18+

Încearcă jocuri egt gratis și playtech online

Chiar îi respect pe cei de la Playtech! Nu doar pentru că se află printre cei mai mari dezvoltatori de aparate 777, dar și cât de inteligenți sunt pentru că au ajuns să îi întreacă pe cei de la NetEnt sau Microgaming. Este important ca o companie să-și cunoască punctele forte și slăbiciunile atunci când intră în afaceri. Acum să fim cinstiți, oamenii de la Playtech nu aveau nici bugetul, nici talentul unora dintre concurenții lor. Cu toate acestea, ei posedă două calități, precum ingeniozitatea și creativitate. Dacă sunt folosite corect pot fi mult mai importante decât orice altceva. Și să știe să folosească și jocuri egt gratis!

 Playtech a realizat ceea ce mulți concurenți nu au reușit. Au obținut o licență bună, jocuri distractive cu bonus și o plată mare. Prin urmare, au făcut câteva oferte pentru jocuri, iar oamenii sunt încântați. Cea mai bună afacere pe care au creat-o cei de la Playtech este Marvel, care a dat naștere la 15 jocuri de aparate și celebrului joc Jackpot Marvel. Cică, Playtech garantează cele mai bune plăți la aparate online. Hai să aruncăm o privire și să vedem ce fel de plăți oferă aparate 777 de la Playtech. Am ales 3 jocuri de aparate pentru a vedea ce bonusuri, jackpot-uri și care este frecvența câștigurilor! Hai să începem!

1 Age of the Gods: King of Olympus – jocuri egt gratis

Age of the Gods: King of Olympus este un joc ca la aparate 777 cu un jackpot progresiv. Bineînțeles că acesta a fost creat de către cei de la Playtech! Acest joc nu o să te dezamăgească! Hai să vedem de ce nu va face acest lucru. Dezvoltatorii au acordat o mare atenție asupra detaliilor și a ofertelor pentru acest joc ca la aparate online. Sunt prezente jackpot-uri progresive uriașe.

Dacă ai noroc să îl câștigi o să devii un milionar fericit! Nu sunt sigur dacă ar fi suficient să-ți cumperi Muntele Olympus și să te proclami rege sau regină, dar probabil o să ai un zâmbet imens pe față! Noi îți urăm mult noroc! Jocul este format din 5 tamburi cu 25 de linii de câștig. Există o caracteristică care o să-ți ofere până la 10 rotiri gratuite, iar multiplicatorul crește.

O să începi cu un multiplicator de 2x miza și o să crească cu o unitate pentru fiecare 2 rotiri gratuite și poate să ajungă până la 6x pariul. Sunt 4 jackpot-uri progresive. Parierea poate începe de 25 de monede și poate ajunge până la 2500 de monede. Grafica este superbă și conține unul dintre cele mai cunoscute figuri din mitologia greacă, inclusiv Zeus la fel ca jocuri egt gratis!

2 Gladiator – aparate 777

Filmul Gladiatorul l-a pus pe Russell Crowe pe hartă! Acesta a fost un adevărat blockbuster și încă mai este un adevărat fenomen și în zilele noastre. Dar nu am să vorbesc despre asta – ci am să-ți povestesc despre jocul ca la aparate 777 Gladiator, care este copia fidelă a filmului. După cum bănuiești, acesta a fost creat de către firma de jocuri Playtech.

Personajele din film sunt capturate cu fotografii din film și clipuri video care apar în cele mai importante momente la jocuri egt gratis. O să le poți vedea când activezi un bonus sau nimerești simbolurile speciale! Este destul de evident că nu au fost scutite cheltuielile pentru acest joc de aparate online, ceea ce se și vede.  Jocul are un RTP destul de bun, conține jackpot progresiv și numeroase caracteristici bonus. Și asta nu este tot, ai și funcția Gamble pentru acest joc online ca la aparate 777.

Dacă stai să te gândești puțin este destul de rar să găsești atât de multe lucruri beneficie împachetate într-un singur slot. Grafica acestui joc este excelentă, iar sunetul te duce direct cu gândul la filmul tău favorit. Bucură-te de jocuri aparate online și distrează-te câștigând multe premii!

3 Alchemist’s Lab – jocuri de aparate

Ce este asta? Un slot care se bazează pe un fel de licență? Nu cred! Da, ar trebui să-ți spun ceva adevărat despre calitatea acestui joc de aparate. Este extraordinară! Acesta face parte din structura de jocuri de aparate cu doar 3 role. Exact, un joc cu doar 3 tamburi, dar cu premii foarte mari! Dar este unul dintre cele mai bune jocuri clasice de la Playtech. Cu un RTP mare, și cu diferite bonusuri, acest joc a ajuns să fie printre cele mai îndragite sloturi clasice de la Playtech!

Dacă nimerești 3 cărți o să intri în runda bonus, ceea ce îți oferă rotiri gratuite și poți să intri în cursa pentru jackpot! Acesta îl poți obține dacă nimerești 3 simboluri cu monede de aur pe role și o să-ți ofere 10.000 de credite. Jocul este frumos din punct de vedere grafic și plin de culoare. Dar cel mai bine ar fi să te bucuri de bonusuri și de RTP-ul mare pe care îl are acest joc online.

Așadar, chair dacă este un joc clasic cu 3 role asta nu înseamnă că nu merită încercat. După cum ai văzut îți oferă foarte multe premii și bonusuri. Bucură-te de acest joc și vezi ce premii te așteaptă la Alchemist’s Lab! Nu rata șansa de a te simți un om de știință în propriul tău laborator la jocuri egt gratis!

Dacă nu ești pregătit de a încerca aceste jocuri pe bani reali, nu este nicio problemă! Poți să te joci și varianta gratuită! Capătă experiență la jocurile online și devino un expert. În mediul online ai oportunitatea de a încerca jocurile gratuite și nu ești obligat să faci nicio depunere. Te distrezi fără niciun ban!

Pe lângă jocurile gratis, mediul online mai vine la pachet și cu oferte exclusive și bonusuri. De aceea este mai benefic în online față de mediul fizic de aparate. Primești mereu oferte exclusive, iar în mediul offline nu te poți bucura de acestea.

Profită chiar astăzi de 50 de ron fără depunere de la Maxbet pentru jocuri egt gratis! Ca să primești banii este necesar să te înregistrezi și să-ți validezi contul de jucător pentru jocuri egt gratis! După ce ai finalizat acești pași o să primești banii în contul tău! Revendică-ți chiar astăzi oferta! Dacă vrei și mai multă distracție încearcă și jocuri cala aparate gratis!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016