Columb ca la aparate 77777 online gratis

Sunt sigură că ai observat imediat aspectul jocului Columbus. Da, prietenii tăi de la Novomatic au pregătit pentru tine cel mai mișto joc. Lasă-te purtat de aventura lui Christopher Columb.  Sunt sigură că ai jucat mai multe sloturi online, dar jocul Columbus este un aparat online plin de premii mari! Fii pregătit de o nouă aventură în descoperirea Americii! O da, live the american dream! Acum este momentul tău ca să trăiești visul american. Fii partenerul de nădejde a lui Columbus.

Înregistrează-te acum și primești 50 de rotiri gratuite ! Acum este șansa ta să primești la Columbus aparate 100% bonus pentru prima depunere! Nu rata această ocazie! Fii atent că ofertele se schimbă repede! Pune mâna pe acest bonus cât e cald!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Visul unui explorator la Columbus aparate

Te aflii în anul 1942. Este anul recunoștinței și Spania a recuperat Iberia. Exploratorul Christopher Columbus, cu sprijinul monarhiei spaniole, se îndreaptă spre Lumea Nouă și stabilește primele colonii europene.

Oficial, Christopher Columb este primul om care a călcat pe pământ nou, sau pe tărâmul Americii. În data de 3 august 1942, Christopher a părăsit portul Palos cu 3 corăbii și 120 de oameni. Corabia în care era îmbarcat Columbus, se numea Santa Maria, iar celelalte două purtau numele de Nina și Pinta. După ce a trecut de insulele Canare, acesta se avânta în necunoscut! În zorii zile de 12 octombrie, marinarii au zărit la marginea orizontului o fâșie de Pământ! Acolo erau insulele Bahamas! Peste câteva zile acesta a descoperit Cuba, iar mai apoi insula Haiti, careia îi dă numele de Espaneola, datorită climei care era asemănătore Spaniei.

Așadar, călătorește în timp și fii un explorator de păcănele! Joacă Columbus ca la aparate cu 77777 și descoperă noi orizonturi! Simte-te ca acasă cu jocuri Columbus și nu o să regreți nicio secundă că l-ai ajutat pe Columb!

Învată să joci profesionist și gratis

Structura jocuri Columbus

Navigarea pe mare la aparate cu 77777Jackpot aparate cu 77777Simboluri pentru ColumbSunet și grafică aparate cu 77777
Structura și modul de joc pentru slotul Columbus se deosebesc de alte jocuri create de către cei de la Novomatic. Aspectul jocului te va transpune în lumea navigatorilor și exploratorilor. Meniul jocului îl poți accesa făcând click pe butonul din dreapta, în timp ce butoanele centrale controlează mărimea pariului, numărul liniilor de plată din joc și valoarea nominală a monedelor utilizate.

Acestea pornesc de la 0,01 până la 0,5 monede. Aceste specificații fac ca slotul să fie simplu de jucat. De asemenea, ai posibilitatea să schimbi muzica și efectele sonore, făcând un click pe butoanele mici din partea de jos.

Dacă nu vrei să dai click de fiecare dată pe butonul de start, ai posibilitatea să activezi comanda automată, iar rolele se vor învârti singure!

Așa cum te-ai obișnuit, multe sloturi au jackpot-uri progresive. Cu toate acestea, jocul Columbus aparate are un jackpot de 200 monede. Așadar, este benefic pentru tine să încerci acest slot. Mai ales că este un  jackpot destul de bun oferit la aparate online. Pariul maxim ridicat de 0,5 monede compensează, astfel împreună cu jackpot-ul maxim poți avea în cont un bankroll substanțial de mare.
Jocul este unul standard format din 5 tamburi, 3 rânduri și 10 linii de plată. Cel mai căutat simbol de pe role este chiar Columb, acesta fiind și simbolul wild al acetui slot online. Acesta înlocuiește celelalte simboluri, în afară de simbolul Scatter.

În acastă călătorie este cu el și regina Isabella, care îl ajută pe Columb să-și atingă visele de a călători în Europa pentru a descoperi noi locuri. Alte simboluri care îți aduc câștiguri pe role sunt: cele trei corăbii ( Nina, Pinta și Santa Maria), colierele de aur și Sextant. Toate aceste simboluri sunt însoțite de aletele care au recompense mai mici, și anume cărțile de joc.

Free Spins este o caracteristică specială al acestui joc de aparate cu 77777. Ca să te înveselesc, să știi că aceste rotiri apar destul de des și îți pot oferi nenumărate premii. Rotirile gratuite pot fi declanșate, dacă simbolul Scatter (nava), apare pe rolele 1, 3 și 5. Atunci, o să fii recompensat cu un total de 10 rotiri gratuite. Navele mai acționează și ca simboluri Wild suplimentare, acestea pot avea mai multe combinații câștigătoare. Un alt avantaj pentru acest joc este că în timpul rotirilor gratuite îți poți înmulți rotirile gratis. Așadar, poți să obții mai mult de 10 rotiri! Fantastic! Câte premii în lumea lui Columb! Încearcă jocuri Columbus și te vei convinge!

Ți-am mai menționat despre acest asepect, dar am să te introduc în lumea lui Columb. Sunetele din acest slot sunt fantastice, deoarece te duc cu gândul la o călătorie pe mare. Sunetele de valuri te fac să te simți ca la mare și să te bucuri de sunetul plăcut a brizei. Aceste sunete fac legătura cu tema. Tema fiind aventura pe mare a lui Columb. Grafica este bună și poți să distingi cu ușurință simbolurile din joc.

Destul de surprinzător, jocul are un stil de artă aprope ca filmele Disney. Jocul conține o mulțime de personaje, numite exploratorii de la The Road către El dorado, precum și o persoană care, pentru a fi sinceră, arată ca Frollo din The Hunchback din Nostre Dame.

Nu te mai gândi prea mult și joacă-te chiar acum noul slot! Ți-am zis, Christopher Columb are multe suprize pentru tine! Îmbarcarea în Santa Maria! Ahoi către o nouă lume! Aici este lumea câștigurilor!

Pro

  • Simboluri wild suplimentare
  • Rotiri gratuite care apar des

Contra

  • Nu are multiplicatori

Alternative Columbus

După ce ai citit tot despre joc, o să-ți dai seama că se merită să-l încerci! Nu este necesar să depui vreun ban de la început! Ai ocazia să joci acest joc minunat, plin de aventură, chiar gratis pe pagina Sloturi Gratis! Este un motiv bun de a începe o sesiune de jocuri ca la aparate cu 77777 gratuit! Ce să mai, nu depui nimic și te joci gratuit! Este un lucru uimitor! Totodată, te ajută să capeți experiență pentru acest slot! Poți să încerci și alte sloturi gratuite cum ar fi Dolphin’s Pearl sau Lucky Lady’s Charm!

Articolele din seria :