Top 6 jocuri online ca la aparate cu nivel înalt de RTP

În timp ce mulți oameni se decid ce aparat online să joace în funcție de temă, caracteristici speciale sau oferte promoționale, alții se îndreaptă către jocurile online cu cel mai mare RTP. Aceste aparate 777 îți pot oferi câștiguri mari. Citește articolul pentru a afla care sunt jocurile online cu cel mai mare RTP.

1 Jack Hammer 2 – jocuri de aparate

Jack Hammer 2 este primul joc din lista de sloturi produse de către NetEnt. Acest joc online creează divertisment și are o temă desprinsă dintr-un film cu crimă și aventură. Fundalul jocului este reprezentat de o bandă desenată care o să te facă să-ți amintești de copilărie. Există o serie de 99 de pariuri impresionante în acest joc, oferind o mulțime de oportunități de a câștiga.

De asemenea, jocul se poate lăuda cu o varietate de caracteristici, făcându-l astfel mai interesant și care îți poate oferi șanse mari de câștig. Caracteristica Sticky Win se declanșează în runda bonus și îți poate oferi până la 20 de rotiri gratuite. Trebuie să te informez că toate victoriile tale sunt dublate și un extra wild apare aleatoriu pe role. Încearcă Jack Hammer 2 ca la jocuri online ca la aparate și vezi ce premii poate să-ți ofere!

2 Simsalabim – jocuri online ca la aparate

Aceste jocuri online ca la aparate au o tematică magică care îți redă tot entuziasmul unui spectacol. Așadar, dacă mereu ai vrut să vezi un spectacol de magie, acum este momentul să te bucuri de acest lucru la jocuri online ca la aparate. Scena este setată cu simboluri precum bageta unui magician, pălaria acestuia, porumbei în cușcă și un lanț care apare pe un piept în stil Houdini.

Simbolul Wild este magicianul care ajută la formarea de combinații câștigătoare. Când joci Simsalabim fii cu ochii-n patru pentru a nimeri 3 simboluri cu iepurașul drăgălaș. Acest simbol trebuie să apară pe primele 3 role. Iepurașul declanșează runda bonus și poți să câștigi până la 50500 de monede. Jocul de aparate 777 are și o rundă de rotiri gratuite în care îți poți tripla pariul. Foarte multe premii îți poate oferi Simsalabim! Încearcă și tu acest joc online și convinge-te de premiile pe care ți le poate oferi!

3 Retro Reels Extreme Heat

Acesta este un joc care face parte din structura de jocuri online ca la aparate. Acest aparat online are cel mai mare RTP dintre toate jocurile produse de către Microgaming. Retro Reels Extreme Heat păstrează simbolurile clasice al mașinilor offline cu fructe. Simbolurile pe care o să le vezi sunt: cireșe, lămâi, clopote, bar-uri și șeptarul. Acest joc îți oferă o senzație retro, dar are și multe caracteristici pe care le-ai fi așteptat la un joc online modern.

Există o rundă bonus în care poți obține până la 20 de rotiri gratuite și toate câștigurile sunt dublate ca la jocuri de aparate. Jocul conține simbolurile wild și scatter pentru a crea o atmosferă unică de joc. Punctul culminant al acestui joc online este dat de către caracteristica de respin. După orice rotirie, poți alege să rotești doar o rolă. Asta înseamnă că ai mai multe șanse de câștig. Bucură-te de jocuri online ca la aparate ca la aparate online și profită de premiile pe care ți le oferă acest joc retro îmbunătățit.

4 Devil’s Delight

Pentru acest joc online creat de către firma NetEnt este necesar să eliberezi diavolul și să obții oferte exclusive. Fundalul este reprezentat de un foc și pietre funerare, iar cele 5 role conțin simboluri din lumea interlopă. Devil’s Delight este plin de caracteristici interesante care oferă o mulțime de șanse pentru a obține o victorie. Dacă nimerești simbolul diavolului, acesta se va extinde pentru a acoperi role întregi.

Dacă nimerești runda de rotiri gratuite o să fii premiat și cu un multiplicator de 5x pariul. Cu toate acestea, punctul de maximă tensiune al jocului etse runda de bonus Soul Reaper. Dacă potrivești păcatul corect cu fiecare personaj, sufletul lor va fi adăugat la Soul-o-Meter și o să obții multe premii în bani. Atunci când Soul-O-Meter este umplut cu 15 suflete se declanșează funcția Sin Spins. Această funcție te răsplătește cu 10 rotiri gratuite și vei putea să primești niște recompense suculente. Bucură-te de acest joc online și profită de câștigurile pe care ți le poate oferi! Mult succes!

5 Kings of Chicago

Kings of Chicago îți oferă cele mai bune elemente alea jocurilor de noroc combinate cu clasicul poker. O să vezi un pachet de cărți care este amestecat înainte de fiecare rundă. Spre deosebire de jocurile obișnuite în care plățile se oferă în cazul în care trebuie să nimerești simbolurile pe o linie de plată, în acest joc câștigi dacă ai o mână de poker pe una din cele cinci linii de câștig.

Simbolul wild este joker-ul care înlocuiește toate cărțile pentru a forma combinații câștigătoare. Scatterul îți poate aduce 3 sau mai multe rotiri gratuite. În runda bonus poți să obții până la 30 de rotiri gratis și toate câștigurile sunt dublate. Așadar, acest joc îți oferă o experiență unică, pentru că îmbină jocurile online de aparate cu poker-ul. Convinge-te și tu de Kings of Chicago!

6 Starmania

Starmania etse un joc foarte captivant care conține simboluri cu stele colorate amplasate pe un fundal care constituie universul. Coloană sonoră este excepțională, deoarece te duce cu gândul la călătoria în spațiu. Simbolurile wild pentru acest joc online sunt distribuite pe role pentru a forma combinații câștigătoare. Jocul are și o rundă bonus în care apar simboluri wild suplimentare pentru a ajuta la crearea unor victorii mari.

Starmania are 10 linii de câștig, 3 rânduri și 5 role. La fiecare câștig pe linie pentru jocuri de aparate, ai opțiunea de gamble care îți oferă șansa de a-ți dubla sau cvadrupla câștigul. Grafica este extraordinară și se pare că cei de la NextGen chiar au vrut să creeze ceva spectaculos. Bucură-te de cel mai nou joc online cu tema universului și vezi ce premii poți să câștigi la Starmania.

Profită de 50 de free spins pentru jocuri de aparate online! Ca să beneficiezi de aceste rotiri gratis este necesar să te înregistrezi și să-ți validezi contul de jucător. După ce ai finalizat pașii vei primi cele 50 de rotiri gratuite la jocuri de noroc 77777 gratis! Folosește-le la orice joc online de aparate și câștigă premii la jocuri online ca la aparate.