Descoperă premiile uriașe din Blue Heart

Magazine luxoase cu bijuterii și pietre prețioase, așa sună pe scurt descrierea unuia dintre cele mai populare jocuri din gama EGT slot. Blue Heart întrunește elementele unui joc aparat clasic,însă combinate cu succes cu funcțiile speciale alte sloturilor de ultimă generație. Cu alte cuvinte, ai ocazia să te bucuri de atributele a  două tipuri diferite de aparate și să câștigi rapid sume de bani consistente. Ce îți lipsește? Doar informația pe care ți-am pregătit-o noi în acest articol, ca să știi exact cum să mizezi și cum să profiți la maximum de bonsuri la jocuri aparate online.

Joacă gratuit Blue Heart slot pe Joc Aparat și descoperă toate posibilitățile pe care le ai de a face bani fără efort. Antrenează-te înainte să intri în joc pe bani reali!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Structura slotului BlueHeart

Fiind un mix între un joc clasic și un aparat cu funcții adiționale, structura jocului Blue Heart respectă regulile de jocuri ca la aparate, la care se adaugă bonusurile cu rotiri gratuite. Interfața este una intuitivă, cu butoane de Spin, AutoPlay și butoane care selectează miza și numărul de linii de plată din panoul cu setări pe care îl poți accesa în partea stângă a ecranului. În rest, atenția jucătorului ar trebui să fie îndreptată către simbolurile de pe role, despre care îți vom spune mai multe în cele ce urmează.

Linii de plată și simboluriRotiri gratuite la jocuri aparate onlineFuncția GambleJackpot Cards Mystery

Blue Heart este format din 100 de linii de plată ajustabile, pe care le poți regla înainte să începi jocul sau în timpul jocului. Astfel, poți să mizezi pe 1 linie de plată, 20, 30, 50 sau 100 de linii. Pentru a modifica miza de la fiecare rundă, ai un buton special unde este afișat pariul total, chiar la baza rolelor. După ce ți-ai stabilit modul în care vrei să joci jocuri aparate online, tot ce îți rămâne de făcut este să urmărești rolele în căutarea simbolurilor norocoase Wild și Scatter.

Printre simbolurile standard cu litere și cifre asemănătoare celor de pe cărțile de joc, liniile sunt încărcate cu tot felul de pietre prețioase colorate. Ca un prim indiciu oferit de titlul jocului, Blue Heart este de asemenea simbolul Wild în formă de inimă albastră. Atunci când 5 astfel de diamante albastre apar pe o linie de plată activă, jucătorul este recompensat cu un jackpot în valoare de 1000 de monede de joc.

În BlueHeart, simbolul Scatter ne arată o imagine a magazinului extravagant cu bijuterii și declanșează în același timp și bonusul slotului. Astfel, trei simboluri Scatter pe rolele 2, 3 și 4 îți aduc 10 rotiri gratuite. Funcția bonus poate fi reactivată pe parcursul jocului, sau chiar în timpul rotirilor declanșate inițial. Simbolurile norocoase apar mult mai frecvent, pentru ca tu să ai șanse în plus de a-ți multiplica câștigurile.

Iată o funcție cu care ne-am obișnuit de-a lungul timpului, tocmai pentru că este un element adesea legat de jocuri aparate online clasice. De această dată însă, grafica este ceva mai sofisticată decât cea aferentă jocurilor ca la aparate cu fructe și șeptari. Funcția în sine este indentică, iar butonul Gamble – aici sub formă de x2 – v-a apărea de fiecare dată când ai o combinație câștigătoare pe liniile de plată. Ulterior, ai la dispoziție o carte de joc întoarsă și șansa de a-ți dubla suma de bani prin ghicirea culorii cărții. Dacă răspunsul este corect, funcția poate să continue. În cazul în care vrei să îți colectezi profitul și să te întorci la jocul de bază, nu îți rămâne decât să dai Collect și vei avea din nou acces la rolele slotului. Nu uita că un răspun greșit la Gamble îți anulează toate câștigurile obținute de la runda anterioară.

O altă funție pe care o întâlnim adesea la jocuri aparate online clasice este Jackpot Cards Mystery. Ai patru premii jackpot diferite, ilustrate de simbolurile de cărți de joc: treflă, romb, inimă roșie și neagră. Jucătorii trebuie să aleagă cărți  dintr-un rând de 12 cărți întoarse, până când descoperă 3 cărți identice. Premiul va fi cel care corespunde simbolului de pe cele 3 cărți de joc. Curios să afli ce profit se ascunde în spatele fiecăreia?

Tematici speciale la jocuri cu aparate

Trucuri și sfaturi pentru aparate online

Bluea Heart, asemenea multor jocuri ca la aparate, pune la dispoziție o multitudine de modalități prin care jucătorii să își poate atinge obiectivul financiar propus. Este slotul ideal pentru cei care vor să întrunească cerințele de rulaj ale cazinourilor sau pentru cei care vor pur și simplu să se bucure de un joc simplu, dar cu premii substanțiale. Pentru a te asigura că parcurgi toți pașii care îți vor asigura succes pe termen lung, aruncă o privire peste sugestiile noastre.

Joacă gratuitAlege un cazinou de top

Cea mai bună strategie pe care o poți pune în aplicare la jocuri aparate online este să îți formezi strategia chiar în timp de joci. Doar așa îți poți da seama cum e cel mai bine să mizezi, sau când e momentul oportun să intri în joc cu toate liniile de plată și miza maximă. Ca să nu îți fie teamă de eventuale pierderi de bani în timp ce îți testezi strategiile, jocul gratuit este soluția perfectă.

Motivul principal pentru care ar trebui să alegi un cazinou de top în care să încerci Blue Heart este siguranța. Platformele online populare sunt perfect optimizate, astfel că banii din cont și informațiile personale sunt strict confidențiale. De asemenea, cazinourile de top se asigură că în selecția lor de jocuri intro doar acele sloturi care au rată de payout de peste 90%. Altfel spus, câștigurile pe care le faci la sloturi îți revin ție aproape în întregime, comparativ cu RTP-ul din cazinourile fizice.

Pro

  • rotiri gratuite care se reactivează
  • funcție Gamble
  • funcție Jackpot Mystery

Contra

  • grafică ușor învechită

Alternative

Distracția capătă mereu noi forme pe Joc Aparat. Aici îți aducem cele mai noi jocuri aparate online, testate în prealabil de noi. Ești pregătit pentru aventuri incredibile alături de personaje din filme cunoscute? Încearcă Dracula sau Drive Multiplier Mayhem și aruncă o privire peste gama de la EGT slot.