Legendele pentru jocuri ca la aparate șeptari

Aceste jocuri de aparate sunt cele mai populare, dar și cele mai apreciate aparate 777 de casino. Un fapt important pe care ar trebui să-l reții este că jocuri de aparate s-au schimbat dramatic încă din primele zile. Toate sloturile au câte un RNG. Acesta reprezintă un generator de numere aleatoare. RNG-ul este cheia tuturor jocurilor și a combinaților de sloturi online.

Mitul 1 :  Toate combinațiile pentru jocuri ca la aprate șeptari

Toate jocurile au o sumă programată de combinații câștigătoare și riscuri. Există mai multe combinații mai slabe și mai mici decât câștigurile sau cele de jackpot. Mai jos este un exemplu de funcționare a combinațiilor.

Ca și exemplu, să presupunem că cea mai bună combinație începe de la numărul 1, iar combinațiile se schimbă pe măsură ce numărul devine tot mai mare. Următoarele combinații vor fi disponibile pentru RNG din momentul când apeși butonul de spin. Aceste combinații pot fi: 1, 2, 3, 3, 3, 3, 4, 4, 4, 4, 5, 5, 5, 5, 6 , 6, 6, 6 și așa mai departe.

Cu alte cuvinte, jackpot-ul de top apare o singură dată, iar când jackpot-urile devin mai mici, ele apar mai des. Desigur, dacă activezi mai multe linii de plată, există mii de combinații care sunt câștigătoare.

Mitul 2 : Jocuri de aparate care nu au oferit o plată o s-o facă în curând

În realitate, aceste pierderi apropiate nu semnifică nimic. Deoarece fiecare rotirire nu are nicio legătură cu ultima și este selectată de RNG. Nu te lăsa prins de acest mit, pentru fiecare rotire este aleatoare.

Așadar, dacă ai crezut până acum că jocuri ca la aparate șeptari care nu au oferit un câștig o să-ți dea în scurt timp un premiu, să știi că te-ai înșelat. Eu zic să vezi RTP-ul fiecărui joc pe care vrei să-l încerci și să te interesezi să vezi cum plătește jocul respectiv.

Mitul 3 – Odată ce un jackpot este câștigat nu va mai apărea pentru ceva timp

Acest lucru este total fals. Fiecare rotire a rolei nu este în niciun fel influențată de ultima rotire, așadar este posibil să nimerești 2 jackpoturi la rând. Citește mai multe informații despre jackpot-uri din articolele noastre postate pe blog. Este foarte important să te documentezi înainte să zici că nu poți să beneficiezi de un alt jackpot dacă ai nimerit deja unul.

Mitul 4 – Jocurile de aparate plătesc cel mai puțin

Având în vedere că sunt foarte multe jocuri de aparate online, asta nu înseamnă că plătesc cel mai puțin. Este important să verifici cum plătesc mai multe jocuri și ce RTP au acestea. Dar asta nu însemană că toate jocurile oferă plăți scăzute. Trebuie doar să cauți și atunci o să găsești și răspunsul. Cele mai multe cazinouri online oferă și puncte rating pentru anumite jocuri, ca să îți dai seama dacă jocul respectiv oferă plăți mari sau nu. Rămâne doar să te decizi ce joc online vrei să încerci!

Cum să te joci corect

Când deschizi un tab și accesezi un site cu mai multe tipuri de joc și vei descoperi că cele mai simple sunt jocurile de aparate gratis. Odată ce ai învățat cum funcționează unul , poți să-ți adaptezi cunoștințele la fiecare joc. Aici am subliniat elementele de bază pe care trebuie să le știi despre jocuri de aparate pentru a profita la maxim de fiecare experiență la sloturi. Există 4 pași principali pe care trebuie să-i știi, și anume:

  • Pasul 1 jocuri ca la aparate șeptari– Înainte de a începe jocul verifică tabela de plată pentru a știi exact ce premii te așteaptă dacă formezi o combinație câștigătoare. Tabelul de plăți îți arată cât plătește fiecare simbol în parte.
  • Pasul 2 – Selectează jocul pe care vrei să-l încerci și după dimensiunea monedei cu care să începi jocul. Aceasta ar trebui să se potrivească cu bugetul tău! Nu paria mai mult decât îți permiți! Fii mereu cu ochii pe bankroll!
  • Pasul 3 – Odată ce ai decis să începi un joc și ai ales cât o să pariezi este foarte important și câte linii de plată vrei să activezi. Asta depinde și de jocul pe care l-ai ales. Jocurile 77777 în general au câte 5 linii, 9, 10 sau chiar mai mult.
  • Pasul 4 – Retragerea câștigurilor este un alt pas de care ar trebui să ți cont. În mediul online câștiguile pot fi retrase imediat după ce ai obținut un premiu. Dar lucrurile stau diferit pentru câștigurile în urma unui bonus fără depunere. Acolo câștigurile se vor acorda după ce ai îndeplinit anumite cerințe de pariere.

Butoane care le poți găsi la jocuri

  • Ajutor – Se găsesc cel mai des la sloturile video. Butonul de help îți oferă acces la orice informație despre regulile unui joc, victorii sau alte informații importante, cum ar fi detaliile unui joc bonus.
  • Funcția de pornire jocuri ca la aparate șeptari – La unele sloturi pentru funcții bonus o să găsești un buton pentru funcția de pornire. Pe aceasta trebuie să apeși atunci când nimerești simbolurile necesare pentru bonus. De exemplu, acest buton va porni rotirile gratuite.
  • Gamble jocuri ca la aparate șeptari – Această opțiune este des întâlnită la jocuri ca la aparate șeptari online. Această funcție îți poate dubla câștigurile, asta în cazul în care nimerești culoare corectă ( roșu sau negru ).
  • Call Attendant – Acesta este un buton pe care ar trebui să-l apeși în cazul în care ai nevoie de aistență din partea personalului care lucrează pentru cazino. Dacă ceva este în neregulă poți să apelezi un asistent de cazino pentru a te ajuta dacă ai dificultăți. Aceștia, de regulă ar trebui să fie disponibili 24/7.

După cum ai văzut și tu mediul online ți-a pus la dispoziție foarte multe facilități și este foarte important să înțelegi cum se te bucuri de jocuri ca la aparate șeptari online înainte de a le încerca. Documentația este foarte importantă pentru a știi exact cum funcționează aparatele!

Profită de 200 de Ron gratis + 75 de rotiri gratuite de la Admiral jocuri de primăvară 77777! Revendică-ți chiar astăzi oferta exclusivă și bucură-te de toata aparatele tale preferate! Fii următorul nostru câștigător la jocuri online!