Age of the God – câștigă cu fiecare simbol

Age of the Gods este slotul pe care nu o să vrei să îl părăsești până nu profiți de tot ce are de oferit. Vorbim de 4 tipuri de jackpot și o mulțime de alte bonusuri care se activează când te aștepți mai puțin. Cei care îndrăgesc jocurile cu tematică mitologică și figurile renumite din Grecia antică au găsit slotul ideal în care să își multiplice suma din cont.

Joacă gratuit Age of Gods slot și descoperă toate funcțiile speciale care fac din acest joc o modalitate excelentă de a câștiga fără efort.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Tot ce trebuie să știi despre Age of the Gods

Cei de la Playtech ne-au obișnuit cu jocuri de o calitate indiscutabilă, dar mai ales cu sloturi cu o rată bună de payout. Pe lângă asta, programatorii au acordat atenție specială detaliilor și au reușit să dea viață zeilor, într-un joc care îmbină vizualurile de excepție cu ceea ce îi interesează pe jucători cel mai mult. Premiile și bonusurile nu se epuizează niciodată, mai ales cu atât de multe simboluri norocoase și combinații variate pe cele 25 de linii de plată.

Structură și simboluriBonusuriFuncția Age of the GodsJackpot

Înainte de toate, e bine de știut că poți să îți setezi valoarea monedei pe fiecare linie de plată în parte. Butonul Turbo Mode îți selectează automat valoarea maximă pe toate liniile de plată, iar butonul Autoplay îți învârte rolele de un număr determinat de ori cu opțiunile de miză făcute de tine anterior.

Simbolurile cu zei precum Athena, Hades și Zeus sunt completate de simbolurile clasice cu litere. Pe lângă acestea, mai importante sunt simbolurile Wild în formă de cunună de lauri și Scatter format din logo-ul Age of the Gods.

Simbolul Wild te răsplătește cu 10.000x miza rulată, dar asta doar dacă reușești să aduni 5 astfel de Wilds pe role. Bonusurile se aplică și în cazul celorlalte simboluri importante reprezentate de zei. Athena îți atribuie 1000x miza, Zeus 500x, Poseidon 500x, Hercules 400x și Hades 300x. Tabela de plată extinsă la întreg jocul ar trebuie să îți asigure o sumă de bani frumușică, dar câștigurile mari sunt legate de numărul de simboluri. Cu cât mai multe cu atât mai bine.

Trei sau mai multe simboluri Scatter activează funcția Age of the Gods, cu mai multe opțiuni în ceea ce privește atribuirea bonusurilor. Potrivește 3 simboluri cu zei ca să declanșezi jocul standard cu rotiri gratuite. După aceea, continuă să găsești perechi de simboluri pentru și mai multe rotiri gratuite.
Jocul bonus în sine e destul de complex, având în vedere că fiecare pereche de zei fie îți aduce mai multe rotiri gratuite, fie îți multiplică miza curentă cu simboluri Wild surpriză.


Atracția principală a jocului rămâne în continuare jackpotul, așa cum se întâmplă la majoritatea sloturilor cu premii cash mari. De data asta însă, se pare că programatorii nu s-au mulțumit cu un singur jackpot. Au creat în schimb 4 niveluri de premii care pot fi atinse pe parcursul jocului, în funcție de numărul și combinațiile de simboluri norocoase. Continuă să joci și vezi unde poți să ajungi!

Cum să joci în funție de numărul de role

Trucuri și strategii de joc

Fie că ți-ai propus să rulezi suma din cont de câteva ori sau te-ai decis asupra unui jackpot, nu strică să știi câteva trucuri. Jucătorii profesioniști petrec ore întregi testând diverse strategii pentru jocuri cu aparate, dar noi știm exact acele metode eficiente care te scutesc pe tine de încercări la rând. Înainte de toate, primul sfat pe care ți-l putem da e să joci gratuit Age of the Gods și să te obișnuiești cu interfața și funcțiile speciale. Știm că tot ce îți dorești e să profiți cât mai curând de toate bonusurile, însă e mult mai bine să știi deja la ce să te aștepți de la fiecare rundă. De altfel, jucând gratuit ai ocazia să testezi toate trucurile pe care urmează să ți le împărtășim și să îți dezvolți singur propria strategie imbatabilă.

Alternează mizeleAlege un cazinou online cunoscut

Un truc care pare să funcționeze în cazul slotului nostru, dar și al altor jocuri cu aparate online, este modificarea mizei în timpul jocului de mai multe ori. Dacă pornești în joc cu o anumită valoare a monedei de joc nu e obligatoriu să o menții fixă până la final. De altfel, e indicat să plusezi în momente cruciale, cum ar fi chiar înaintea funcției bonus cu rotiri gratuite. Sfatul nostru anterior cu jucatul gratuit te va ajuta să anticipezi când e cel mai bine să mizezi maxim. Poți să alternezi între miza minimă și cea maximă sau să schimbi treptat valoarea monedei. Oricum, din experiența noastră și a altor jucători cu experiență, la sloturi nu există reguli stricte pe care trebuie să le urmezi ca să câștigi. Ești liber să experimentezi!

La jocuri populare cum e Age of the Gods, nu îți va fi greu să găsești o platformă online pe care să joci. Cu toate astea, nu uita că nu toate site-urile sunt optimizate și securizate. Pentru siguranța ta și a banilor pe care vrei să-i pui la bătaie, alege întotdeauna un cazinou online cu review-uri bune și rating înalt. Din fericire pentru tine, la noi pe site găsești un top al celor mai bune cazinouri de la ora actuală, alături de oferte și promoții pe care le-am încheiat în parteneriat cu ei. Joci în deplină siguranță și te bucuri și de bonusuri cu rotiri gratuite și bani cash pentru sloturi.

Pro

  • 4 tipuri de jackpot
  • Bonusuri la toate simbolurile importante de pe role
  • Grafică atrăgătoare și personaje interesante

Contra

  • Simbolurile norocoase apar destul de rar în grupuri de 5 pentru maxim de profit la jackpot

Alternative

Nu te plictisești niciodată cu atâtea sloturi cu jackpot din care să alegi. Totul devine mult mai captivant atunci când jocurile vin și cu o poveste simpatică în spate, deci recomandările noastre merg către Pink Panther și Rango. Dacă ți-au plăcut filmul și serialul, atunci sloturile o să te încânte cu atât mai mult. Distrează-te și câștigă în același timp!