Millionaire Genie îți oferă premii la aparate cu jackpot

Random Logic sunt printre producătorii noștri preferați de jocuri aparate, în mare parte pentru că ei își gândesc sloturile în funcție de povești bine alese și încearcă să introducă funcții speciale care să se potrivească. Millionaire Genie este cu siguranță un succes în ceea ce privește gama de jocuri jackpot, din moment ce premiul cash suprem nu este singurul mod prin care poți să obții profituri considerabile. Grafica este de departe un motiv pentru care merită să arunci o privire acestui slot, mai ales că fiecare simbol ascunde câte un premiu pe care îl poți folosi ca să îți multiplici câștigurile.

Joacă gratuit Millionaire Genie slot și descoperă fiecare secret pe care îl are ascuns duhul în lampa sa fermecată. Orientul este presărat cu mister și comori incredibile!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Ce trebuie să știi despre Millionaire Genie

Înainte să îți spunem câte ceva despre structură și despre toate funcțiile speciale cu bonusuri, menționăm că Millionaire Genie jackpot este atribuit aleatoriu. Prin urmare, te poți aștepta ca în orice moment al jocului să intri în posesia jackpotului progresiv care este menționat pe cufărul păzit de duh. Partea cea mai bună este că slotul are o rată foarte mare de RTP(Return to Player), mai exact de 95,02%. Cu alte cuvinte, orice sumă câștigi în urma jocului este a ta în procentul menționat mai devreme, comparativ cu sloturile din cazinourile fizice, unde rata RTP este mult mai mică.

Linii de plată și mizeSimboluri câștigătoareFuncții bonus

Jocul este format din 5 role și 15 linii de plată, cu mize care variază între 0.01 și 10 euro pentru fiecare linie de plată. Slotul este ideal pentru toate tipurile de jucători, fie ei profesioniști și pregătiți să mizeze maxim, fie jucători prudenți care sunt încă la început de drum. Butonul Autoplay este oricând disponibil, pentru cei care vor să continue jocul cu aceeași miză fără să apese Spin de fiecare dată. Rolele continuă astfel să se învârtă singure de un număr prestabilit de ori.

Înainte să începi slotul poți să consulți tabela de plată, unde sunt trecute toate simbolurile jocului și valoarea fiecăruia. Pe lângă simbolurile standard sub formă de cărți de joc, celelalte simboluri care se combină pentru câștiguri mai mari sunt lampa magică, cheia, sacul cu bani, o carte cu vrăji și un șarpe. Cu toate astea, atenția jucătorului ar trebui să fie îndreptată către simbolurile wild, scatter și bonus! Fiecare din acestea vin cu câte un atribut special sau o funcție bonus.

Simbolul Wild este reprezentat de logoul MG și, asemănător altor jocuri aparate, înlocuiește toate celelalte simboluri de pe liniile de plată cu excepția celui scatter.

Simbolul Scatter este chiar duhul și este de altfel și cel care declanșează funcția cu rotiri gratuite. De fiecare dată când aduni 3 scatters pe liniile de plată, poți să obții între 8 și 13 runde gratis. Ce e și mai avantajos e faptul că,în timpul rundelor bonus , simbolurile wild care apar mai des rămân fixare pe role pentru a forma combinații câștigătoare.

Ultimul simbol special al slotului Millionaire Genie este dansatoarea cu eșarfă roz. Trei din aceste simboluri bonus activează un mini-joc în care trebuie să îți alegi premiul. În prima rundă ești întâmpinat de 3 dansatoare din buric, iar multiplicatorul cash e decis în funcție de cea pe care o alegi. Ulterior, trebuie să te decizi între mai multe pocaluri din aur care ascund la rândul lor alte premii în bani.

Ce trebuie să știi despre liniile de plată la aparate online

Trucuri și strategii pentru Millionaire Genie jackpot

Cu toții ne dorim ca norocul să ne surâdă după numai câteva runde și să ne trezim în cont cu suma pe care ne-o propune jackpotul. Când avem de-a face cu un jackpot progresiv însă, cu cât avansezi mai mult în joc cu atât crește și premiul în bani. La jocuri aparate succesul ține mai degrabă de noroc..sau cel puțin asta e părerea împărțită de jucătorii care nu au atât de multă experiență la sloturi cu tematici speciale. Iată câteva trucuri care s-au dovedit extrem de utile altor pasionați de jocuri de noroc:

Crește treptat mizeleJoacă gratuit

Deși nu este o regulă universal valabilă, însă de cele mai multe ori s-a dovedit a fi o tehnică care dă rezultate. Pe măsură ce alternezi mizele la jocuri aparate, apar din ce în ce mai multe simboluri norocoase. Dacă se întâmplă să joci cu miza maximă și chiar în momentul acela să se activeze runda bonus cu multiplicatori, cu atât mai bine! Vei avea de trei ori mai multe câștiguri. Gândește-te cum ar fi să înceapă funția cu rotiri gratuite iar simbolurile wild să îți mărească miza de zeci de ori.

Indiferent dacă ne referim la jocuri jackpot sau la jocuri aparate clasice, primul pas pe care ar trebui să îl faci este să joci gratuit de câteva ori. Millionaire Genie este de altfel tipul de slot la care ți-ar prinde bine câteva runde în care să îți dai seama cum funcționează fiecare simbol sau bonus. Astfel, o să anticipezi momentele prielnice în care să îți ajustezi pariul pe fiecare linie de plată și îți vei da seama ce șanse ai să ajungi la jackpot. În același timp, poți să testezi mai multe metode de a miza și să îți construiești propria strategie de joc care să îți asigure succesul pe termen lung.

Pro

  • grafică interactivă
  • funcții adiționale cu mini-jocuri și bonusuri cu premii pentru fiecare simbol scatter și wild
  • jackpot progresiv care nu depinde de un număr de simboluri wild

Contra

  • runda cu rotiri gratuite este destul de scurtă

Alternative

Pe Joc Aparat ai jocuri jackpot și sloturi cu rotiri gratuite la tot pasul. În fiecare săptămână adăugăm câte ceva nou, deci nu ai cum să te plictisești cu atât de multe opțiuni. Dacă ți-a plăcut Millionaire Genie jackpot, atunci o să fii la fel de încântat de Pirates Millions sau Elven Princess. Pornește într-o nouă aventură în fiecare zi și teastează gratuit orice joc te tentează.