18+

Jocuri ca în mediul fizic cu cel mai înalt câștig și RTP

Dacă ești un jucător orientat spre profit și care caută să câștige cât mai mult la jocuri cu aparate online, presupun că ești familiarizat cu RTP-ul. Pentru majoritatea jucătorilor procentajul de pariu pe care un joc îl plătește este un factor extrem de important. Acesta decide destul de mult dacă jocul merită sau nu. Așadar, vezi ce jocuri ca la aparate sunt benefice pentru tine!

Dacă vrei să cauți un joc cu un RTP mare nu te va forța în niciun fel să faci compromisuri cu privire la alte elemente ale sloturilor, caracteristicilor bonus, grafica sau procentajul de plată. Unul dintre cei mai buni dezvoltatori de jocuri online care oferă un RTP mare este Microgaming. Acesta are o gamă largă de jocuri online care să se potrivească fiecărui jucător.

În continuare, o să-ți prezint o selecție de jocuri online clasice și noi cu un RTP ridicat. Dacă vrei să aflii ce jocuri oferă un procentaj mare, atunci citește articolul pentru a afla cât oferă fiecare joc în parte. Pe lângă RTP, jocurile mai oferă și câștiguri uriașe!

Jocuri ca la aparate – Playboy – RTP 97%

Playboy este visul oricărui om realizat, prezentând un stil de viață generos cu femei frumoase de partea sa. Cu 303.750 de monede de plată maximă. Jocul oferă 4 bonusuri diferite fiecare reprezentând o femeie superbă. Kimi provocatoarea o să-ți ofere 10 rotiri suplimentare și îți va crește câștigurile cu 5x miza. Încearcă jocuri ca în mediul online!

Galeria cu Sofia o să deblocheze 15 rotiri gratuite și o să introducă funcția Running Wild. Asta în cazul în care Stack wild va oferi un simbol suplimentar după fiecare rotire. Fata de lângă Ashley declanșează 20 de rotiri gratuite, oferind și multiplicatori de 2x, 3x, 4x, 5x pariul. Sofisticata Jilian grăbește puțin lucrurile și îți dă 25 de rotiri gratuite și un simbol wild care poate transforma toate cele 5 role în simboluri wild.

Jocuri cu Hot INK – RTP 97%

Un alt joc incitant și sexy este Hot Ink care îți oferă 1024 moduri de câștig. Fiecare rotire oferă o șansă de a merge la caracteristica de Respin și de a obține o nouă oportunitate de a câștiga o victorie. Jocul conține și funcția de gamble care o să-ți dubleze câștigurile.

Caracteristica Max Win este de 100,000 de monede în timpul bonusul Free Spins care este deblocat de simbolurile Two Fish. Toate câștigurile în timpul rotirilor gratuite vor fi dublate, iar caracteristica poate fi reactivată dacă simbolurile Scatter noi se află pe role.

Logo-ul jocului, dacă se află într-o formație de 3, 4 și 5 simboluri, va declanșa caracteristica bonus Tattoo suplimentară. Pentru această caracteristică trebuie să completezi o anumită combinație de tatuaje pentru a câștiga 10 rotiri gratis suplimentare. Încearcă jocuri ca în mediul fizic!

Wild Orient ca la aparate 777 – RTP 96%

În ceea ce privește structura, acest joc este similar cu Hot Ink, deoarece oferă aceeași opțiune de Respin, dar are doar 243 de moduri de câștig. Respin poate fi folosit când jucătorul se află la un pas de formarea unei combinații câștigătoare. Dacă se întâmplă acest lucru, oricare dintre cele 5 role poate fi pusă în mișcare din nou pentru a oferi o șansă suplimentară de a finaliza combo-ul și de a obține o plată completă.

Din punct de vedere vizual, slotul arată foarte bine, și are ca simboluri wild reprezentanții Asiei. Plata poate ajunge la 60.000 de monede datorită rotirilor gratuite redeclanșabile care triplează toate câștigurile. Opțiunea de Respin nu este permisă în timpul caracteristicii de Free Spin care va rămâne dezactivată până când runda se termină ca la jocuri de aparate.

Arabian Rose – RTP 96, 5%

Microgaming a creat un joc ca la aparate 777  care face referire la nopțile arabe. Simbolul wild pentru acest joc este prințul arab și simbolul Rose este Scatter-ul care declochează bonusul moneda de aur. Runda de bonus pentru jocuri cu aparate gratis online are 3 nivele.

Primul nivel, Pick Me, determină câți jucători vor intra în etapa a doua a jocului, și anume Coin Pick. În runda a doua, fiecare monedă de aur ascunde un multiplicator sau un simbol wild suplimentar, care va deloca în continuare spre etapa finală a rundei bonus pentru jocuri cu aparate. Cea mai mare sumă de plată pentru o singură combinație de 5 scatter poate ajunge la 800 de moende, pentru intervalul de pariare 0,40 până la 40 monede.

Couch Potato – RTP 97,4%

Sărbătorind lenea în cea mai fină formă te poți distra cu acest joc. Simbolul wild este Couch Potato Wild și poate înlocui celelalte simboluri de pe role pentru a forma o combinație câștigătoare, dar va și multiplica cu 5x miza sau 25x pariul. Acest lucru se va întâmpla dacă una sau două simboluri wild fac parte dintr-o combinație câștigătoare pentru jocuri ca în online.

Având doar 3 tamburi și 3 linii de plată care pot fi activate pe rând, Couch Potato este o versiune foarte îmbunătățită pentru un joc care are 3 role. Dacă ești un jucător care adoră sloturile retro și cu procentaje de pariu ridicate, atunci este potrivit pentru tine! Plata maximă este de 15.000 de monede, dacă pariezi între 0,5 și 15 monede pe rotație.

După cum ai observat și tu aceste jocuri ca în mediul fizic sunt foarte benefice și oferă plăți uriașe. Bucură-te și tu de aceste jocuri și ditrează-te la jocuri cu aparate online. Pe lângă toate acestea, mai poți încerca și varianta gratuită de joc pentru a nu-ți risca banii. Exact! Te joci gratis și vezi cum funcționează acestea.

Cazinourile online ți-au pus la dispoziție cele mai exclusive bonusuri pentru a te bucura de jocurile tale favorite! Este benefic pentru tine să profiți de un bonus, deoarece nu îți riști banii și poți să ai și un câștig. Primești bani sau rotiri gratuite și ai șansa de a câștiga bani fără să faci vreo depunere.

Profită chiar acum de oferta 200 Ron + 75 de Rotiri Gratis de la Admiral pentru jocuri ca la aparate. Ca să intri în posesia acestui bonus este necesar să te înregistrezi și să-ți validezi contul de jucător. După ce ai finalizat acești pașii ai obținut oferta exclusivă! Fii următorul nostru câștigător la aparate online! Vezi și tu care este cel mai bun top jocuri online!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016