Jocuri cu aparate online Cops n Robbers

Cops n Robbers este un slot produs de Novomatic Mazooma Interactive Games. Simbolurile premium din joc sunt luate chiar din țara justiției. Pe timpul jocului s-ar putea să ai surprize. Puțin noroc și o să te ferești de poliție! Grafica jocului este spectaculoasă, ceea ce înseamnă că nu este un joc cu adevărat vechi! Este un joc aparat pe care o să-l îndrăgești instant!

Te-ai uitat mereu la filmele cu cops robbers? Erai mereu atent la ce se petrece într-o secție de poliție? Ce se întâmplă cu criminalii și unde merg aceștia? Cops n Robbers este un joc aparat care te poate duce direct în lumea dreptății! Poți să te lupți cu justiția!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Jocuri cu aparate online Cops n robbers: Caracteristici

Cops robbers este un slot de la Novomatic cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Acest slot, beneficiază de 3 caracteristici de bonus, și are inclus și un bonus Safe Cracker, care îți poate oferi până la 100x miza. Caracteristica Hot Pursuit Bonus este o pistă de premii în bani și cu sume mari!

Bonusul Free Spins, îți poate oferi până la 100 de rotiri gratuite sau îți poate tripla câștigurile. La runda bonus, dacă declanșezi caracteristica Safe Cracker, îți poate tripla pariul și îți poate mări până la 300 x miza.

Acest joc este disponibil pe desktop, mobil și tabletă. Tâlhăria misterioasă din joc vine la pachet și cu o rundă pick’em. Este o pistă importantă pentru tine, dacă declanșezi această rundă, îți poate tripla pariul. Slotul cops n robbers este o versiune de joc play n go, deoarece te duce în lumea celor mai mari criminali. Fii și tu un Pablo Escobar al slotului cops robbers!

Învată să joci profesionist și gratis

Structura la joc aparat Cops robbers

Grafică cops n robbersSimboluri pentru joc aparat Cops n RobbersBonusuri la jocuri cu aparate online
Grafica este impecabilă pentru slotul cops robbers. Te transpune în lumea mistică a tâlharilor. Aici o să vezi o mașină urmărită printr-o oglindă retrovizoare din partea superioară a ecranului. Fundalul acesta cu mașina urmărită îți dă adrenalină și o să fii mereu pregătit să fugi de polițiști. Ritmul alert al jocului creează impresia de o fugă continuă de polițiști. Grafica extraordinară în combinație cu sunetul te duce într-o adevărată lume a tâlharilor. Dacă nu vrei să fii prins de către gabori și vrei să rămâi cu bani, trebuie să fii un profesionist la jocuri cu aparate online. Nu este greu ca polițiștii să îți piardă urma. Înainte de a juca pe bani reali încercă varianta gratuită. El capi di tuto capi, Pablo Escobar, te așteaptă cu marfă la finalul jocului. Dacă faci treabă bună și scapi cu bine din mâinile polițiștilor o să primești sume fabulos de mari. Numai premii te așteaptă! Lasă-te cuprins de povestea acestui joc aparat și găsește-ți propria strategie pentru a fi unul dintre cei mai buni!
Simbolurile Scatter, fiind și simbolurile premium ale acestui joc aparat, sunt luate din țara justiției! În timpul jocului, este posibil să nimerești 3 runde bonus diferite. Unul dintre acestea este un bonus simplu. Trebuie să faci click pe unul dintre simbolurile Scatter și o să ai un premiu surpriză. Altul poate avea o caracteristică de rotire liberă unde toate câștigurile tale sunt multiplicate și poți declanșa până la 100 de rotiri gratuite. O, ce veste minunată!

Ceva neobișnuit pentru jocuri cu aparate online. Cops robbers oferă câștiguri mari în timpul rotirilor gratuite. Ba mai mult, aceste câștiguri pot fi înmulțite. Mai multe șanse de câștig pentru tine! Câștigul maxim pe linia de plată este 500xmiza, dar aceasta poate fi înmulțită în timpul funcției de rotire. RTP-ul pentru acest joc aparat este de 95,02%, ceea ce este o rată foarte bună. Câștiguri mari te așteaptă! Șansele tale de câștig sunt vizibil de uriașe! Nu trebuie să ratezi așa ceva!

Simbolurile Wild pentru acest slot sunt polițiștii. Acestea pot să înlocuiască orice simbol, în afară de Scatter. De asemenea, dacă nimerești simbolurile wild, acestea îți dublează câștigurile.

Bonus Cracker – Acest bonus este declanșat, atunci când nimerești 3 sau mai multe simboluri Scatter pe role. Când îți apare acest simbol este necesar să dai click pe unul dintre simbolurile Scatter. Fiecare simbol ascunde o valoare în numerar și ceea ce alegi, aia obții! Câștigul maxim al bonusului este 100x miza, dar în timpul rotirilor gratuite acest premiu este triplat.

Bonusul principal se declanșează dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri wild oriunde pe role. Fiecare dintre aceștia conține o valoare de multiplicare a numerarului. Multiplicatorii pot să apară mai rar în joc, dacă a fost activat bonusul de rotiri gratuite. Pe tabela de joc este afișat un zar și culoarea albastru. Culoarea roșie este reprezentată de sintagma: Te rog!, în timp ce culoarea albastră este chiar polițistul. Poți să obții premii în bani la masa de joc care se bazează pe numărul de zaruri.

De fiecare dată când arunci zarurile, polițistul ți le va lua. Dacă nu ești prins de către polițist, poți continua jocul. Dacă o să te prindă polițistul, poți să continui jocul dacă ai șansa să ieși din închisoare. În momentul în care ești prins, pe ecran o îți apară trei personaje: preot și 2 hoți. Slotul o să aleagă unde te încadrezi, și dacă alege preotul poți continua jocul. Dacă nimerești pe unul dintre tâlhari, runda bonus se încheie, iar banii pe care i-ai câștigat o să fie adaugați în contul tău. Câștigul maxim, în timpul acestei runde bonus este de 500 x pariul. Parcă acum vrei să te încumeți la joc! Păi, cred și eu, la ce premii sunt! Nu ai cum să ratezi această șansă! Este un joc interactiv și plin de peripeții! Nu ai cum să te plictisești! Poți încerca și varianta gratuită a slotului cops n robbers.

Pro

  • Runde bonus
  • Câștig maxim de 500x miza

Contra

  • Jocul bonus se termină repede

Alternative la jocuri cu aparate online

Cops n robbers face parte din structura jocuri cu aparate online create de către cei de la Novomatic. Acest joc aparat are foarte multe premii și suprize! Poți să încerci gratuit și alte sloturi, dacă accesezi pagina Sloturi Gratis! Îți sugerez să încerci și jocul Sizzling Hot deluxe și Lucky Lady’s Charm!

Articolele din seria :