18+

Jocuri live Superbet cu dealeri reali

Printre cele mai utile aplicații pe care o platformă de casino o poate dezvolta și implementa este cea de jocuri online. În articolul de astăzi, vom discuta despre oferta de jocuri live Superbet. Vei afla ce propune această platformă live și ce avantaje îți poate aduce. Te poți bucura de toate ofertele online disponibile în cadrul Superbet live din confortul casei tale, în timpul pauzei de la birou sau când ești în trafic. Nu ai nevoie decât de un dispozitiv mobil și de o conexiune la internet.

Ce jocuri live Superbet pot juca?

Principalele facilități pe care platforma le propune sunt jocurile cu dealeri live, precum blackjack sau ruletă, și meciurile live.

Superbet live pune la dispoziție următoarele mese de ruletă:

  • Superbet Roulette – întrucât este o ruletă exclusivă, îți voi explica mai jos, în detaliu
  • Auto-Roulette – este o ruletă automată, așadar nu este însoțită de un crupier. Miza minimă este doar 0.50 RON, iar cea maximă, 50.000 RON.
  • Auto Lightning Roulette – mizele sunt cuprinde între 0.50 RON și 25.000 RON.
  • Grand Roulette – este o ruletă europeană, care are și un dealer live, cu o miza minimă de 5 RON și o miza maximă de 50.000 RON.
  • Bucharest Roulette.

Dintre aceste jocuri de ruletă live Superbet, unele pot fi accesate și de pe alte site-uri de cazino online, dar Superbet Roulette este, așa cum îi arată și numele, disponibilă doar la Superbet. Sunt două avantaje pe care ar trebui să le ai în vedere:

Mizele încep de la 2 RON, în timp ce alte rulete au mize minime în valoare de 5 RON. Miza maximă este de 24.000 RON.

Jocurile se desfășoară în limba română, ceea ce poate reprezenta o bilă albă în ochii jucătorilor care nu stăpânesc atât de bine limba engleză. De cele mai multe ori, în timpul jocurilor de ruletă live Superbet se vorbește limba engleză.

De asemenea, există și opțiunea de blackjack live Superbet, unde poți avea acces la 15 mese, așa că sunt destul de mici șansele să nu găsești un loc liber pentru a te putea juca. Mizele încep de la 25 RON și limita maximă este 12.500 RON. Pe de altă parte, există și 4 mese exclusive:

  • Exclusive Superbet Blackjack A – disponibilă 24/7. Mizele sunt cuprinse între 15 și 2500 RON.
  • Exclusive Superbet Blackjack B – disponibilă 24/7. Mizele sunt cuprinse între 25 și 12.500 RON.
  • Exclusive Superbet Blackjack C – disponibilă 24/7. Mizele sunt cuprinse tot între 15 și 2500 RON.
  • Exclusive Superbet Blackjack D – disponibilă între orele 11:00-03:00. Mizele sunt cuprinse între 50 și 12.500 RON.

Jocul de blackjack live Superbet permite un număr maxim de 7 jucători și este găzduit de un crupier. Așadar, tu vei concura doar împotriva crupierului, nu și a celorlalți jucători aflați la aceeași masă. Jocul presupune 8 seturi standard de 52 de cărți și ele au următoarele valori:

Cărțile cu numere între 2 și 10 valorează exact cât arată cartea.

Cărțile care au figuri (valeți, dame, popi) valorează 10 puncte.

Așii valorează 1 sau 11 puncte, în funcție de mâna respectivă. O mână moale va include întotdeauna un as cu valoarea 11.

Jocurile cu dealeri live Superbet presupun filmarea desfășurării acestora într-un cazino real, cu ajutorul unor webcam-uri. Ulterior, conexiunea dintre jucător și dealer este realizată prin intermediul unei interfețe grafice. Se numără printre cele mai eficiente metode de a simți adrenalină din timpul jocului, fără să fii distras de platforma pe care se desfășoară. Astfel, poți imbina utilul cu plăcutul și nu este nevoie să îți părăsești locuința.

Avantajele la Superbet live

În cazul în care ai un dispozitiv mobil ce permite lucrul acesta, poți descărca aplicația celor de la Superbet, unde te poți juca oricare dintre jocurile prezentate mai sus. Există o aplicație separată pentru jocuri, cât și una pentru pariuri sportive. O poți descarcă indiferent de sistemul de operare pe care îl are dispozitivul tău, iOS sau Android, și vei putea încerca jocuri live Superbet direct de pe mobil.

Poți fi constant la curent cu ultimele scoruri live, statistici complexe, programe și poți urmări oricând evoluția cotelor meciurilor pe care ai pus ochii. Aplicația facilitează crearea biletelor, chiar și în lipsa unui cont online, și îți trimite notificări cu privire la biletele puse în agenție sau la evenimentele de pe bilete plasate în prealabil.

Este de ajuns și un depozit minim pentru a avea acces la Superbet live.

Un alt beneficiu ar fi transmiterea meciurilor live Superbet. Spre deosebire de urmărirea lor la televizor, în acest fel îți poți alege și urmări în timp real meciul pentru care dorești să pariezi. Îl poți vedea direct de pe pagină de pariuri live. În altă ordine de idei, cei de la Superbet îți prezintă anumite meciuri din România pe care, cu greu, le-ai putea găsi și pe alte platforme digitale și un cadru în care dealerii vorbesc limba română.   

Sunt o mulțime de facilități de care te poți bucura de acasă. La început, Superbet nu oferea o gamă atât de variată din care să poți alege, însă, odată cu trecerea timpului, din ce în ce mai multe funcții au fost implementate, tocmai pentru a îmbunătăți experiența jucătorilor. Serviciul de live streaming este complet gratuit. Este un lucru important, întrucât poți vedea în timp real meciul pentru care ai pariat.

Înregistrează-te și încearcă jocuri live Superbet cu dealeri reali!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016