Koi Princess are un număr record de funcții bonus

Dacă tot vorbim de aparate de ultimă generație, cu funcții speciale, care ne ușurează munca tot mai mult, atunci exemplu celor de la Net Entertainment întrece orice așteptări. Koi Princess face parte din categoria de jocuri aparate gratis cu un număr impresionant de bonusuri, o grafică ingenioasă și extrem de interactivă. Cu atâtea suprize care te așteaptă la tot pasul, drumul către profitul pe care ți-l dorești o să fie foarte palpitant. Tot ce îți trebuie sunt informațiile de bază despre structura jocului, ca să știi exact la ce să te aștepți, plus câteva trucuri și strategii de la cei care au jucat Koi Princess înaintea ta.

Pe joc aparat găsești cele mai populare jocuri aparate gratis, prin urmare ocazia să joci Koi Princess slot fără să faci vreo depunere. Joacă de plăcere sau lucrează la o strategie care să îți aducă succes pe termen lung!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Ce trebuie să știi înainte să joci Koi Princess online

Poate cel mai profitabil joc pe care l-au produs vreodată, Koi Princess NetEnt este un slot cu tematică orientală și simboluri care ne trimit cu gândul la Japonia. De altfel, personajele nu lipsesc din joc, iar în stânga ecranului o vei găsi pe prințesa care a dat și numele jocului. Lăsând la o parte animațiile și fundalul sonor care însoțesc slotul, Koi Princess vine cu un număr record de 8 funcții bonus! Fiecare din acestea are potențialul de a-ți aduce câștiguri incredibile, fără reguli legate de mize. Cu alte cuvinte, în momentul în care te decizi să joci pe bani reali vei fi întâmpinat de nenumărate ocazii de a face bani fără efort.

Linii de plată și mizeFuncții bonus declanșate aleatoriuFuncții speciale activate cu simbolul Bonus

Jocul este format din 5 role și 20 de linii de plată fixe, pe care se regăsesc simboluri specifice culturii japoneze: dragoni, lei, flori de cireși și simboluri însoțite de emblemele Bonus, Wild și Koi Princess. Înainte să joci propriu-zis, nu uita să alegi valoarea monedei și miza cu care vrei să joci pe fiecare linie de plată.

Așa cum am menționat anterior, există în total 8 funcții speciale care îți maximizează profitul. Patru dintre acestea sunt declanșate la întâmplare în jocul de bază:

5-Hit Random feature – această funcție îți acordă o rotire în plus și un câștig asigurat cu oricare 5 simboluri care se află pe liniile de plată în momentul rotirii.

Random Wild – ai încă o rotire gratuită la dispoziție, în timpul căreia poți să primești între 4 și 9 simboluri wild norocoase pe liniile de plată.

Wild Reels Random – îți va fi oferită o rundă bonus în care 2, 3, 4, sau chiar 5 linii vor fi acoperite complet cu simboluri wild.

Bonus Activation Random – ai șansa să reactivezi oricare din bonusurile disponibile, iar tu trebuie doar să alegi care va fi aceea, în urma unei rotiri gratuite.

Celelalte patru funcții din slotul Koi Princess sunt declanșate de fiecare dată când apar simultan 3 simboluri Bonus pe rolele 1, 3 și 5.

Prima funcție bonus este Sure Win Free Spins, în care îți sunt asigurate 10 rotiri gratuite. Câștigul pentru fiecare nouă rotire gratuită va fi cel puțin la fel de mare ca primul câștig pe care îl vei face la începutul funcției. Partea cea mai bună este că bonusul este completat cu simboluri wild, începând cu prima rotire și continuând până la a 5-a. După aceată rotire, poziția simbolurilor wild se va schimba pe rolele jocului.

Wild Reels Free Spins este o altă funcție la care poți câștiga 10 rotiri gratuite, cu posibilitatea ca rolele să fie acoperite cu simboluri wild. Cu fiecare rotire șansele cresc, iar tu poți ajunge să ai toate cele 5 role acoperite cu simboluri extrem de profitabile.

În ceea ce privește premiile cash, ai la dispoziție bonusurile Coin Win și Bonus Wheel. Prima funcție îți atribuie un premiu în bani la întâmplare, după care acesta va fi maximizat cu ajutorul unui multiplicator de la 15x până la 30x miza de joc. Bonus Wheel feature este un mini-joc plin de premii cash și rotiri gratuite, cu cel mai mare profit aparținând jackpotului final care îți va mări miza de 1000x! Practic, ai o roată împărțită în 12 cadrane, fiecare din acestea cu câte un premiu diferit. Țintește către centru și colectează premiul cel mare, alături de celelalte bonusuri de pe parcurs.

Cum te folosești de pariul MaxBet

Sfaturi și trucuri la jocuri aparate gratis

Koi Princess NetEnt este, așa cum ți-ai dat seama până acum, un slot care pune foarte mult accent pe elementul surprizei. Sigur că la jocuri aparate ai mereu combinații neașteptate pe liniile de plată, însă acum acestea sunt însoțite de combinații inedite de bonusuri. Nu știi niciodată de unde va veni următorul câștig, însă poți avea certitudinea că aceste câștiguri vor fi cu siguranță satisfăcătoare. În cazul în care voiai să elimini orice urmă de teamă cu privire la eventuale pierderi, iată câteva trucuri care te vor ajuta:

Joacă gratuitPariază maxim

O metodă sigură prin care poți verifica funcționalitatea fiecărei funcții speciale este să începi cu varianta demo de la Koi Princess. Astfel vei știi la ce să te aștepți concret de la fiecare rundă bonus. Poți, totodată, să îți faci o strategie de joc și să încerci diferite modalități de distribuire la resurselor pe care le ai.

Miza maximă va aduce cu sine și câștiguri mai mari în timpul rundelor cu multiplicatori, însă Koi Princess are un buton special de miză Bonus pe care ar trebui să îl iei în considerare. Miza Bonus este dublul celei maxime, ceea ce înseamnă că vei avea profit dublu de pe urma fiecărei rotiri. Fii însă rațional și nu abuza de aceste butoane, chiar dacă ai un depozit generos.

Pro

  • 8 funcții bonus, dintre care 4 sunt declanșate aleatoriu
  • multiplicatori de până la 1000x miza de joc
  • grafică interactivă

Contra

  • nu toate rundele bonus aduc câștiguri însemnate

Alternative

Dacă ți-a plăcut experiența pe care ai avut-o cu slotul Koi Princess, atunci e momentul să descoperi toată gama de jocuri aparate gratis. Ai o mulțime de premii și tematici suficient de variate încât să nu te plictisești după câteva rotiri. Încearcă Gonzo’s Quest sau Dracula și convinge-te singur!