Jocuri ca la aparate: strategii de pariere

Astăzi vom discuta despre cât de utile sunt strategiile de pariere la jocuri ca la aparate și care sunt cele mai utile strategii pe care tu le poți folosi atunci când te joci jocuri casino. Majoritatea jucătorilor nu este convinsă dacă și cum funcționează sistemul de pariere la jocurile ca la aparate, dar adevărul este că o mulțime de jucători au câștigat premii în bani și Jackpot-uri consistente folosindu-se de strategii de pariere. În continuare, vom arunca o privire peste cele mai populare jocuri ca la aparate din zilele noastre și care sunt principalele strategii de pariere.

Sistemul piramidal și ce avantaj are la jocuri ca la aparate

Cel mai utilizat sistem este cel piramidal, comun aproape tuturor jocurilor ca la aparate. Este un sistem non-progresiv, ceea ce înseamnă că pentru o linie de joc, un jucător poate paria mai puțini bani decât limita maximă permisă la jocuri ca la aparate. Spre exemplu, numărul maxim de fise cu care te poți juca într-un sistem piramidal pe o singură linie de joc este 6. Astfel, secvența ta de joc la jocuri cu aparate va fi următoarea: 1 fisă, 2 fise, 3 fise, 4 fise, 5 fise, 6 fise, 5 fise, 4 fise, 3 fise, 2 fise și 1 fisă.

Numele de sistem piramidal provine de la faptul că parierea începe de la bază spre vârf, apoi de la vârf spre bază – asemenea unei piramide. Avantajul acestui sistem este că îți oferă o șansă egală și corectă de a câștiga o sumă considerabilă de bani cu un pariu mare, dar și că te ajută să îți păstrezi intact bugetul la jocuri ca la aparate cu un pariu mai mic.

Sistemul „Un pariu pe zi” sau cum să câștigi Jackpot-ul

Majoritatea jucătorilor consideră că este destul de costisitor să pariezi 10 sau 20 de lei pentru fiecare învârtire, mai ales la Jackpot-uri progresive. De aceea, strategia de a plasa un pariu pe zi a luat ființă. Este una dintre cele mai populare strategii de pariere la jocuri ca la aparate. Astfel, prin acest sistem poți plasa un singur pariu pe zi. În acest mod îți vei salva o mare parte din banii depuși în cont. Dacă reușești să urmezi această strategie timp de un an de zile, atunci ai șanse foarte mari de a câștiga Jackpot-ul cel mare!

Sistemul High-Low la jocuri ca la aparate

Această strategie de pariere este similară sistemului piramidal, fiind de-asemenea folosită la jocuri ca la aparate non-progresive. De ce? Pentru că poți paria cel mai mic pariu pe fiecare învârtire. Cu ajutorul acestui sistem îți poți selecta valoarea pariului să fie mai mare (high) sau mai mică (low) în funcție de fiecare rotire. Să presupunem că cel mai mare pariu care se poate face este de 25 de lei, iar cel mai mic de 5 lei. Atunci poți paria 5 lei, 25 de lei, 5 lei, 25 de lei, etc. Această strategie îți oferă posibilitatea de paria o singură fisă pe o singură linie de plată.

Sistemul Martingale: cea mai populară strategie de pariere

Cea mai populară și cunoscută strategie de pariere este sistemul Martingale. Strategia Martingale înseamnă parierea unei mize duble după oricare pariu pierdut pentru a acoperi pierderile anterioare prin câștigurile din următorul pariu la jocuri ca la aparate. Totuși, dacă te confrunți cu pierderi succesive, miza necesară va contina să se dubleze și foarte curând va trebui să pariezi sume mari pentru a acoperi pierderile.

Recomandarea noastră este să urmărești Jackpot-ul, să fii atent să nu îți depășești bugetul alocat și să descoperi care este strategia ta preferată.