Adună șeptarii din Golden Sevens și câștigă marele jackpot

Jucătorii se întorc de fiecare dată la sloturi de tipul celor cu 77777, iar Golden Sevens se menține pe poziții înalte în topul căutărilor din cazinorile online. Ai pus ochii pe jackpot? Atunci e momentul ideal să îți încerci norocul la unul din cele mai populare sloturi de pe piață.

Joacă gratuit varianta demo Golden Sevens slot și pregătește-te să câștigi cu strategiile și trucurile pe care ți le-am pregătit la jocuri aparate! Aici pe site poți juca gratis și ai la îndemână și informațiile despre fiecare slot care te interesează. Documenteză-te și intră în joc cu toate atuurile posibile.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Tot ce trebuie să știi despre Golden Sevens

Golden Sevens online face parte din selecția de aparate jocuri ale celor de la Novomatic. Fiind un grup de programatori recunoscut în domeniul jocurilor de noroc, cei de la Novomatic produc în general sloturi clasice, cu simboluri și grafică ușor de recunoscut. În cazul nostru, Golden Sevens intră în categoria sloturilor clasice cu fructe și șeptari, însă vine la pachet cu un jackpot progresiv ușor de obținut. Înainte să dai drumul rolelor și să pornești la joc, aruncă o privire peste structura de la jocuri aparate.

StructuraFuncții specialeJackpot progresiv

Slotul este format din 5 role și 20 de linii de plată fixe. Simbolurile sunt cele cunoscute de mai toți jucătorii care au încercat seria de aparate jocuri Novomatic, șeptarii find simbolul care aduce cele mai mari câștiguri. Partea cea mai bună este că, în cazul slotului Golden Sevens, simboluri vin de obicei în mai multe perechi deodată, pentru câștiguri mai mari. Dacă reușești să umplii toate rolele cu simboluri identice, te poți aștepta la sume incredibile de bani. Un ecran plin de șeptari îți aduce automat marele jackpot!

Spre deosebire de alte sloturi, Golden Sevens nu are funcții bonus care să se activeze în funcție de numărul de simboluri norocoase. În schimb, similar altor jocuri de la Novomatic, dispune de funcția Gamble. Practic, după fiecare nou câștig, ți se dă ocazia să îți multiplici suma cu un joc de noroc. Poți ajunge să îți mărești câștigul până la 6 ori!

Chiar dacă lipsesc bonusurile cu rotiri gratuite, slotul are în schimb un procent mai mare de payout. Asta înseamnă că poți retrage până la 98% din suma de bani pe care o câștigi!

Atracția principală la Golden Sevens este jackpotul progresiv, care crește pe măsură ce avansezi în rundele jocului. Chiar dacă nu ești genul de jucător care rulează sume uriașe de bani la jocuri aparate, jackpotul poate fi obținut și cu o miză minimă. Este și motivul pentru care jucătorii, profesioniști sau amatori, aleg Golden Sevens online și continuă să revină la el atunci când vor să câștige fără efort la aparate jocuri.

Ce poți să înveți din sloturi gratis?

Strategii și trucuri

Chiar dacă nu există o anumită startegie care să îți asigure succesul din prima, există anumiți pași pe care îi poți urma pentru a reduce șansele de a pierde. În primul rând, trebuie să te asiguri că platforma pe care alegi să joci este una sigură, cu jocuri care vin direct de la producător. Aici intervine lista noastră cu cazinouri de top, în care poți să te încrezi când vine vorba de orice joc te interesează. Odată ce ai parcurs acest pas, ai aici câteva trucuri care îți vor fi de folos la jocuri cu jackpot.

Joacă gratuitAjustează-ți mizele pe parcurs

Cei care se grăbesc să joace pe bani nu au tot timpul de câștigat. În schimb, un jucător prudent și calcular va fi întotdeauna în avantaj, mai ales la sloturi cu jackpoturi progresive. Golden Sevens este în aparență un slot simplu, dar ceva mai multă experiență nu a stricat nimănui niciodată. Jucând gratuit ai posibilitatea să vezi când e cel mai bine să îți mărești mizele și cât anume poți câștiga din funcția Gamble.

Din experiența altor jucători, un moment ideal să folosești funcția Gamble este atunci când câștigul de pe o anumită rundă nu depășește miza de pe liniile de plată. Astfel, nu ai de ce să regreți dacă pierzi la Gamble.

E important să știi când e momentul să îți ridici mizele pentru câștiguri duble. Majoritatea jucătorilor așteaptă până când încep să aibă mai multe combinații norocoase la rând. Este momentul ideal să plusezi pariurile și să continui până ai un câștig substanțial. După aceea e indicat să scazi mizele, ca să îți păstrezi suma de bani până te decizi să închei jocul și să faci o retragere.

De regulă, daca ai mai mult de 10 runde câștigătoare, înseamnă că ai nimerit într-o buclă norocoasă și ai șanse să continui așa pentru ceva timp. Nu irosi momentul și maximizează mizele de pe liniile de plată, pentru că s-ar putea ca pe lângă banii câștigați din runde să activezi și jackpotul!

Pro

  • Jackpot progresiv accesibil și cu miză minimă pe liniile de plată
  • Procent mare de payout
  • Interfață clasică, ușor de folosit de jucătorii cu puțină experiență la jocuri aparate

Contra

  • Lipesc funcțiile speciale și jocurile cu bonusuri

Alternative

Știm că îți plac acele jocuri aparate palpitante, la care fie ieși din joc cu profit minim, fie rămâi cu un jackpot de zeci de milioane de RON. Nu ai cum să te plictisești atunci când ai atât de mult de câștigat! Din seria jocurilor cu jackpot, noi îți recomandăm sloturi cu povești captivante în spate, care să îți mențină interesul pe parcursul rundelor. Pink Panther și Irish Riches sunt doar câteva din ideile noastre, dar îți pregătim o mulțime de alte surprize și jocuri populare în curând. Fii cu ochii pe noi și fii primul care încearcă ultimele noutăți ale sezonului!