18+

Top jocuri care o să-ți taie respirația

Astăzi o să-ți prezint numai top jocuri de aparate care o să te țină în suspans. Fii unul dintre detectivii sau părtașii la descoperirea unei crime. Dacă ești unul dintre acei jucători care caută mereu ceva extra și dacă simți că sloturile tradiționale nu sunt suficient de provocatoare pentru tine, atunci este momentul să nu mai cauți!

Să facem un exercițiu de imaginație.  Ce este cel mai palpitant decât soluționarea unei infracțiuni în timp ce urmărești un jackpot? Imaginează-ți cum o să te simți când o să descoperi atâtea indicii care o să-ți aducă multe premii. În continuare, am să-ți prezint cele mai intrigante top jocuri de aparate online. Pentru a afla care sunt acestea citește articolul și ai să vezi ce îți poate oferi fiecare dintre acestea.

Top jocuri – Crime Scene de NetEnt

Există ceva fascinant în ceea ce privește investigarea unei secvențe de crimă. Iar cei de la NetEnt vor să scoată în mod sigur detectivul din tine și de aceea ți-a oferit un joc cu 5 role și 16 linii de plată inspirit din emisiunile de televiziune cu polițiști. Jocul are 10 nivele de pariere și poți paria începând de la 0,15 monede pe o singură rotire și poți ajunge la un maxim de 150 de monede pe rotație. De asemenea, poți să înțelegi cu ușurință cum funcționează caracteristica de bonus și o să vezi cum se inspectează locul crimei și cum să găsești dovezile care îți vor îmbunătăți câștigul total.

Simbolul care activează runda bonus este pictograma Fingerprint, asta dacă nimerești cel puțin 3 amprente. Dacă ai noroc o să fii într-un laborator de medicină legală o să ai parte de multe surprize. Când ajungi în laborator este necesar să dai un click pe dosare și astfel vei dezvălui premii în bani sau mai multe dovezi. Acest slot face parte din categoria de top jocuri cu aparate care îți pot aduce mulți bani în cont.

Dacă aparatul online continuă și apare simbolul cu X de culoare roșie, atunci jocul se termină și ți se vor afișa patru plicuri. Fiecare plic ascunde un premiu sau o șansă de revenire la jocul bonus. De-a lungul jocului, poți să nimerești pictograma verde V care conferă viață suplimentară și prelungește bonusul atunci când se dezvăluie un nou X roșu.

Insigna Sticky Wild Police este un alt simbol care declanșează o caracteristică bonus pentru jocuri de aparate 777. Dacă reușești să aterizezi 3 simboluri, aceștia o să rămână pe role și îți vor oferi 5 rotiri gratuite și o să înlocuiască toate celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor Bonus.

CSI Crime Scence de IGT – jocuri de aparate

Acest joc de aparate se bazează pe serialul TV, și anume CSI. Probabil că și tu te-ai uitat măcar o dată la acest serial incitant și foarte captivant. O să te bucuri de serialul tău preferat chiar la acest slot online. Tot ce trebuie să faci este să-l încerci și să vezi ce premii îți poate oferi CSI Crime Scence.

Jocul conține 5 tamburi, 20 de linii de plată și o să vezi personaje populare care sunt principalele simboluri și este unul dintre top jocuri online. Muzica de fundal este cea specifică serialului criminalist. Activitățile tale de criminalistică o să fie declanșate prin combinația a 3 simboluri cu Crime Scene, formată pe rolele care se află în poziții adiacente, și o să începi să strângi probele pentru crimă.

Cel puțin patru probe colectate ( Fiber, Blood Spatter, Bullet sau Print Shoe ) vor debloca un premiu în bani care va depinde de numărul de linii active și de suma pariului. Redarea pe o singură linie poate crește pariul cu x20, în timp ce numărul maxim de linii poate genera o plată de 400 x pariul. Un adevărat jackpot cu bani reali am putea spune!

Chiar și o simplă pictogramă Lock and Respins este suficientă ca să activezi caracteristica de rotiri gratuite care apoi blochează toate simbolurile câștigătoare în pozițiile lor de aterizare.

Dacă nimerești 3 simboluri CSI, poți declanșa caracteristica de Free Spins, numărul acestora va depinde foarte multe de câte simboluri CSI ai nimerit. Poți să obții 5, 10 sau 30 de rotiri gratuite suplimentare, iar toate câștigurile pot fi dublate în timpul caracteristicii de Free Spins. Vezi mai departe ce aparate mai fac parte din top jocuri!

Who Says It – jackpot

Jocul Cine Spune este un tribut adus genului clasic de crimă romantic și fanii Agatha Christie. Acesta va fi foarte apreciat de către cunoscătorii sau iubitorii de crimă romantică. Din momentul în care rolele încep să se învârtă, temporizatorul se va stinge și va număra timpul până la declanșarea modului detectiv. Între timp, o să colectezi monede, acumulând astfel rotiri gratis care vor fi deblocate în timpul funcției bonus.

După ce ai nimerit simbolurile Clue, jocul va fi mutat într-un set alternativ de role, care are 3 nivele diferite, fiecare având un set propriu de icoane. Nivelurile sunt împărțite în etapa de armament pentru crimă, etapa de localizare a crimelor și etapa de indignare a culpritului.

De fiecare dată când se formează o combinație câștigătoare pe role vei primi un premiu în bani și un indiciu care va indica arma crimei ( otravă, cuțit, pistol sau cheie ), unde a avut loc infracțiunea ( foișor, studio, bucătărie sau baie ) sau cine este făptașul.  Numărul de simboluri din combinația câștigătoare va determina câte indicii vor fi acordate. Dacă acumulezi 5 puncte o să treci la un alt nivel.

Când toate cele 3 niveluri sunt în jos, o să devii eligibil pentru a declanșa runda a doua de bonus. Pentru a face acest lucru, trebuie să nimerești pictograma Evidence pe centrul centurii de mijloc. Dacă reușești să faci asta vei câștiga privilegiul de a alege unul dintre suspecți și interogarea acestora pentru a primii premii bonus.

Probabil că niciunl dintre jocurile menționate mai sus nu are un jackpot, dar îți oferă premii incredibil de mari. Așadar, nu este important un jackpot pentru aceste premii pentru că oferă câștiguri uriașe. Vezi și tu ce premii pot să-ți ofere aceste jocuri de aparate 777 online!

Profită chair astăzi de 200 de Ron + 75 de rotiri gratis de la Admiral! Nu rata această ofertă și bucură-te de top jocuri online! Revendică-ți chiar astăzi premiul și distrează-te la cele mai bune jocuri online!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016