Theme Park îți oferă sume mari de bani

Schimbăm registrul cu super-eroi și răufăcători vicleni și ne îndreptăm atenția către un joc aparat extrem de apreciat în prezent. Theme Park: Tickets of Fortune slot a intrat în topurile din 2017, iar jucătorii de pretutindeni par să fie impresionați de îmbunătățirile și ideile cu care au venit cei de la NetEnt. Slotul în sine ne surprinde prin grafica colorată și corelarea premiilor pe care le câștigi în parcurile de distracție la diverse jocuri cu premii reale obținute de jucător. Cu alte cuvinte, ai ocazia să experimentezi distracția autentică de bâlci și să câștigi în același timp sume consistente de bani.

Testează gratuit Theme Park slot și fii pregătit să profiți așa cum trebuie de toate rundele bonus și funcțiile speciale.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Ce trebuie să știi înainte să joci Theme Park online

Dacă tot menționam anterior de popularitatea jocului și frecvența cu care a tot apărut în diverse topuri realizate fie de jucători, fie de cazinouri, e momentul să îți spunem si de ce. La o primă vedere, Theme Park arată ca un joc aparat normal, cu 5 role și butoane intuitiv aplasate pentru a putea schimba rapid miza de joc sau modul de joc. Ai la dispoziție 50 de linii de plată fixe, pe care vei vedea o mulțime de simboluri sub formă de animale gonflabile și părți componente ale atracțiilor de la bâlci. Ce îl face atât de special și îl deosebește de un joc aparat oarecare? Theme Park online oferă jucătorilor nu mai puțin de 7 funcții cu bonusuri!

Simboluri Wild norocoaseFuncția ClawSimboluri Scatter și premii

Asemănător altor jocuri aparate, slotul include bine-cunoscutele simboluri wild și scatter, extrem de profitabile atunci când apar în număr mare pe liniile de plată. Urmărește rollercoaster-ul, pentru că acesta este simbolul Wild al jocului și îl vei recunoaște prin faptul că apare mereu compact pe role. În cazul în care vei aduna 3 sau mai multe astfel de simboluri într-o singură rundă, atunci te poți aștepta la câștiguri uriașe. Simbolurile se vor combina cu orice alte figurine de pe role, în special cu cele care apar în număr mare.

Precum popularele jocuri în care trebuie să manevrezi o gheară robotică pentru a apuca premii dintr-un container, funcția Claw îți dezvăluie premiile cash care se ascund în spatele animalelor de pluș de pe role. Funcția se activează aleatoriu și va cuprinde doar rola 5.

În Theme Park Tickets of Fortune slot simbolurile scatter sunt reprezentate prin bilete aurii norocoase, fapt ce explică și numele jocului. Trei sau mai multe simboluri scatter vor declanșa funcția Ticket Wheel – un fel de roată a norocului. Începi din start cu 3 rotiri, iar scopul tău este să faci rost de cât mai multe bilete. Biletele îți oferă acces la una din cele 6 funcții cu bonus ale acestui joc aparat, pe care ți le vom descrie în cele ce urmează.

Duck Shoot feature – ai 5 cartușe și mai multe rațe pe care trebuie să le nimerești. Fiecare rață ascunde un premiu, deci țintește cu atenție și nu te îngrijora în privința câștigurilor. Cu fiecare cartuș folosit cresc și multiplicatorii, prin urmare șansa cea mare vine la final. Cum îți sună 4x premiul cash câștigat?

Fishing feature – următorul mini-joc presupune o rundă de pescuit. Fiecare pește înseamnă un premiu în bani care se adaugă sumei pe care o rulezi la Theme Park joc aparat.

Sledge Hammer – cunoscut ca testul suprem de putere, aici te folosești de un ciocan virtual ca să ajungi la clopoțelul din vârf. Țintește cât mai bine și lovește în punctul slab al țintei. Cu cât ajungi mai aproape de vârf, cu atât va fi mai consistent premiul.

Skee Ball – crezi că poți să nimerești toate găurile? Ai câteva mingii la dispoziție, iar cu fiecare aruncare bună te apropii de un multiplicatori de 20x.

Can Tower – dărâmă cât mai multe cutii cu mingea și colectează toate premiile cash pe care le ascund.

Punch Bag – încă un test de putere la care poți să îți demonstrezi agilitatea. Cea mai puternică lovitură va scutura sacul de box de toate premiile în bani pe care le depozitează.

Află mai multe despre jocuri aparate și modalități de a câștiga rapid

Trucuri și strategii pentru un joc aparat cu funcții speciale

În mare, regulile de joc aparat se aplică tuturor tipurilor de sloturi. Nu putem spune că procesul este mai complicat la jocuri cu funcții speciale, mai ales când setările rămân în fond similare. Îți alegi miza pentru fiecare linie de plată și valoarea monedei, iar restul ține de noroc. Scopul final rămâne același la orice joc aparat online: profit cât mai mare și probabilități minime de a pierde bani. Iată câteva trucuri care să te ghideze spre succes la Theme Park Tickets of Fortune slot.

Alternează mizeleAlege un cazinou de top

O idee ingenioasă care pare să dea rezultate pentru jucători este cea de alternare a mizelor cât de des posibil. La sloturi e important să nu rămâi cramponat într-un anumit stil de joc, chiar dacă îți este mai comod să joci de exemplu cu miză minimă pe tot parcursul jocului. Dacă combinațiile de simboluri sunt imprevizibile, atunci nu știi niciodată când o alegere aparent pripită și riscantă de a miza îți va aduce câștiguri la care nici nu visai. Butonul Max Bet îți stă la dispoziție oricând, deci folosește-l cu încredere ori de câte ori simți că se aproprie runda norocoasă.

Șansele sporesc în momentul în care primești beneficii din partea cazinoului la care alegi să te înregistrezi. Ne referim la rotiri gratuite și bonusuri cu bani pentru joc aparat. Verifică cele mai noi oferte și promoțiile exclusive pe care le avem de la cazinourile de renume din domeniu. Joacă ca un adevărat profesionist!

Pro

  • 7 funcții bonus
  • grafică interactivă
  • premii cash la fiecare nou bonus

Contra

  • nu are funcții cu rotiri gratuite

Alternative

Găsește un joc aparat potrivit pentru gusturile și abilitățile tale din secțiunea noastră cu Sloturi Gratis. Ai încercat deja Batman și Koi Princess? Distracția nu se termină niciodată, mai ales când îți aducem în fiecare săptămână un nou joc aparat!