Jocuri electronice online: Istoria companiei Aristocrat

Expansiunea bruscă a comerțului electronic și extinderea industriei jocurilor de noroc pe piața spațiilor cibernetice nu a venit fără un preț pentru jocuri electroice online. Dezvoltatorii trebuie să țină pasul cu noile tehnologii ca să mulțumească toți jucătorii. Aceștia țin cont de dorințele jucătorilor și creează unele dintre cele mai bune jocuri online. Să vorbim puțin despre povestea lui Aristocrat.

Povestea lui Aristocrat merge mai departe încă din 1953, atunci a fost momentul când compania a văzut prima dată lumina zilei și a început să construiască piatra de temelie a viitoarelor sale realizări. Revoluționează industria și nu este un lucru rău pentru început. Compania a lansat Clubmaster, o mașină care cuprinde linii de plată, sistem de blocare Free-play și rotiri gratuite. Doi ani mai târziu, când au fost legale aparate de jocuri electronice online de poker în cluburi, firma Aristocrat a introdus primele aparate de jocuri cu poker, cu tablou de bord integrat și role luminate.

Expansiunea firmei la jocuri electronice online

Ca să intre în faliment, firma Aristocrat nu mai avea cum, pentru că ajunsese la un nivel destul de mare. Prin anii ’60 compania a început să se extindă în Europa și a mai păstrat o portiță deschisă pentru a se extinde și la Mecca în Las Vegas. Unde știm cu toții că Vegas este paradisul pentru jocuri online.

Debutul erei digitale nu a luat prin surprindere firma de aparate de jocuri electronice online Aristocrat. Dezvoltatorul a revoluționat industria de aparate online prin lansarea unei mașinării de joc video și a contorului electric de credit. Deceniul s-a încheiat la fel de spectaculos cu începutul lansării Wild West.

O nouă invenție pentru jocuri 77777 online

În următoarele două decenii, Aristocratul a fost pe departe de a fi încetinit. După dezvoltarea unui sistem de management al cazinoului și lansarea de aparate online Microstar – care folosea același tip de tehnologie utilizată și astăzi – compania a schimbat fața industriei jocurilor de noroc  prin implementarea unor noi sisteme electronice. Au apărut anumite simboluri și asta a dus la popularizarea pentru aparate de jocuri electronice online.

Datorită importanței pe care a avut-o acest eveniment atât pentru Aristocrat, cât și pentru jocurile de aparate online este adesea comparată cu revoluția adusă de inventarea roții și de impactul pe care îl are asupra istoriei industriale a lumii.

Noua eră pentru Aristocrat și aparate online

Deși compania nu a rămas în urmă, în anii 90 s-au scris mai multe pagini noi în cartea de istorie a Aristocratului. După introducerea sistemului MK Gaming în 1995 pentru aparate de jocuri speciale, urmat de Hyperlink în 1997, dezvoltatorul a continuat și a cucerit noi piețe până în momentul în care a fost proclamat oficial o companie publică. Firma a început să deschidă noi birouri în întreaga lume – Africa de Sud și America de Sud – și producția de noi aparate de jocuri dezvoltate special pentru a satisface cerințele noii piețe.

Începutul noului mileniu a marcat un alt succes și Aristocrat  a câștigat o nouă luptă. În 2000, comapania reușește să obțină licență în Nevada și formează un parteneriat cu Sammy Corporation, un renumit dezvoltator de software și comerciant în Japonia. După ceva timp, Aristocrat a dobândit autoritate asupra Sammy Corp și s-a îndreptat spre cucerirea pieței chineze în 2005.

Din 2006 până în 2009, lucrurile nu au funcționat fără probleme pentru Aristocrat. Compania de aparate de jocuri electronice online a suferit din pricina crizei globale și a trebuit să strângă centura pentru a depăși o scădere a veniturilor. Vremurile de luptă au fost încheiate când echipa de conducere a fost îmbunătățită. Totul a revenit la normal după ce aceștia au introdus strategia de Play to Win.

În 2012, Aristocrat și-a concentrat atenția asupra pieței americane, începând cu o nouă operațiune de recrutare de talente, care ar pune din nou compania pe hartă prin dezvoltarea de jocuri electronice online noi și compatibile pentru mobile. Cele mai de succes lansări online ale companiei au început să prindă contur după ce Aristocrat a semnat cu Product Madness. În 2013, a luat naștere Heart of Vegas un joc care a devenit un succes instantaneu în comunitatea de jocuri online.

După această lansare, premiile au continuat să se adune și a primit premiul pentru produsul anului, fiind Walking Dead. 5 Dragons Legends a fost premiat ca fiind slotul anului, iar Top Sale l-a înregistrat jocul Buffalo Stampede. Cele mai populare lansări au fost reinventate pentru utilizatorii IOS și Android, împreună cu versiunile de jocuri spectaculoase, precum: Game of Thrones, Sons of Anarchy and The Big Bang Theory. Potrivit studiului Goldman Sachs acestea au ajuns pe lista primelor zece jocuri  online preferate de către jucători.

Planuri de viitor

Singurul lucru sigur despre Aristocrat este că nu intenționează să renunțe prea curând. În momentul în care compania a anunțat acest lucru, firma urmează să implementeze 3 site-uri noi. Se pare că această firmă dorește să intre cu orice preț în istorie. Până acum, Aristocrat are un trecut interesant și continuă să se dezvolte din ce în ce mai mult.

Această firmă datează de mai bine de 6 decenii și se pare că este mai puternică pe zi ce trece. Căutarea continuă a inovațiilor și urmărirea noilor provocări a transformat Aristocratul în ceva mai mult decât o simplă companie de jocuri. În spate este o poveste care a fost inspirată de persistență, creativitate, muncă grea și luptă pentru a fi fruntaș în noua eră a tehnologiei.

Se poate spune că firma Aristocrat este caracterizată de ambiție și dorință, deoarece au avut puterea de a merge mai departe și dorința de a fi lideri de piață. Ceea ce au reușit și demonstrat pe parcursul anilor. Este o firmă demnă care merită să intre în istorie.

Pentru a te bucura de jocurile produse de către Aristocrat, cazinourile online ți-au pus la dispoziție diverse bonusuri fără depunere. Nu o să fie necesar să depui vreun ban, te joci pe banii de bonus. Bucură-te de mai multe jocuri electronice online!

Profită astăzi de 50 de Ron Gratis de la Maxbet! Ca să beneficiezi de această oferă este necesar să te înregistrezi și să-ți validezi contul de jucător! Revendică-ți chiar acum oferta exclusivă și bucură-te de jocuri ca ca la aparate Fii următorul maestru la aparate de jocuri online.