E timpul pentru jackpoturi mari la Pink Panther slot

Nu e moment mai bun să dai lovitura la sloturi decât acum, cu jocuri de aparate la care ai posibilități multiple de a ajunge la jackpot. Pink Panther face parte din categoria jocuri de noroc aparate cu bonusuri numeroase, care se declanșează când nici nu te aștepți. Rotiri gratuite și premii cash, la asta ar trebuie în schimb să se aștepte jucătorul după numai câteva runde.

Joacă Pink Panther slot gratuit și descoperă toate funcțiile bonus pe care le ascunde!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Câștiguri mari la fiecare pas

La jocuri pink panther, tematica și funcțiie speciale urmăresc povestea bine-cunoscutei animații, așadar pe rolele de joc ne întâmpină personajele populare. Pantera Roz e pe urmele hoțului, care încearcă să scape din calea legii cu furturile de pietre prețioase. Jucătorul are în schimb datoria să fie cu ochii pe felină, pentru că odată cu apariția ei se declanșează bonusurile.

Înainte de a începe jocul, noi te sfătuim să arunci un ochi peste descrierea jocului pentru a nu fi luat pe nepregătite. Iată tot ce trebuie să știi despre jocuri pink panther:

Linii de plată și mizeFuncții bonusFuncția Pink PowSparge codulBonusul Pink PantherPink Trail BonusJACKPOT

Slotul e alcătuit din 5 role și 40 de linii de plată pe care poți să le ajustezi așa cum vrei. Miza minimă este de 0.40 și urcă până la 10 monede pe fiecare linie de plată cu care intri în joc. Butonul Max Bet îți selectează automat miza maximă, care va fi jucată pe toate cele 40 de linii.

Spre deosebire de alte jocuri de noroc aparate, la jocuri pink panther bonusurile sunt declanșate aleatoriu. Prin urmare, nu ai nevoie de un anumit număr de simboluri wild sau scatter ca să primești runde în plus sau premii în bani. Slotul dispune de un număr impresionant de bonusuri diferite, deci pe măsură ce avansezi în joc poți să te bucuri de fiecare din ele.

Pantera Roz apare de nicăieri și transformă 2 sau 6 simboluri în Wilds, recompensându-te pe tine cu sume mari de bani, în funcție de miza cu care joci.

Acum e momentul în care ai în față un mini-joc, cu seifuri pline de premii valoroase. Personajul nostru are în plan să ajungă la marele jackpot, iar fiecare seif deschis îl duce cu un pas mai aproape. Mare atenție totuși, întrucât dacă nimerești un seif cu dinamită se termină funcția bonus, iar tu rămâi cu ce ai adunat până atunci.

Pantera roz pictează un perete întreg cu numere roz, peste care hoțul pictează cu albastru. Cu puțin noroc, răufăcătorul nu o să apuce să ascundă numerele mari care îți multiplică banii până la 30 de ori. Suma numerelor roz este multiplicată de miza curentă rulată de jucător, pentru câștiguri și mai mari într-o singură rundă!

Suntem pe urmele diamantului, iar pașii panterei noastre ne poartă spre multiplicări ale mizei și 100x. Acesta este maximul pe care îl poți primi și până acolo de cale lungă, mai ales că în orice moment hoțul poate să sape o groapă sub tine și să rămâi cu ce ai adunat de pe drum. Fiecare pas îți dublează valoarea monedei, așa că parcurge cu grijă traseul!

Ceea ce așteaptă toți cei care optează pentru jocuri de noroc aparate este să ajungă într-un fel sau altul la jackpot. În cazul nostru, Pink Panther are mai mult de oferit! Bonusul suprem cu jackpot se ascunde în acest joc în spatele a 12 uși, alături de panteră, inspectorul Clouseau și hoțul. 5 simboluri cu pantera roz te duc direct la jackpotul cel mare, în timp ce inspectorul și hoțul au jackpoturi mai mici dar la fel de atrăgătoare!

Când să folosești Max Bet la sloturi

Strategii și trucuri

La jocuri de noroc aparate cu astfel de bonusuri e bine să te folosești de toate atuurile de care dispui. Cu mize mari și linii de plată multiple, jocul devine mult mai palpitant și jucătorul trebuie să se concentreze pe marele premiu. Un plan bun care să îți asigure un parcurs lipsit de probleme sună ca cea mai bună alegere. Iată câteva trucuri pe care merită să le încerci:

Joaca mizelorÎncearcă varianta demo înainte

Max Bet e scurtătura către jackpot? Contrat credințelor jucătorilor novici, o miză minimă pe toate liniile de plată îți oferă aceleași șanse, dacă nu mult mai mari, de a atinge jackpotul cel mare. Pași mici dar siguri, cam asta e cheia succesului la sloturi. La Pink Panther ai deja avantajul celor 6 funcții speciale, deci miza minimă va fi multiplicată de suficiente ori pentru ca tu să părăsești jocul perfect mulțumit.

În același timp, e important să îți dai seama când e momentul să ținești către miza maximă. Dacă ai norocul ca un bonus să fie chiar după colț când te decizi să faci max bet pe toate liniile, s-ar putea să nu fie nevoie să ajungi până la jackpot.

Din moment ce bonusurile sunt atribuit la întâmplare, jocul gratuit s-ar putea să nu îți ofere indicii însemnate despre simbolurile norocoase de care ai nevoie. Pe de altă parte, e o oportunitate excelentă să testezi mai multe strategii de pariere. Poate ai nevoie doar de 20 de linii de plată și miză maximă, sau de toate liniile de plată cu o miză medie. Există o singură cale de a afla și nu te costă nimic!

Pro

  • Grafică interactivă, cu fundal sonor și animații asemănătoare filmului
  • 6 funcții bonus
  • Posibilitatea de câștiga cel puțin un jackpot

Contra

  • Nu toate funcțiile adiționale îți aduc beneficii însemnate

Alternative

Cum nouă nu ne place să ne plictisim la jocuri de noroc aparate, îți oferim alternative la fel de captivante ca Pink Panther. Există mai multe feluri în care poți câștiga un jackpot, iar acela e să capeți experiență și să găsești slotul din care poți obține maxim de profit. (exp viitor) Antrenează-te cu aparate mai puțin solicitante și fă-ți o bază de cash pe care să o poți rula ulterior la sloturi cu jackpot. Noi îți recomandăm să arunci o privire la clasicele Burning Hot și Sizzling Hot Extreme!