Slotul Jackpot Giant are exact premiile pe care le căutai

Ne aflăm pe o insulă plină de comori ascunse în cele mai neobișnuite locuri. Nu e vreun film de aventură, ci povestea de început a slotului Jackpot Giant. Cei de la Playtech s-au gândit la toate, de la interfața captivantă a jocului până la simboluri și funcțiile bonus pe care le aduc. Crezi că ai șanse să pui mâna pe jackpotul cel mare? Descoperă care sunt cele mai mari câștiguri pe care le poți obține la jocuri de noroc aparate.

Joacă gratuit Jackpot Giant slot pe Joc Aparat și pregăteste-te să pornești la drum cu toate avantajele pe care le poți obține. Noi îți spunem exact ce trebuie să știi.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Structura jocului Jackpot Giant

Dacă la jocuri de noroc 77777 îți era destul de ușor să îți dai seama ce trebuie să faci ca să câștigi, Jackpot Giant e ușor diferit de sloturile clasice cu șeptari. Simbolurile sunt și ele mult mai complexe și fiecare funcționează diferit în funcție de numărul în care apar și combinațiie cu alte simboluri de pe liniile de plată. Din acest motiv e bine să te informezi în prealabil, ca să știi la ce să te aștepți.

Linii de platăSimboluri norocoaseJackpot Giant BonusJackpot progresiv la jocuri de noroc aparate

La jocuri de noroc aparate ai de regulă 5 role de joc, însă numărul rolelor de plată poate să fie diferit în funcție de slotul ales. Cele mai simple sloturi pornesc cu 5 linii de plată, dar Jackpot Giant sare direct la 50 de linii de plată. Ce înseamnă asta pentru tine? Mai multe combinații posibile și șanse de a obține sume de bani mai mari.

Înainte de toate, trebuie să alegi o miză de joc. Fie că optezi pentru miza minimă de 0.01 sau cea maximă de 0.08, alegerea îți aparține și poți să alternezi valoarea monedei pe parcurs. Butonul Autoplay îți dă posibilitatea să joci cu miza aleasă de tine de un anumit număr de ori, fără să selectezi Spin de fiecare dată. Dacă nu vrei să pierzi timp deloc, Turbo Mode e gata să îți învârtă rolele la viteză maximă.

Bine-cunoscutele simboluri wild și scatter sunt prezente și în acest slot. La jocuri de noroc 77777 sau sloturi speciale ai de fiecare dată simboluri norocoase care îți dublează sau triplează câștigurile. De data asta, simbolul wild apare scris ca atare pe o plăcuță de aur iar mâna plină de monede a uriașului este simbolul scatter.

Un aspect surprinzător la acest joc este faptul că funcția bonus are simbolul ei special, care nu depinde de wild și scatter. În schimb, cele două menționate formează combinații extrem de profitabile dacă apar în număr cât mai mare.

Simboluri în formă de vulcan declanșează funcția bonus. Ești imediat pus față în față cu un mini-joc, iar uriașul care pare în animația de la începutul jocului îți propune să ghicești care din cei 6 vulcani din spatele lui ascunde cel mai mare premiu în bani. Alege 3 vulcani și bucură-te de bonusul cash.

Un jackpot progresiv e un tip de jackpot care crește de fiecare dată când cineva joacă un anumit slot și nu reușește să ajungă la marele premiu. Înclusiv pe parcursul jocului pe care îl începi personal, jackpotul va continua să crească până când formezi combinația norocoasă pe liniile de plată. În cazul slotului Jackpot Giant, ai nevoie ca prima rolă a jocului să fie completată cu simboluri wild în toate cele 5 spații. Crezi că ai suficiente trucuri în mânecă ca să reușești?

Totul despre aparate online

Strategii și trucuri utile la jocuri de noroc aparate

Nu există o rețetă secretă care să îți asigure succes la sloturi, în mare parte pentru că nu știi niciodată ce combinație de simboluri va apărea pe role. În schimb, sunt trucuri testate de noi și mulți alți jucători înainte noastră care s-ar putea să îți fie de folos la Jackpot Giant. Asta nu înseamnă cu nu poți să îți dezvolți propria strategie și să experimentezi până ajungi la un rezultat satisfăcător.

Joacă gratuitAlternează mizele

Poate cel mai eficient mod de a reduce șansele la eșec e să joci gratuit slotul la care vrei să mizezi cu bani reali. În loc să lași totul în seama norocului, e mult mai înțelept să vezi ce funcții ascunde un joc aparat înainte să te apuci să investești în el. Cine știe, poate dai peste un joc la care nu ai nevoie de un depozit consistent pentru că ai deja runde bonus cu premii cash. În orice caz, jucând gratuit o să ajungi să intuiești tiparele după care funcționează un anumit aparat. O să începi să intuiești momentele în care vor apărea simbolurile norocoase, deci o să știi și când e cel mai bun moment să plusezi valoarea monedei de joc.

La sloturi e indicat să nu joci cu o singură miză de la început până la final. Jackpoturile se activează în special când mizezi maximum pe toate liniile de plată, dar la metoda asta poți să recurgi după ce strângi strângi bonusurile. Poți la fel de bine să câștigi bani cu cea mai mică miză și să continui să plusezi treptat. Fii cumpătat și fă-ți o strategie care să te ajute pe termen lung.

Pro

  • bonus cu premii cash
  • interfață atractivă și poveste captivantă care stă la baza graficii simbolurilor
  • jackpot progresiv ușor de obținut

Contra

  • simbolurile scatter nu aduc câștiguri așa mari

Alternative

Dacă îți plac sloturile interesante, cu un fir narativ și personaje hazlii, te sfătuim să treci în agendă Pink Panther și Irish Riches. Ambele intră în categoria de jocuri aparate cu jackpoturi tentante. Descoperă toate sloturile de pe Joc Aparat și adună premiile pe care le oferă!