Caută comorilor din jocul cu aparate Pirates Millions

Comori ascunse și hărți care să ne ducă la ele? Sună ca o adevărată aventură la care nu s-ar încumeta decât cei mai îndemânatici pirați de pe mare, iar noi avem șansa să pornim pe urmele lor în slotul online Pirates Millions. Așa cum ne spune și numele, avem de-a face cu un joc  la care poți să câștigi milioane de euro, având în vedere că la capătul călătoriei se află un jackpot incredibil. Ce-ți trebuie ție? Informații despre structura slotului și câteva trucuri de la cei mai buni jucători.

Joacă gratuit Pirates Millions slot și convinge-te singur de toate posibilitățile pe care le ai la un profit consistent.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Structura la jocuri ca la aparate online

Fie că sunt jocuri cu pirați sau sloturi cu tot felul de tematici inspirate din filme ori animații celebre, structura la aparate cu linii multiple de plată este în mare aceeași. Ce diferențiază un joc de altul sunt în schimb funcțiile speciale și bonusurile care îți multiplică miza cu care joci. De asemenea, deși simbolurile norocoase wild și scatter sunt deja apariții comune la sloturi, fiecare joc are o grafică distinctă și combinații variate care îți vor aduce câștiguri însemnate. În ceea ce privește Pirates Millions, iată ce trebuie să știi înainte să pornești în aventură.

Linii de plată și mizeSimboluri și premii

Slotul este format din 5 role și 25 de linii de plată ajustabile, pe care le poți modifica oricând în timpul jocului. Doar selectezi butonul lines și te decizi asupra unui număr. Ulterior, o miză trebuie aleasă pentru fiecare linie de plată. Nimic nu te împiedică să joci așa cum vrei, cu numărul maxim de linii de plată și cea mai mai valoare a monedei de joc.

Simbolurile sunt partea noastră preferată din slotul Pirates Millions. Nu numai că cele standard sunt formate din pirați fioroși și înarmați, dar simbolurile speciale apar frecvent pe role pentru a-ți mări câștigurile. Căpitanul vasului este cel mai valoros simbol standard, cu un multiplicator al mizei de 5000x. Atenția ta ar trebuie să fie direcționată totuși către cele mai cunoscute simboluri la jocuri ca la aparate online. Cel Wild este de această dată cufărul care ascunde comoara mult dorită, papagalul piraților este un bonus adițional, iar simbolul scatter este corabia căpitanului.

Dacă ai pus ochii pe marele jackpot, atunci trebuie să aduni 5 Wilds pe o linie de plată activă pentru ca miza să îți fie multiplicată de 1,111,111 ori. Suma totală pe care o poți obține la acest joc este în schimb de 8,888,888 de euro! Oricum, până ajungi la jackpotul progresiv, ai multe alte premii de colectat. Primul se activează de îndată ce ai trei sau mai mulți papagali pe orice linie. Atunci începe jocul bonus care te trimite de la o insulă la alta în căutarea comorii. A treia insulă este cea care ascunde cele mai multe premii cash, așadar țintește către numărul maxim de simboluri cu papagali.

Cum să alegi jocuri profitabile

Trucuri și sfaturi

La jocuri ca la aparate online cu jackpot cum e Pirates Millions, trucurile pe care le folosesc majoritatea jucătorilor experimentați se leagă în general de liniile de plată. Noi te sfătuim în schimb să parcurgi câțiva pași simpli care te vor scuti de orice fel de impediment. Ți-ai propus să ieși învingător din joc, alături de jackpot? Avem o soluție și pentru cei ambițioși, dar să începem cu lucrurile de bază.

Joacă gratuitActivează toate liniile de platăAlege un cazinou acreditat

O etapă pe care mulți jucători o omit este testarea jocului în varianta demo gratuită. Este cea mai ușoară modalitate prin care poți observa felul în care e construit jocul, cu tot cu simbolurile aferente și funcțiile adiționale. În același timp, jucând gratuit îți dai seama când e cel mai bun moment să îți schimbi tactica de mizare. Începi să anticipezi momentele în care vor apărea simboluri wild sau scatter și așa știi și când să joci cu miza maximă și toate liniile de plată. Îți creezi treptat propria strategie la jocuri cu pirați și elimini orice probabilitate de a rămâne fără resurse până ajunci la jackpotul cel mare.

Care sunt șansele ca simbolurile wild de care ai nevoie pentru jackpot să aterizeze fix pe liniile care nu sunt activate? Din proprie experiență vă spunem că sunt ridicate. Deși nu e obligatoriu să începi jocul cu toate cele 25 de linii de plată, pe măsură ce avansezi la rundele importante e bine să ai în vedere și acest mic detaliu. 5 simboluri wild sunt destul de rar de întâlnit, iar șansele scad atunci când ai mai puține linii. Ține minte acest aspect, valabil în general pentru orice tip de jocuri ca la aparate online cu jackpot.

Cu internetul la dispoziție și atât de multe site-uri cu jocuri, tentant este să alegi orice platformă care are jocul pe care îl cauți. Pe de altă parte, nu știi niciodată dacă site-ul respectiv e securizat. Dacă vrei să joci pe bani, o opțiune sigură este să te orientezi către un cazinou cunoscut. Din fericire pentru tine, noi ne-am luat angajamentul să căutăm cele mai profitabile cazinouri online de pe piață. Pe pagina Top Casino găsești o listă a marilor competitori din industrie, precum și bonusurile de bun venit pe care le pun la bătaie în prezent. Ești gata să joci cu maxim de avantaje?

Pro

  • bonusuri și multiplicatori la fiecare simbol de pe liniile de plată
  • jackpot progresiv
  • grafică atrăgătoare

Contra

  • simbolurile wild apar rar în număr de 5

Alternative

Fiecare jucător vine cu preferințele lui, de aceea sunt atât de multe sloturi cu tematici diferite și nivel diferit de dificultate. Preferi jocurile cu linii de plată reduse și tematică clasică cu fructe și șeptari? Sizzling Hot și Burning Hot s-ar putea să fie exact pe gustul tău. Dacă ești în căutare de provocări mai mari, îți recomandăm toate sloturile din categoria celor cu jackpot. Leprechaun goes to Hell și Jackpot Giant sunt doar câteva exemple. Joacă gratuit exact așa cum vrei pe Joc Aparat!

Articolele din seria :