Vara asta se poartă jocuri de noroc 77777 gratis

Indiferent cât de greu aș lupta cu ea, vara se apropie inevitabil. Unele veri sunt mai bogate decât altele, dar nu trebuie să pierdem cel mai fiebinte sezon din an. Dacă îți plac jocurile de aparate online o să vezi un top al celor mai bune jocuri de aparate cu tematica verii. Ia-ți un cocktail și pregătește-te să aflii care sunt acestea.

Înainte de a intra în detaliu despre fiecare joc online am vrut să-ți reamintesc că avem mai multe articole interesante despre jocuri de noroc 77777 gratis. Acumulează mai multe informații despre jocuri de aparate și îmbogățește-ți cunoștințele. Și acum să începem numărătoarea inversă. Ești pregătit? Să-i dăm drumul!

1 Sam on the Beach – jocuri de noroc 77777 gratis

Chiar dacă îl găsești la început pe Sam, eu zic să îi dai o șansă acestui joc creat de ELK Studios. Te vei întâlni cu Sam și gașca lui formată din Sandra, Maggie și Ted la aceste jocuri de noroc 77777 gratis. O să apreciezi și aspectul funky al acestui joc de aparat. Dacă nimerești toți membri familiei pe o linie orizontală o să fii recompensat cu 4 Sticky Wilds. Logo-ul acestui joc înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului. Simbolul Scatter este clopotul și îți oferă rotiri gratuite. Dacă ai noroc și nimerești 3 simboluri scatter o să primești 5 rotiri gratis, patru simboluri o să-ți aducă 10 roriti gratuite, iar 5 clopote o să-ți ofere 15 free spins.

2 Sunset Beach – aparate online

Bine ai venit la Sunset Beach! Destinația – un loc minunat în care să te relaxezi! Este un ținut răcoros unde te vei bucura de compania a 3 domnișoare frumoase. Acestea au corpuri bine definite, tonifiate și de abia așteapă să înceapă fiesta. Cei de la Playtech îți oferă șansa să te bucuri de 4 aparate de noroc în același timp. Dacă îți place fata blondă, bruneta sau roșcata este important să reții că aceste simboluri plătesc cel mai bine. Fețele fetelor trebuie să apară pe rolele 3, 4 și 5 pentru a forma o combinație câștigătoare. Fiecare simbol Girl se extinde și acoperă întreaga rolă. Așadar, hai să petreci împreună cu fetele! Ai, ai, ai Ariba!

3 Beach Life

Nu am putut face un top fără a menționa acest joc clasic creat de către Playtech. De fapt, mulți oameni se gândesc la acest aparat online când citesc despre jocuri gratuite ca la aparate  cu tematică de vară. Probabil că ai jucat Beach Life și poate îți imaginezi acum logo-ul jocului. Unii jucători susțin că grafica este simplă, dar lucrurile nu stau chiar așa. Jocul conține simbolurile verii ca la jocuri de noroc 77777 gratis, cum ar fi înghețata, un scafandru, un surfer, castele de nisip și chiar comori. Dar este un slot nelipsit de simbolurile Scatter și Wild. Există o rundă bonus și un jackpot progresiv! Încearcă și tu Beach Life și vezi ce îți poate oferi!

4 Bikini Island

Ai muncit din greu? Crezi că meriți un concediu? Poate ar trebui să mergi undeva, unde vremea este mereu însorită și frumoasă. Ei bine, nicăieri nu ți-ar satisface dorința mai bine decât Bikini Island! Acest joc de aparat are 5 tamburi, 3 rânduri și 25 linii de plată. Bikini Island are câteva caracteristici cum ar fi: Babe Bikini care apare pe rolele 2, 3, 4 și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului și îți înmulțeste câștigurile până la 24 de ori. În plus, există un jackpot progresiv! Bucură-te de soare și încearcă cele mai bune Oferte Speciale!

3 Wild Water

Dacă ești în vacanță și ai luat puțin timp liber, dar totuși vrei să te distrezi este timpul să încerci Wild Water creat de către firma NetEnt. Toate imaginile se potrivesc perioadei de timp și muzica este grozavă. Fii pregătit să faci valuri. În timp ce faci surf o să întâlnești un rechin, dar nu te speria pentru că acesta este simbolul Wild pentru aparate de noroc. Acesta înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolului Scatter. În timpul rundelor bonus se extinde automat pentru a acoperi întreaga bobină și îți poate oferi câștiguri mari.

4 Sunny Shores

Dacă ești o persoană căreia nu îi prea place soarele, o să începi să-l îndrăgești la acest joc online. Gazda pentru aparate de noroc este un soare animat cu ochi mari și râs molipsitor.O să-l vezi pe micuțul Sunny în sigla jocului, dar este și simbolul Wild al acestui joc. Sunny Wild nu numai că înlocuiește toate simbolurile, dar când îl nimerești pe role îți oferă un multiplicator de 2x pariul.

5 Beach

Simbolurile par a fi un semn al distracției pentru acest joc online, iar plaja te duce cu gândul la vară. Acest joc este produs de către firma NetEnt și are ca tematică vara ca la jocuri de noroc 77777 gratis. Simbolul wild al acestui aparat online este o caracatiță jucăușă de culoare vilolet. Octopus Wild apare pe tamburul 3.  Caracatița îți dublează toate câștigurile. Din nefericire nu există rotiri gratuite, dar simbolurile din joc îți aduc premii mari. Așadar, nu ai nevoie de rotiri gratis pentru acest joc de aparate de noroc. De fiecare dată când obții o victorie o să auzi sunetul valurilor! Încearcă și tu acest minunat joc și vezi ce premii îți poate oferi!

6 Spinions Beach Party

Îți place să petreci? Acum ce ai spune despre o gamă largă de cocktail-uri servite frumos într-un ananas sau nucă de cocos? Dacă te încântă ideea, atunci ai găsit jocul de aparat perefect pentru tine! Bucură-te de imaginile tropicale și muzica de petrecere! O să vezi diverse simboluri, dar și simbolul Wild care se transformă în Sticky Wild în timpul rotirilor gratuite. Jocul este prevăzut cu funcția Quickspin! Așa că te poți bucura de varianta rapidă a jocului! Hai la party și distrează-te la jocuri de noroc 77777 gratis!

Dacă nu ai experiență la jocuri de aparate poți să încerci și varianta gratuită de sloturi. Este necesar să capeți experiență înainte de a începe un joc pe bani reali. Varianta gratuită te ajută să înțelegi mai bine cu funcționează jocurile online fără să faci o depunere.

Profită chiar astăzi de 50 de rotiri gratis ! Ca să beneficiezi de această ofertă trebuie să te înregistrezi și să-ți validezi contul de jucător! După ce ai finalizat acești pași obții rotirile gratis! Revedincă-ți chair acum bonusul la jocuri de noroc 77777 gratis!