18+

Top 8 jocuri cala aparate gratis inspirate din basme

Poveștile nu sunt doar pentru copii! Uneori vrei să scapi de viața de zi cu zi și să te scufunzi într-o lume magică plină de zâne, vrăjitoare, dragoni și goblini. Vestea minunată este că basmele sunt inspirația pentru o gamă largă de aparate 777 online. De la Alba ca Zăpada și cei 8 pitici până la cei 3 purceluși. O să găsești o mulțime de jocuri cala aparate gratis cu o poveste uimitoare.

În acest articol o să-ți povestesc în detaliu despre cele mai bune jocuri cala aparate gratis inspirate din basme. Am format un top de 7 aparate de noroc la care te poți distra și relaxa. Pentru fiecare joc o să ai câte o mică recenzie ca să știi la ce să te aștepți de la fiecare aparat online. Și acum să începem numărătoare inversă!

8 Fortune Hill – aparate de noroc

Acest joc de aparat este creat de către firma Playtech. Când o să începi acest joc o să vezi o animație cu un magician și un zâmbet care o să împrăștie un praf magic. Nu doar distracția pe care ți-o poate oferi acest slot este importantă, dar și basmul din care face parte este foarte atrăgător. Roata cu comori se rotește lângă role și te poate recompensa cu multe caracteristici fantastice, inclusiv premii în bani. Jocul conține rotiri gratuite Rainbow și bonusul Magic Mushroom. Cu o grafică superbă și o muzică veselă, Fortune Hill oferă o experiență magică!

7 Frog Royal

Mai știi basmul cu prințul broască? Este cea mai cunoscută poveste scrisă de către Frații Grimm. Ca să îți zic pe scurt, o prințesă se împrietenește cu o broască pe care în final o sărută și se transformă într-un prinț chipeș. Acest joc încântător are o grafică excelentă și o muzică de basm, și te duce cu gândul la filmele Disney. Jocul beneficiază de un bonus gratuit la care i se adaugă simbolurile wild și multiplicatori pentru a avea câștiguri regale. Așadar, dacă te-au încântat poveștile fraților Grimm, nu rata acest joc aparate de noroc gratis.

6 Pixies of the Forest

Există atât de multe basme cu pădurile vrăjite, pline de creaturi magice și mistice, și de aici se inspiră Pixes of the Forest. Cei trei pixes drăguți își prepară praful magic și adaugă o mulțime de ingrediente dulci în timp ce te joci. Și așa se creează o atmosferă cu adevărat magică! Jocul ca la aparate 777 deține funcția Tumbling Reels. Aceasta se activează în cazul în care simbolurile câștigătoare dispar și sunt înlocuite cu altele noi. Asta înseamnă că dintr-o rotire poți să câștigi victorii uriașe. Jocul conține și un bonus de rotiri gratuite, unde poți câștiga până la 11 free spins.

5 Alice in Wonderland

Romanul scris de Lewis Carroll, Alice în Țara Minunilor este o poveste de basm cu tematică fantastică care și-a păstrat popularitatea de-a lungul secolelor. În timp ce există numeroase jocuri online care se inspiră din basme, cel mai bun este Alice in Wonderland. O să vezi toate personajele din poveste, inclusiv pe Alice. Ai numeroase caracteristici incitante care aduc tema la viață, și anume: bonusul Tea Party Mad Hatter, Hole Rabbit și Pocket Watch. Acest joc de aparat online vine la pachet și cu un jackpot progresiv.

4 The 3 little pigs – aparate 777

Știm cu toții povestea celor 3 purceluși. Măcar o dată în viață ți-a citit mama sau bunica această poveste uimitoare. Acest joc este creat de către Playtech pentru aparate de noroc. Povestea celor 3 purceluși ca la aparate de noroc are o grafică impresionantă și clară, și are încorporat un video distractiv care stabilește scena. Acesta include o mulțime de caracteristici care o să-ți aducă numeroase premii. Caracteristica Huff N Puff Shuffle vede lupul cel rău și o să-l alunge pentru ați oferi o mulțime de premii. În plus, bonusul Blow the House Down poate oferi victorii impresionante. Când ajungi să te joci cu purcelușii și lupul, jocul devine din ce în ce mai distractiv la jocuri cala aparate gratis!

3 Dragon’s Story

Multe basme medievale clasice au ca și personaj principal un cavaler curajos care se luptă cu un dragon. Acesta este basmul care are ca temă povestea unui dragon. Deși, dragonul înfricoșător care aruncă cu flăcări oferă autenticitate jocului. Punctul culminant al acestui joc este funcția Superbet. Această caracteristică îți permite să-ți îmbunătățești rolele prin plasarea unui pariu suplimentar. În acest caz, având caracteristica Superbet poți adăuga mai mulți dragoni pe role, care la rândul lor o să te recompenseze. Este prezentă și o funcție bonus Brave Sir William, unde poți câștiga până la 1250 x pariul total la jocuri cala aparate gratis!

2 Miss White – jocuri cala aparate gratis

Una dintre cele mai îndrăgite povești din toate timpurile este Alba ca Zăpada și cei 7 pitici. Este și cel mai vechi film de animație Disney produs vreodată și încă este iubit de adulți și copii. Cei de la IGT au luat această poveste și au creat un joc video interesant și încântător. Miss White include toate imaginile pe care le aștepți de la poveste. Personajele sunt: Alba ca Zăpada, prințul, vrăjitoarea și piticii. Acesta face parte din categoria de jocuri cala aparate gratis cu o grafică impresionantă și plină de culoare. Sunt prezente și câteva caracteristici uimitoare, precum simbolul End2End, parierea MultiWayExtra și bonusul Magic Mirror pentru rotiri gratuite.

1 Farytale Legends : Red Ridding Hood

Nu vorbii cu străini, ascultă de cei mai mari! Cred că ai mai auzit aceste vorbe de la bunici sau părinți! Little Red Ridding Hood nu este doar un basm distractiv, ci unul cu o morală foarte clară. Este o poveste care a captivat publicul din zilele noastre! Acesta este un joc produs de către cei de la NetEnt și oferă o grafică de înaltă calitate cu un sunet captivant și caracteristici multiple. Jocul conține 3 caracteristici aleatorii: Fairy Magic Spin, Fairy Surprise și Fairy Wild Spin. O altă caracteristică care iese în evidență este cea a bonusului. Dacă nimerești 3 cufere pline cu comori o să ai parte de premii în bani și rotiri gratuite. Mai este prezentă și funcția Beware the Wolf care îți oferă free spins! Este un joc foarte impresionant. Distrează-te la jocuri cala aparate gratis!

Profită de cele 50 rotiri gratis și joacă-te la orice vrei tu! Ca să beneficiezi de această ofertă este necesar să te înregistrezi și să-ți validezi contul! Revendică-ți chiar astăzi premiul și bucură-te de magia jocurilor online! Nu uita să încerci și jocurile de aparate de joc!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016