Batman îți aduce bonusuri în cash

Continuăm seria jocurilor care au ca tematică benzile desenate cu super-eroi și aruncăm un ochi peste noul joc al celor de la NextGen Gaming. De data asta, grafica se bazează foarte mult pe clasicele comic books cu Batman și Joker, iar programatorii au știut cum să integreze personajele într-un joc aparat extrem de realist. Dincolo de jocul de bază, Batman online aduce elemente noi pe care nu le vedem prea des în jocuri ca la aparate, iar asta nu poate decât să ne bucure. Jucătorii vor avea un motiv în plus să încerce acest slot, știind că premii se ascund la tot pasul.

Joacă gratuit Batman slot exclusiv pe Joc Aparat! Încearcă toate funcțiile speciale ale jocului, fără să fii restricționat de suma de bani de care dispui momentan.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Ce trebuie să știi despre Batman online

La o primă vedere, jocul vine cu aceleași butoane standard cu care ne-am obișnuit la jocuri ca la aparate. După ce stabilești miza cu care vrei să joci pe fiecare din cele 50 de linii de plată disponibile, tot ce îți rămâne de făcut este să apeși butonul Spin. Autoplay îți stă la dispoziție în cazul în care vrei ca rolele să se învârtă automat, cu aceeași valoare a monedei pe care ai selectat-o anterior. În ceea ce privește funcțiile speciale ale jocului, le vom descrie în detaliu pe fiecare dintre ele, pentru ca tu să știi exact la ce să te aștepți.

Bonus Bet modeSimboluri norocoase la Batman onlineDescent Into MadnessFuncția Re-Spin cu rotiri gratuiteFuncția Gamble

Prima decizie pe care trebuie să o iei la început de joc este să stabilești suma pe care vrei să o investești la jocuri ca la aparate. Batman are un buton special dedicat celor care își doresc șanse sporite la câștiguri, chiar după primele runde. Astfel, Bonus Bet mode adaugă puncte extra fiecărei mize și implicit sporește numărul combinațiilor profitabile.

Batman însuși este simbolul wild și apare exclusiv pe a 3-a rolă a slotului, însă de fiecare dată în grup compact. Asta înseamnă că poate cuprinde întreaga rolă și te poate recompensa cu sume de bani consistente, în condițiile în care i se alătură și alte combinații câștigătoare.

Iată o funcție cu potențialul de a-ți atribui și de 100x miza cu care joci în momentul în care ajungi la finalul mini-jocului bonus. Ca să activezi funcția ai nevoie de 3 sau mai multe simboluri Bonus, care îți asigură intrarea în închisoare. Acolo ești pus față în față cu partenerii cu care lucrează Joker, iar ție îți revine datoria de a-i opri înainte să evadeze. Boomerangul în formă de liliac este singura ustensilă pe care poți să o folosești ca să nimerești adversarii. Fiecare răufăcător doborât îți asigură un premiu cash și te duce mai aproape de runda finală. Ca să câștigi premiul cel mare, trebuie să-l înfrunți și învingi pe Joker cu baterang-ul.

Atunci când comisarul Gordon și simbolul care reprezintă semnalul luminos al lui Batman se aliniază pe prima și ultima linie, vei primi un bonus cu 3 rotiri gratuite. În timpul acestor runde, un trio format din simboluri wild va rămâne blocat pe rolele din mijloc în așteptarea altor combinații profitabile. Altfel spus, fiecare rundă îți dublează toate câștigurile!

Cei care s-au obișnuit cu zeci de rotiri gratuite la jocuri ca la aparate cu funcții speciale s-ar putea să fie dezamăgiți de acest mic bonus. Cu toate astea, funcția se activează destul de des, mai ales că oricare din cele două simboluri poate să îi ia locul celuilalt pe rolele impuse. Multiplicatorii sunt un alt motiv suficient de bun pentru care să te bucuri la maxim de rundele pe care le primești.

O surpriză plăcută este apariția funcției Gamble, de altfel foarte des întâlnită la jocuri ca la aparate clasice. Jucătorului i se permite ca după fiecare nou câștig să îți multiplice suma de bani la jocul Gamble. Dacă reușești să ghicești culoarea sau simbolul de pe o carte de joc întoarsă, atunci suma îți este dublată sau multiplicată de fiecare dată când ai un răspuns corect. Răspunsul greșit duce în schimb la pierderea sumei acumulate până în momentul respectiv la funcția Gamble și ești nevoit să te întorci la jocul de bază.

Descoperă cele mai profitabile jocuri cu bonus!

Strategii care să îți asigure succesul la jocuri ca la aparate

Să nu uităm că o strategie bună ține în primul rând de modul în care îți gestionezi resursele. Sigur că jocul în sine poate să îți ofere oportunități prin care să îți mărești suma din cont, iar apoi tu poți să îți reevaluezi opțiunile. Cu toate astea, e bine să fii constant și să nu epuizezi câștigurile pe care le faci, din dorința de a obține mai mult. Stabilește încă de la început cât ești dispus să investești și care e suma la care vrei să ajungi în sesiunea respectivă de joc. Noi îți spunem la ce să fii atent pe parcurs.

Folosește Gamble la momentul potrivitProfită de un bonus de bun venit

Dacă ești familiarizat cu funcția Gamble de la jocurile cu șeptari și fructe, atunci știi că îți poate aduce câștiguri considerabile, dar cu ceva riscuri. Pentru a te asigura că nu irosești suma pe care ai reușit să o strângi la o rundă norocoasă din Batman online, rezumă-te la a folosi Gamble doar când ai câștiguri mici. Astfel nu o să îți pară rău dacă se întâmplă să pierzi la unul din nivelurile Gamble.

Cazinourile oferă bonusuri generoase care vizează exact sloturile populare de pe piață. Urmărește constant ofertele și profită de bonusuri cu rotiri gratuite. Din fericire, noi suntem la curent cu tot ce se întâmplă în industrie, deci ție nu-ți rămâne decât să arunci un ochi peste promoțiile din secțiunea Top Casino.

Pro

  • funție Gamble
  • rotiri gratuite cu simboluri wild și multiplicatori
  • premii cash

Contra

  • rundele gratuite se activează rar

Alternative

Seria cu jocuri ca la aparate cu funcții speciale cuprinde o mulțime de sloturi diferite, cu tematici care îi vor surprinde pe jucători de fiecare dată. Încearcă Jack Hammer sau continuă să câștigi cu ceva mai mult curaj și adrenalină din plin la Drive Multiplier Mayhem!