18+

Condiții minime de rulare bonus Superbet

În articolul de față, îți voi explica, pe larg și cu exemple concrete, condițiile de rulare bonus Superbet. Deși este posibil că, în primă instanță, să pară dificil de înțeles și aplicat, din contră, sunt doar câteva reguli de bază. Printre cele mai importante se numără îndeplinirea acestor condiții de rulaj Superbet pentru a putea retrage orice suma din balanță contului tău de jucător.

Un lucru binecunoscut de către jucători este faptul că la înregistrarea unui cont nou pe o platformă de pariuri și jocuri de noroc online, vei primi un bonus de bun venit. Este important să iei la cunoștință condițiile de la rulare ale unui bonus și să le urmezi întocmai instrucțiunilor oferite de către companie, pentru a putea intră în posesia lui și a te bucura de avantajele alături de care vine însoțit.

Ce bonus de bun venit primești de la Superbet?

Înainte de a vedea minimele condiții de rulaj Superbet, îți voi prezenta bonusul de bun venit oferit de acest operator. El este acordat doar jucătorilor nou înregistrați. Alegerea bonusului de care dorești să benefiezi urmează după confirmarea adresei de e-mail și selectarea informării asupra promoțiilor, premiilor și bonusurilor Superbet, în secțiunea profilului de jucător.

Bonusul Superbet este în valoare totală de 1.200 RON și 300 Rotiri Gratuite și este acordat la primele 3 depuneri, după cum urmează:

condiții de rulaj Superbet pentru bonusul de bun venit
  • 100% Bonus până la 500 RON la prima depunere + 50 Runde Gratuite
  • 80% Bonus până la 600 RON la a doua depunere + 100 Rotiri Gratuite
  • 60% Bonus până la 300 RON la a treia depunere + 150 Runde Gratis
conditii rulare bonus Superbet casino

Deci, la primele 3 depuneri, suma depusă se va mări în funcție de valoarea bonusului, iar alături de bonusul în bani vei primi și rotiri gratuite. Spre exemplu, dacă prima depunere este în valoare de 200 RON, în mod evident, bonusul tău va fi tot de 200 RON, deci vei juca cu 400 RON. Să presupunem și că vrei să depui o sumă care depășește suma de 500 RON la prima depunere. Nu îți este pusă niciun fel de restricție asupra valorii primului depozit, însă, bonusul va rămâne 500 RON.

Îți reamintesc faptul că suma minimă la momentul unui depozit trebuie să fie 20 RON. Bonusul de bun venit nu poate fi cumulat cu nicio altă promoție la înregistarea unui nou cont și poate fi utilizat o singură dată de către un jucător Superbet.

Termenul de valabilitate al bonusului pentru prima depunere și al rotirilor gratuite este de 7 zile din momentul activării, iar bonusurile pentru următoarele două depuneri au o valabilitate de 14 zile. Pentru a putea retrage orice suma din balanță proprie, e nevoie să îndeplinești o serie de condiții rulare bonus Superbet în timpul în care bonusul este valabil. În caz contrar, toate câștigurile produse în urmă utilizării bonusului, dar inclusiv bonusul în sine, vor fi automat anulate.

Condiții rulare bonus Superbet

Toate cele trei bonusuri, inclusiv rotirile gratuite au aceleași condiții de rulaj Superbet, mai exact 35x. Deci, în cazul bonusului în bani, vei rula bonusul primit de 35 ori înainte de a-l retrage, iar în cazul rotirilor gratuite, câștigul obținut în urma folosirii rundelor va fi supus acestor minime cerințe de rulaj Superbet. Este bine să cunoști diferența dintre balanța reală a contului tău și balanța bonus. În momentul în care tu rulezi o anumită sumă, ea este retrasă automat din balanța bonus.

Dacă luăm un exemplu concret, vom presupune că îți dorești să rulezi sau să convertești 300 RON bani bonus. Va trebui să rulezi de 35 de ori acea suma. Prin urmare, suma finală va fi 10.500 RON (300 RON Bonus x 35 cerințe de rulaj). Cu alte cuvinte, bonusul pe care îl primești va fi rulaj de 35 ori înainte de a putea solicita retragerea câștigurilor.

Pentru a îndeplini cerințele de rulaj, este esențial să ții cont de 3 aspecte:

  • Sunt luate în considerare atât rundele câștigătoare, cât și cele necâștigătoare pentru a îndeplini un rulaj bonus Superbet
  • Poți adopta o strategie bazată pe pariuri mici (riscuri reduse, dar ating mai greu cerințele minime de rulaj) sau o strategie bazată pe pariuri mari (riscuri ridicate, dar atingerea rapidă a celor 35x cerințe minime de rulaj Superbet).
  • Sloturile au o contribuție de 100% la îndeplinirea minimelor condiți rulare bonus Superbet: toate jocurile de tip slot au o contribuție de 100% la rularea bonusului, în timp ce jocurile de tip Blackjack și Ruletă, precum și jocurile de masă (live sau electronică) au o pondere de 20% la rularea bonusului. Spre exemplu, 100 RON jucați la blackjack vor contribui cu 20 RON la rularea bonusului.

Minimele condiții de rulaj Superbet pentru bonusurile 2 și 3 vor putea fi îndeplinite doar după vei finaliza rulajul minim al rotirilor gratuite. Pentru a fi posibilă finalizarea rulajului bonusului, este indicat să pariezi doar pe evenimente și cote care pot contribui la rularea bonusului. Aș putea adaugă și faptul că pariurile anulate, returnate sau decise la cota 1 nu se încadrează în condițiile de rulaj Superbet. Poți găsi oricând mai multe detalii și informații despre aceste lucruri, consultând Termenii și Condițiile.

Un alt lucru important pe care ar trebui să îl reții ar fi că, la rulaj bonus Superbet, vor contribui doar biletele deja validate în sistem, excluzându-le pe cele plasate. Așadar, îți sugerez să nu pariezi pe evenimente care se finalizează după expirarea bonusului, fiindcă nu îți vor aduce niciun câștig real.

În cele din urmă, după completarea tuturor acestor condiții rulare bonus Superbet, vei putea retrage banii din contul tău și vor fi convertiți automat în numerar. Nu îți recomand să încerci să retragi bani din balanța contului înainte de îndeplinirea condițiilor, fiindcă, în acest fel, se vor pierde integral fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia.  De asemenea, nu solicita retragerea bonusului înainte de verificarea contului pentru că retragerea nu va fi aprobată!

Acum că ai învățat cum să-ți retragi câștigurile, profită de bonusul de bun venit și distrează-te!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016