Joacă power stars online ca la aparate de noroc

Power stars este un joc aparat online creat de către cei de la Novomatic. Powers stars a fost o sursă de inspirație pentru majoritatea jocurilor cu fructe de la Novomatic. Este un joc plin de fructe și șeptari și are un stil retro. Și dacă ești în căutarea unui joc nou poți să încerci jocul Starburst. Există totuși, și o asemănare pentru aceste jocuri. Ambele sloturi cânțin simbolurile 7 și steaua norocoasă!

Ai văzut noile noastre oferte pentru  aparate de noroc ? Dacă nu le-ai văzut încă, o să îți spun că primești 200 de ron bonus fără de punere. Asta în cazul în care te înregistrezi și îți validezi contul de jucător! Nu rata această ocazie unică!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Caracteristici Power stars aparate

Cum am mai spus Power stars aparate online este un joc creat de Novomatic și este asemănător cu Starburst. Plățile încep de la 10 monede și are o rundă de rotiri gratuite. Poți să ai o rotire câștigătoare pentru jocul power stars gratis, cu ajutorul simbolului wild. Aceasta se va extinde pe toată rola și va oferi până la 3 rotiri gratuite.

În timp ce poți câștiga de până la 500x miza la Starburst, Power Stars îți oferă posibilitatea de a câștiga de 1000x miza. Caracteristica principală care îmi place foarte mult este că poți să rotești manual free spin-ul pe care-l primești pentru a obține una sau mai multe stele. Dacă, de exemplu, ai 2 stele pe ecran, poate dorești să îți pui o mică rugăciune înainte de a o învârti pe a treia. În opinia mea, Power stars aparate este un joc mai bun, decât Starburst pentru că ai mai multe câștiguri și este mult mai rapid!

Power stars aparate online este un joc foarmat din 5 tamburi, 3 rânduri și 10 linii de plată. Jocul are toate simbolurile fructelor clasice, dar steaua norocoasă este cel mai căutat simbol de pe rolă. Până acum este un joc interesant față de alte jocuri cu fructe! Merită încercat!

Învață să câștigi cu jocuri aparate gratis

Structura power stars gratis

Funcții pentru power starsSimboluri ca la aparate de norocCum să pariezi
Acest aparat online are o carcateristică de victorie în ambele sensuri. Ceea ce înseamnă că poți câștiga de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga. Simbolurile wild pentru acest slot apar pe rolele 2, 3 și 4. Când aceste simboluri apar pe role, se extind pentru a acoperi întreaga bobină și declanșează o funcție de rotire gratuită.

În cazul în care apar simboluri wild în timpul acestor rotiri gratuite, se va începe o altă sesiune de rotiri gratis ca la aparate de noroc. În runda de rotiri gratuite, cu puțin noroc, poți câștiga până la 1000x pariul. Este foarte probabil să câștigi și până la 4000x miza. Toate câștigurile pe care le acumulezi le poți dubla la sfârșitul oricărei runde de joc. Funcția Gamble o să îți permită să ai o șansă de 50/50, dacă ghicești corect una dintre cele două culori: roșu sau negru. Sper ca norocul să fie de partea ta!

Simbolul cel mai căutat de pe rolă este steaua norocoasă, fiind și simbolul wild pentru power stars aparate. Simbolul wild înlocuiește toate simbolurile pentru a completa combinațiile câștigătoare. Acest simbol are și un alt rol. Când apare pe orice rolă, se extinde pentru a produce mai multe victorii și pentru a oferi rotiri gratuite.

Un alt simbol valoros pentru acest slot este numărul 7. Dacă nimerești 5 simboluri pe o linie de plată activă o să primești de 100 x miza. Clopotul este un alt simbol important pentru power stars aparate, iar pentru 5 simboluri, primești de 50 x miza pe o linie de plată activă. Este un joc extraordinar! Premii amețitor de mari!

Ca majoritatea sloturilor, combinațiile câștigătoare sunt posibile numai dacă ai 3 sau mai multe simboluri pe role. Sunt plătite mai multe combinații câștigătoare, dar numai o singură victorie poate fi plătită pe linia de plată.

Trebuie să te informez că simbolul scatter lipsește din acestă ecuație, deoarece daca declanșezi simbolul wild suplimentar, acesta îți poate aduce o mulțime de rotiri gratuite. De aceea simbolul scatter nu este prezent pentru acest aparat online.

Acestea fiind spuse, slotul este de nivel mediu, asta înseamnă că trebuie să fii atent la bugetul tău. Adică, verifică mereu bankroll-ul și asigură-te că ai suficienți bani pentru a continua jocul.

Am jucat și eu acest aparat online și am ajuns până la 20 de rotiri cu o victorie considerabilă. Dar trebuie să te asiguri că ai jucat cu atenție acest slot, ca să poți continua jocul.  Gama de pariuri îți permite să te bucuri și de pariurile mici.

Un pariu minim începe de la 0,10, asta fiind cea mai mică sumă pe care poți paria pentru acest slot. Iar cea mai mare sumă pe care o poți paria este de 100 de monede.  Una dintre caracteristicile acestui joc, care merită să fie încercat, o au rotirile gratuite! Acestea apar destul de des și ai speranța că o să nimerești steaua norocoasă. Un joc fantastic cu premii uluitoare!

Încercă acest slot online, pentru că te așteaptă o  mulțime de suprize te așteaptă. Tot ce trebuie să faci este să încerci acest joc online. Pentru că mediul online îți oferă multe beneficii față de cel fizic. Multe premii te așteaptă la power stars! Convinge-te de minunatele premii pe care le oferă jocul.

Pro

  • Simbol wild suplimentar
  • Runde de rotiri gratuite

Contra

  • Este un joc mediu

Alternative aparate de noroc

Probabil că ai încercat multe jocuri cu fructe, dar nu sunt toate la fel! Ca să te convingi trebuie să le încerci! Ai mai multe jocuri pe care le poți încerca. Trebuie să accesezi pagina de Solturi Gratis și ai o mulțime de jocuri gartuite! Joci gratis jocurile care sunt disponibile și te familiarizezi cu sistemul de aparate online! Nu este greu deloc să înveți cum se joacă la aparate de noroc. Ca și alternative, pentru a simți gustul de fructe îți propun să încerci Starburst și Sizzling Hot!

Articolele din seria :