuă până când nu mai apar consecutiv alte simboluri Red Guitar.

Jimi Hendrix împreună cu a sa chitară formează simbolul scatter al slotului online și poate să apară pe rolele 3, 4 sau 5. Trei astfel de simboluri te trimit direct în jocul bonus Pick and Click, unde trebuie să alegi și să selectezi dintr-o serie de boxe pentru a vedea ce premii ascund. În timpul acestei funcții ai trei variante diferite de bonusuri: monede de joc, Crosstown Traffic Free Spins, Purple Haze Free Spins și Little Wing Free Spins. Bonusul pe care îl primești este ales în funcție de perechile de premii pe care le faci în timpul mini-jocului. Dacă alegi 3 boxe care conțin premii cash, vei primi automat premii cash.

Modalități de pariere la jocuri cu aparate

Trucuri și strategii la Jimi Hendrix online

Pentru jocuri de noroc aparate cu funcții speciale nu există o strategie anume care să îți asigure câștiguri mari tot timpul. Pe de altă parte, te poți asigura că ai șanse optime la reușită dacă testezi jocul în varianta gratuită și încerci mai multe metode de pariere. Joacă-te cu mizele și descoperă cum e cel mai bine să îți distribui banii. Sfatul e valabil pentru orice fel de jocuri de noroc aparate, clasice sau de ultimă generație. Dacă tot nu poți anticipa cu acuratețe momentele în care vor apărea simbolurile norocoase, poți măcar să vezi care miză funcționează cel mai bine pentru un tip de slot.

Joacă într-un cazinou de top

Popularitatea cazinourilor care au ajuns și în topurile noastre e justificată de calitatea jocurilor disponibile pe platformele online cu jocuri. Dacă în sălile de joc fizice un procent semnificativ din câștigurile jucătorilor rămân la cazinou, online rata de payout trece de 92% și poate ajunge și la 98% în cazul multor sloturi. Pe lângă asta, cazinourile online sunt recunoscute pentru faptul că oferă bonusuri avantajoase la înregistrarea pe site-ul lor. Ai șansa să joci jocuri de noroc aparate cu un depozit mai mare și cu zeci de rotiri gratuite, pentru simplul fapt că îți arăți fidelitatea față de un cazinou sau altul.

Securitatea este un alt aspect care ar trebui să te determine să alegi un cazinou online de top. Platformele funcționează conform celor mai noi tehnologii și respectă regulile impuse de Oficiul Național al Jocurilor de Noroc.

Pro

  • funcții speciale pentru fiecare simbol norocos de pe liniile de plată
  • zeci de rotiri gratuite care se reactivează pe parcurs
  • grafică și fundal sonor atractive

Contra

  • simbolurile wild apar destul de rar

Alternative

Jimi Hendrix online este doar una din numeroasele variante de sloturi cu funcții speciale pe care le ai pe Joc Aparat. Ești pregătit pentru și mai multă distracție alături de personaje interesante? Dracula a devenit jocul cu aparate preferat al multor jucători novici și profesioniști. Bonusurile nu lipsesc din acest slot, iar povestea din spate îți va menține interesul în timp ce te întrepți către marele premiu!