Jocuri cu aparate: top jocuri cu temă egipteană

Mitologia egipteană a inspirat o serie întreagă de jocuri cu aparate extrem de populare. Șansele sunt ca în orice cazinou online să găsești cel puțin două-trei astfel de jocuri. Acestea s-au aflat întotdeauna în topul preferințelor jucătorilor, iar odată cu dezvoltarea părții grafice lucrurile au ajuns foarte departe. Iată mai jos o serie de jocuri cu aparate cu temă egipteană pe care nu trebuie să le ratezi.

1.Seria de jocuri cu aparate clasice Book of Ra

Sesria de jocuri cu aparate Book of Ra face istorie de ani buni. În ciuda faptului că este un joc destul de vechi, acesta încă face furori. Jocul are o grafică simplă și o structură de același tip, care atrage atât jucători începători, cât și jucători cu experiență. La nivelul câștigurilor, norocul dă peste tine de-a binelea atunci când prinzi 5 simboluri ale exploratorului Indiana Jones sau ale faraonului.

Din seria de jocuri cu aparate Book of Ra face parte și Book of Ra Deluxe. Acesta continuă povestea, aducând în plus un număr mai mare de linii de plată, o grafică mai complexă și un jackpot frumușel.

2.Scrolls of Ra

Scrolls of Ra poate fi jucat de ceva timp și în cazinourile online din țară și a intrat rapid în topul preferințelor jucătorilor de jocuri cu aparate. Acesta se remarcă printr-o grafică atractivă, cu numeroase simboluri inspirate din mitologia egipteană. Atracția principală a jocului este runda bonus care ne duce în templul secret al lui Ra și generează câștiguri uriașe. Scrolls of Ra este o opțiune perfectă pentru fanii jocurilor egiptene care pun preț pe interfața de joc și își doresc o grafică mai avansată. Nu putem decât să ne bucurăm că avem la dispoziție jocuri cu aparate din ce în ce mai interactive!

3.River of Riches

River of Riches este un joc produs de cei de la Microgaming, ceea ce spune din start că avem de-a face cu un joc complex, cu grafică și câștiguri de top. Atracția principală este reprezentată de această dată de numeroasele rotiri gratuite disponibile în joc. River of Riches aduce la nivel grafic opulența specifică templelor egiptene, fiind foarte atractiv chiar și pentru cei mai pretențioși jucători.

4.Cleopatra

Cleopatra este unul din cele mai populare jocuri cu aparate, iar acest lucru nu este de mirare dacă avem în vedere jackpotul, simbolurile wild și scatter și rundele bonus. Cleopatra este o figură istorică impozantă, iar jocul de față surprinde foarte bine acest lucru. Pregătește-te să fii întâmpinat de Cleopatra însăși, a cărei voce o auzi în timp ce se învârt rolele.

5.Riches of Ra

Riches of Ra este un alt joc inspirat de povestea arhicunoscută a lui Ra. Jocul beneficiază de runde bonus, jackpot și are o rată de profit de 94%, fiind astfel foarte atractiv din punctul de vedere al câștigurilor. Scopul jocului este să furi toate bogățiile din templul lui Ra. Ai grijă, pentru că zeul se poate trezi din somnul lui în orice moment! La nivel grafic găsim astfel pe role sceptre, hieroglife frumos pictate, scarabei de aur și alte comori de neprețuit. Riches of Ra este unul din acele jocuri cu aparate cu atmosferă foarte plăcută!.

Acum că am văzut topul jocurilor de neratat cu temă egipteană, e momentul să ne apucăm de joc! Alege-ți preferatul și hai să vedem cât noroc îți poartă! Poți juca inclusiv pe Joc Aparat Book of Ra și Book of Ra Deluxe, complet gratuit! Le găsești în pagina Joacă alături de alte jocuri de top.

Mult noroc!