18+

Top jocuri de primăvară gratis

Natura se trezește la viață, după ce a luat o pauză toată iarna. Odată cu venirea primăverii parcă revenim la viață și majoritatea oamenilor sunt insipirați și dornici să facă bani ca să pune deoparte pentru vremurile reci. Încercarea de a face lucruri noi este perfectă primăvara.

Astăzi îți prezentăm aparate de pe care ai putea să le încerci primăvara aceasta! Citește acest articol pentru a afla care sunt jocurile primăverii. Distrează-te la jocuri de primăvară și bucură-te aparate de joc gratis! Fii cu ochii-n patru!

4 Seasons – jocuri ca la aparate gratis

Acest joc de aparat acoperă toate cele 4 anotimpuri. O să vezi un nou sezon cu toate frumusețile sale la fiecare 90 de rotații. Structura pentru 4 Seasons este destul de convențională, conține 30 de linii de plată fixe, 5 rânduri și 5 role. Dar ceea ce face ca acest joc să fie unic este roata sezonieră care are puterea de a transforma simbolurile Zodiacului Chinezesc în Golden Silver și Bronze Wilds, fiecare având un multiplicator propriu.

Există un set separate de multiplicatori ( x2, x3, x5 și x10 ) care sunt atașate la pictogramele Stacked la jocuri ca la aparate gratis. Dacă o linie de plată nimerește mai multe icoane care se potrivesc, multiplicatorii vor fi combinați. Simbolul wild este Lucky Cat și plătește cel mai bine. Simbolul Scatter poate declanșa 8, 12 sau 25 de rotiri gratuite dacă se află într-o combinație câștigătoare.

Jocuri de primăvară Charms and Clovers

Acesta este un joc excelent pentru a întâmpina primăvara, deoarece ne oferă culori vibrante, peisaje frumoase din Irlanda și puțin din norocul irlandez. Primul lucru pe care îl vei observa când te joci Charms and Clovers este că are o structură a rolelor destul de interesantă. Jocul are de fapt 4 rânduri și o bară 6 care oferă acces la una dintre cele patru caracteristici Bonus pentru jocuri ca la aparate gratis:

  • Biletul cu bani la jocuri de primăvară – poți să-ți mărești pariul cu x40 sau nimerești un jackpot colosal;
  • Simbolurile Mega – dacă nimerești această funcție o să apară pictograme mari de 3×3 Leprechaun Stacked care o să activeze rundele de Free Spins;
  • Bonusul de Aur la jocuri de primăvară – În această rundă o să ajungi să alegi unul dintre ghivecele de aur, fiecare ascunzând un premiu în bani;
  • Ghiveciul de aur – Dacă ai norocul să nimerești ghiveciul de aur o să primești 8 rotiri gratuite și se mai pot adăuga 1, 2 sau 3 simboluri wild pe role.

Fruitastic

Compania IGT este cunoscută prin stilul minimalist de design al jocului, iar Fruitastic este un mare reprezentant al slotului tradițional care are 10 linii de plată și 5 role și face parte din colecția de jocuri de primăvară. Caracteristicile speciale sunt destul de convenționale. Acest joc îți permite să alegi diferite cutii cu fructe pentru a găsi simbolurile Scatter. Aceste simboluri îți oferă multiplicatori cu valori diferite!

Mai multe runde gratuite o să obții dacă nimerești simbolurile Star pe role. Și în cazul în care te întrebi ce face ca acest joc să fie atât de special, răspunsul este simplu. Simplitatea designului retro care pare nu îmbătrânească niciodată!

Hot as Hades

Dacă tot ai așteptat vremea caldă de primăvară este normal să începi o serie de aparate de joc și să te pregătești pentru zilele toride de vară. Cum s-ar spune, îți faci încălzirea și pentru alte jocuri. Vezi aici care sunt cele mai noi și fierbinți jocuri de vară! Acest joc a fost creat de către compania Microgaming! Dezvoltatorul ne duce într-o aventură riscantă până în lumea interlopă grecească, unde jucătorii se vor îmbarca pe The Quest for Helmet Crystal.

Jocul bonus are sarcini provocatoare și este distribuit pe 4 nivele. La finalul jocului o să obții premii generoase. Bonusul Quest poate fi declanșat simultan cu încă o altă caracteristică, și anume Hot as Hades și Super Mode. Când se întâmplă acest lucru o să mai joci încă o dată Quest și apoi vei continua cu rotirile Super Mode Free.

Jungle Jim El Dorado

Este un joc care pur și simplu este perfect să fie încercat de jucătorii care iubesc natura. Jungle Jim El Dorado o să-ți ofere toată aventura de care ai avea nevoie la jocuri de primăvară. Slotul rulează cu viteză și conține 5 role, ceea ce înseamnă că odată ce formează combinația câștigătoare, simbolurile care o formează vor exploda!

Caracteristica Jungle Jim înmulțește câștigurile după fiecare rotire câștigătoare, oferind multiplicatori și mai mari care se adaugă la pariurile pe care le-ai plasat. Bucură-te de jocuri ca la aparate gratis! Încearcă acest joc online și vezi ce premii te așteaptă!

Gonzo’s Quest

Dacă nu ai încercat încă acest aparate de joc ar fi bine să vezi ce premii te așteaptă la acest slot. Odată ce ai încercat versiunea standard o să poți înțelege cu ușurință despre ce este vorba în acest joc online. Acest joc este creat de către NetEnt!

Continuând cu tradiția NetEnt de a recompensa rotirile consecutive, Gonzo Quest are și un sistem multiplicator progresiv – x1, x2, x3 și x5 pentru jocul principal. În sesiunea de free spins multiplicatorii sunt: 3x, 6x, 9x și 15x pariul! După cum vezi acest joc oferă foarte multe beneficii! Joacă-te chiar astăzi acest minunat slot! Multe premii te așteaptă!

Finn and the swirly spin

Acest joc are o descriere perfectă de primăvară. Fundalul este reprezentat de: o luncă adormită, însorită, care se învârte în jurul soarelui chiar sub un curcubeu. O să mai vezi și o oală de aur care îi aparține lui Leprechaun la jocuri ca la aparate gratis.

Acest slot irlandez de 5×5 are foarte multe bonusuri. Este eliminat sistemul tradițional de plată ( în care pentru o combinație de 3 simboluri care apar oriunde pe role îți oferă premii), jocul le aduce jucătorilor o listă extinsă de caracteristici Bonus: Free Spins, Stacked Wilds, Irish Luck Random Feature, Dragon Destroy Random. Acestea sunt cele mai bune bonusuri pe care o să le întâlnești la acest joc online!

Profită de 200 Ron Gratis + 75 de rotiri gratuite de la Admiral aparate ca la cazino! Ca să te bucuri de această ofertă exclusivă este necesar să te înregistrezi și să-ți validezi contul de jucător pentru jocuri ca la aparate gratis! După ce ai finalizat acești pași banii sunt ai tăi! Ca să obții și rotirile gratis trebuie să-ți verifici emailul! Revendică-ți chiar astăzi oferta la jocuri de primăvară!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016