Norocul e de partea ta în Irish Riches

În folclorul irlandez se spune că sunt o mulțime de talismane care îți aduc noroc, precum și ființe mitice care ascund lăzi întregi cu aur. Deși nu știm procentul de adevăr din spatele acestor legende, norocul pare să îi urmărească pe cei care găsesc un spiriduș în slotul Irish Riches. El e cel care vă conduce la oala sa cu aur din spatele curcubeului, adică la marele jackpot!

Fii cu ochii pe simbolurile norocoase și vezi dacă ai ce-ți trebuie ca să joci pe bani adevărați, încercând varianta gratis Irish Riches slot.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Ce trebuie să știi despre jackpot și funcțiile bonus

Înainte să te aventurezi în joc, noi ne-am propus să te pregătim pentru câștigul cel mare. La jocuri jackpot, majoritatea jucătorilor sunt interesați exclusiv de premiul final. În cazul nostru, Irish Riches oferă mult mai mult de atât, adică premii și bonusuri care pot fi la fel de atractive precum e jackpotul. Fixează-ți mizele și apasă Spin!

Structură, simboluri și mizeRTP – Return to playerBonus cu rotiri gratuiteJackpotul progresiv

Irish Riches e format din 5 role și 15 linii de plată fixe, încadrate de o grafică simpatică și un peisaj cu casa spiridușului. Personajul nu lipsește din poveste, fiind poziționat în stânga rolelor, așezat pe oala sa cu aur. Acolo e de altfel locul în care stă ascuns și jackpotul cel mare!

În ceea ce privește simbolurile, pe lângă cele clasice de 10, J, Q, K așezate pe trifoi cu patru foi, cele mai importante simboluri sunt cele Scatter în formă de oală cu aur și fața spiridușului, urmate desigur de curcubeul Wild.

RTP este termenul folosit de cazinouri sau programatorii de joc pentru a desemna procentul pe care jucătorii îl primesc înapoi, în urma câștigurilor pe care le obțin. La Irish Riches, procentul de payout este de 95%, ceea ce înseamnă că dacă de exemplu pariezi de 100 de ori 1$, primești înapoi 95$. Aceasta este frumusețea sloturilor online cu RTP mare, comparativ cu procentele scăzute din cazinourile reale.

Dacă se strâng pe rolele de joc 3 sau mai mulți spiriduși Scatter, atunci te alegi cu un bonus cu rotiri gratuite. Numărul de simboluri Scatter determină și cât de mare va fi numărul de rotiri gratuite.

În timpul rundelor bonus, spiridușul o să îți adauge pe role un anumit număr de simboluri Wild care își vor schimba poziția pentru a forma combinații câștigătoare. Altfel spus, nu cheltui nimic din depozitul tău și continui să faci bani fără efort!

Un jackpot progresiv este un tip de jackpot care continuă să crească de fiecare dată când un anumit slot e jucat și premiul nu e câștigat. Atunci când cineva reușește să obțină jackpotul, suma e resetată pentru următorul joc și începe iar să crească pe parcurs.

La jocuri jackpot unde dispui de un premiu progresiv, de cele mai multe ori nu contează dacă faci sau nu combinații norocoase pe liniile de plată. Premiul e acordat aleatoriu, fără să se țină cont de miza jucată sau depozitul jucătorului. Tot ce ai de făcut este să continui jocul, sperând că soarta o să fie de partea ta!

Tipuri de jocuri cu aparate în funcție de role

Strategii și trucuri

Chiar dacă la jocuri jackpot nu sunt anumite strategii care să îți asigure suma de bani pe care și-o doresc toți, poți să te bazezi pe câteva sfaturi care să te țină departe de un posibil eșec. Profesioniști din domeniu și jucători cu experiență au încercat diverse trucuri care, de-a lungul timpului, au părut să dea rezultate mulțumitoare la sloturi diferite. Noi am selectat câteva pentru tine, numai bune de pus în practică la Irish Riches.

Joacă gratuit varianta demoButonu Max Bet la momentul potrivit

Majoritatea jucătorilor, indiferent de experiența lor la slouri, preferă să testeze gratuit jocul înainte să investească bani. De altfel, e și o metodă prin care se asigură că sunt pregătiți în avans pentru toate funcțiile speciale sau bonusurile surpriză. Pornești la joc cu avantajul că știi deja la ce să te aștepți și cum poți să mizezi ca să îți maximizezi suma din cont.

În același timp, jucând gratuit poți să exersezi mai multe strategii de mizat. Fiecare slot e diferit, deci nu se aplică tuturor același stil de a juca. La Irish Riches s-ar putea să descoperi că e mai profitabil să păstrezi o miză minimă pe liniile de plată, dar asta numai până într-un anumit punct al jocului. E o singură cale de a afla.

Chiar dacă jackpotul e atribuit aleatoriu, îți poți crește șansele de reușită cu un Max Bet. Din experiența personală și cea a altor jucători, jackpoturile se deblochează atunci când sunt activate liniile de plată și sunt rulate sume mari de bani. Cu toate astea, e idicat să nu abuzezi de butonul de miză maximă prea des, pentru că riști să pici în cealaltă extremă și să închei jocul mai repede decât ți-ai propus.

O strategie bună ar fi să alternezi mizele, jucând când cu valoarea cea mai mică a monedei de joc, când cu cea mai mare. O să observi singur că bonusurile se activează indiferent de caz.

Pro

  • Procent mare de payout
  • Bonus cu rotiri gratuite care se reactivează pe parcursul jocului și care se înmulțesc în fucție de simbolurile norocoase
  • Grafică atractivă, însoțită de muzică și personaje potrivite cu tematica

Contra

  • În afară de bonusul cu rotiri gratuite, slotul nu dispune de alte funcții adiționale

Alternative

La capitolul jocuri jackpot, Irish Riches este doar unul din sutele de variante din care poți să alegi. Nimic nu se compară cu adrenalina dată de un slot, atunci când știi că joci pentru sume incredibile de bani care pot fi ale tale în orice moment. Suspansul este și mai mare la Pink Panther slot, un joc aparat care oferă, pe lângă jackpotul cel mare, multe alte premii cash. Ai mini-jocuri la tot pasul și niciunul din ele nu ține cont de simbolurile de pe liniile de plată, deci ești în voia sorții, dar cu șanse duble de a câștiga!

Joacă gratuit oricare din sloturile cu jackpot și pregătește terenul înainte să joci pe bani adevărați.