Bani online din jocuri iSoftBet : Calitate sau cantitate

Dezvoltatorul de software iSoftBet este numărul unu pentru cei care caută să facă bani online din jocuri inspirate de brand-uri, filme sau seriale TV. ISoftBet intră în categoria celor mai căutați furnizori care te ajută să faci bani online din jocuri. Acest dezvoltator se află în parteneriat cu Pragmatic Play, Pariplay, Playson și alți giganți ai industriei de jocuri.

Portofoliul iSoftBet este unul impresionant, deoarece compania a lansat peste 400 de jocuri la aparate, inclusiv sloturi video, progresive, jocuri compatibile pe mobile și cele de masă.

Cu cerințe din ce în ce mai complexe ale operatorilor de cazinouri online, iSoftBet s-a adaptat cu succes la piața modernă, oferind mai mult decât jocuri. Platforma de jocuri la aparate este un vis devenit realitate pentru operatorii care sunt în căutarea unei soluții eficiente de creștere a veniturilor. Această platformă conține oferte de la 25 de furnizori, ceea ce înseamnă că ai acces la peste 1000 de jocuri la aparate. Acum este momentul să câștigi bani online din jocuri!

Oferta de gaming pentru aparate 777

iSoftBet își clasifică jocurile ca Brand, Casino, Mobile și Table. Aproape toate aceste jocuri sunt disponibile în varianta demo. Când o să începi un joc o să-ți apară o scurtă descriere a principalelor caracteristici și bonusuri, în timp ce informațiile detaliate de joc pot fi găsite sub butonul de Info.

Categoria sloturilor de marcă acoperă toate genurile, de la groază ( Activitatea Paranormală ), dramă de război ( Platoon ), acțiune ( Rambo ), și seriale TV clasice ( Beverly Hills ). Jocurile sunt suținute de toate caracterele preferate ale filmelor sau emisiunilor TV, cu ajutorul sunetelor și a caracteristicilor bonus corespunzătoare fiecărei povești.

Cazinoul este rezervat pentru jocuri aparate 777 online – Eye of the Amulet, Forest Mania, Cherry Trio etc, în timp ce secțiunea Table conține jocuri precum: Poker, Punto Banco și mai multe versiuni de ruletă și blackjack.

Un exemplu perfect în care se vede efortul pe care l-a depus acest dezvoltator pentru a-și perfecționa jocurile 77777 online este jocul 3D Neon Reels. Acesta are un design futurist și culori vibrante, psihedelice. Acest joc are 5 simboluri de Jackpot care poate să activeze plata progresivă pentru orice rotire. Singurul lucru de care trebuie să ți cont este că trebuie să pariezi suma maximă pentru a te bucura de un joc progresiv.

În afară de grafică și efecte sonore, care sunt cu adevărat fantastice, jocul are o rată de frecvență decentă pentru rotiri gratuite care înmulțesc suma pariurilor cu 2x, 4x sau 8x miza. Asta depinde de numărul simbolurilor wild care aterizează pe role în timpul rundelor gratuite de joc. Bucură-te și tu să faci bani online din jocuri!

Jocuri la aparate compatibile pentru mobile

Sloturile de marcă au și versiuni mobile, înregistrate separat pentru categoria iSoftBet mobile.Aceste jocuri sunt compatibile cu HTML5, ceea ce înseamnă că pot fi lansate pe dispozitive mobile Android, IOS și Windows. Funcționalitatea fiecărui element este adaptat tehnologiei touchscreen și a rezoluției ecranului pentru dispozitivele mobile.

Fiecare membru nou înregistrat va putea beneficia de bonusul de bun venit, care poate include rotiri gratis sau bani reali, dar asta depinde de cazinoul care oferă un bonus fără depunere.

Comunicatele din partea companiei iSoftBet sunt reprezentate cu jocuri bonus, rotiri gratuite, multiplicatori și simboluri extra wild. Sesiunile gratuite sunt declanșate de un simbol specific, iar numărul de runde suplimentare sunt determinate de cifrele simbolurilor care se află într-o combinație câștigătoare.

De asemenea, sloturile progresive dispun de simbolurile jackpoturilor care pot să ofere puncte, să avanseze jucătorul la un nou nivel sau să plătească o suma de bani pe care o are jackpotul respectiv.

Depozit și retrageri bani online din jocuri

Cu ajutorul cazinourilor iSoftBet, retragerile sunt rapide, mai ales dacă utilizezi portofele electronice. În afară de instrumentele de plată, cazinourile iSoftBet acceptă și carduri de credit, transferuri bancare și Bitcoin. În funcție de metoda utilizată, timpul de retragere poate dura de la 1 oră până 24 de ore dacă optezi pentru transfer bancar. Limita maximă de retragere este de 10.000 monede pe săptămână și faci bani online din jocuri.

Limitele pentru depunere depind de fiecare cazino în parte și de metoda de plată selectată. Suma maximă pentru depunere poate ajunge până la 4.000 sau 10.000 de monede. Pentru a fi sigur cât trebuie să depui sau să retragi trebuie să verifici termenii și condițiile cazinoului respectiv.

Securitate pentru jocuri online de la iSoftBet

Cazinourile iSoftBet utilizează criptarea 128-SSl pentru a asigura un mediu sigur jucătorilor. Datorită volumului mare de tranzacții și a datelor cu caracter personal pe care utilizatorii le înmânează firmelor online, cazinourile alimentate de iSoftBet sunt responsabile nu numai pentru protejarea membrilor. Aceștia sunt responsabili și pentru detactarea și prevenirea unei fraude. iSoftBet oferă siguranță și încredere tuturor jucătorilor de aparate 777 online.

Susținere

Orice problemă pe care o întâmpini poate fi redirecționată către suportul tehnic iSoftBet care este disponibil 24 din 7. Reprezentații pot fi contactați prin telefon sau prin email, iar obiectivul lor este de a rezolva problema în cel mai scurt timp posibil și de a se asigura că totul funcționează fără probleme.

Puncte tari

  • Ai peste 400 de jocuri 77777 ( inclusiv jackpot-uri progresive ), fiecare având versiune pentru mobile;
  • Grafică excelentă, oferind unele dintre cele mai cunoscute filme și emisiuni TV;
  • Aplicație mobile;
  • Jocuri de ruletă;
  • Platformă funcțională și soficticată de jocuri adaptată nevoilor jucătorilor și operatorilor de cazino;
  • Suport tehnic non-stop;
  • Varietate de teme și genuri.

Puncte slabe

  • Perioade lungi de așteptare ca să pornești un joc;
  • O sumă modestă pentru jackpot-urile progresive;
  • Nu sunt suficiente descărcări pentru sloturile 3D 77777.

Pentru a nu risca niciun ban ca să descoperi jocurile produse de către acest dezvoltator, poți începe cu o seisune de jocuri la aparate gratis. Capeți experiență pentru aparate 777 și faci bani online din jocuri!

Dacă ești în căutarea unui câștig, poți să profiți de bonusurile fără depunere pe care le oferă cazinourile online de top. Primești rotiri gratuite sau bani reali fără să depui niciun leu. Trebuie doar să verifici ce ofertele exclusive pe care le au cazinourile online!

Astăzi îți propunem oferta cu 50 de ron fără depunere de la Maxbet! Te înregistrezi și îți validezi contul, iar banii o să fie ai tăi! Bucură-te de jocuri electronice online fără să faci vreo depunere și câștigă bani reali! Îți urăm multă baftă!